仔细阅读下列短文根据题目选出最佳选项.Everymorningkidsfromalocal(当地的)highschoolarehardatworkmakingandsellingspecialcoffeeatacoffeecafe.Theyarealsomakingalot
| 仔细阅读下列短文 根据题目 选出最佳选项. Every morning kids from a local(当地的) high school are hard at work making and selling special coffee at a coffee cafe. They are also making a lot of money. These students can make up to twelve hundred dollars a day selling their special coffee to airplane passengers. After the students get paid the rest of the money goes to help a local youth project(工程). These high school students use a space in the Oakland airport. It is usually very crowded. Many people who fly on the planes like to drink the special coffee. One customer(顾客) thinks that the coffee costs a lot but it is good and worth it. Most customers are pleased but some are unhappy. They do not like it if the coffee cafe is not open for business. The students earn \$6. 10 an hour plus tips . They also get school credit(贷款) while they learn how to run a business. Many of the students enjoy the work although it takes some time to learn how to do it. It takes some skills and sometimes mistakes are made. The mistakes they often make are that they forget to add the coffee. | (1) | The kids are making a lot of money by selling coffee ________. A. at the airport B. to their schoolmates C. in the evening D. in different places | [ ] | | (2) | Many people who fly on the planes ________. A. earn a lot of money B. enjoy drinking the special coffee C. like coffee without milk in it D. drink the coffee every day | [ ] | | (3) | What is the money the students make up used for A. The money is used to return the school credit. B. The money is completely used to pay the students. C. Some of the money is used to help a youth project. D. They can't make any money because of the mistakes. | [ ] | | (4) | The underlined word "tips" means ________. A. 价格 B. 报答 C. 小费 D. 资金 | [ ] | | (5) | Which of the following statements is TRUE A. Many of the students enjoy the work because it's easy to learn how to do it. B. The only mistake they make is to forget to add the coffee. C. The students can get twelve hundred dollars a day as their pay. D. The work is not so easy. And they sometimes make mistakes. | [ ] | | |
答案和解析
答案:1.A ;2.B ;3.C ;4.C ;5.D ;
仔细观察博览群书写出佳作(用恰当的关联词连成一句通顺的话)改成双重否定句:我只有用劳动来解决饥饿的 2020-05-22 …
仔细观察博览群书写出佳作(用恰当的关联词连成一句通顺的话) 2020-05-22 …
僧某献茶(文言文)讽刺了那些人?原文:灵隐寺僧某,以茶得名,铛臼皆精.然所蓄茶有数等,恒视客之贵贱 2020-06-08 …
《灵隐寺某僧》!翻译《灵隐寺某僧》:灵隐寺僧某,以茶得名,铛臼皆精.然所蓄茶有数等,恒视客之贵贱以 2020-06-17 …
下面句子没有语病的一项是()只要有一颗坚定勇敢的心,一双聪明能干的手,就能克服困难,创出佳绩.在“ 2020-06-24 …
某食品超市今天卖出佳宝牛奶80箱,比光明牛奶少卖9分之1,光明牛奶卖出多少箱?题目中“佳宝牛奶比光 2020-06-28 …
阅读短文,回答问题。功夫不负有心人果戈理是俄国著名作家,他一生最大的“嗜好”是记笔记,人们称他为“ 2020-07-05 …
阅读短文,回答问题。功夫不负有心人果戈理是俄国著名作家,他一生最大的“嗜好”是记笔记,人们称他为“笔 2020-10-30 …
学校图书馆有故事书和漫画书共2000本,故事书借阅出216本,漫画书借阅出297本.故事书和漫画书共 2021-01-12 …
这是一首古诗写文章、办事情常觉得冥思苦想却写不出佳句想不出办法,偶然因一外物启发或高人点拨,就像古诗 2021-01-12 …