早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

仔细阅读下列短文根据题目选出最佳选项.It'ssummerholidaysandschoolsareclosed.Duringthesummersomechildrenstayathome.Sometakepartinasportsprogramandsomegotoacamp.

题目详情

仔细阅读下列短文 根据题目 选出最佳选项. It's summer holidays and schools are closed. During the summer some children stay at home. Some take part in a sports program and some go to a camp. A camp is a summer holiday place for children. Campers take part in sports activities(活动) like swimming and boating. They also take part in other activities like playing games and painting pictures. Some camps combine special programs with the usual camp activities. There are camps to teach tennis football or other sports. There are also camps to teach science or music. Now there are even computer camps. At a computer camp children learn how to use computers. Many schools have computers for pupils to use but not all pupils know how to use them. Computer camps combine computer learning with summer fun. Computer camps usually have three computer classes a day. At the end of the computer camp each camper designs programs. Some campers design programs to help their parents at home. Others design programs for pupils at school. Some campers design computer games. The campers must also choose two camp activities a day. They can choose an activities like swimming boating or painting. In their free time the campers can choose any activities. They usually play games on the computers.

(1)

During summer holidays ________.

A. some children still go to school

B. all children stay at home

C. children can take part in sports at school

D. some children go camping

[  ]

(2)

Campers can do all the following except ________.

A. swimming

B. playing basketball

C. learning music

D. teaching music

[  ]

(3)

The underlined word "combine" means ________ in Chinese.

A. 结合

B. 制作

C. 编程序

D. 开发

[  ]

(4)

Children at a computer camp ________.

A. have three computer classes a week

B. only learn how to design programs

C. may go swimming and painting besides learning how to use a computer

D. can't play games on computer

[  ]

(5)

Which of the following is NOT TRUE according to the passage

A. Children may have a colorful life in summer holidays.

B. Children play all day and have fun all the time.

C. A camp is a place where children can spend summer holidays.

D. Children may learn while playing in summer holidays.

[  ]
▼优质解答
答案和解析
答案:1.D ;2.D ;3.A ;4.C ;5.B ;
看了仔细阅读下列短文根据题目选出最...的网友还看了以下: