早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

仔细阅读下列短文根据题目选出最佳选项.AfamilyissailingaroundthePacificOcean.Theyareona48-footyacht.Thetripwilltakethemawayfromhomeforayear.Theystayintouchwith

题目详情

仔细阅读下列短文 根据题目 选出最佳选项. A family is sailing around the Pacific Ocean. They are on a 48-foot yacht. The trip will take them away from home for a year. They stay in touch with family and friends by e-mail. The children send e-mails to their grandmother three or four times a week. The father is in touch with his office every day. He also gets weather information by e-mail. E-mail on the sea takes more time than on land. The family's computer connect by a modem(调制解调器) to a short-wave radio. The radio sends the message letter by letter to the Internet. The grandmother gets the message from the Internet. The grandmother learned to use the Internet just before she retired(退休). She learned because of her children and grandchildren. She says e-mail makes her feel like she has been traveling with them. Nearly 8 million senior citizens use the Internet. That is two times as many as a year ago. The most important reason is keeping in touch with their families.

(1)

A family is sailing ________.

A. around the world

B. in a 48-foot yacht

C. around the Pacific Ocean

D. in a spaceship

[  ]

(2)

The father ________ every day.

A. gets weather reports

B. goes to his office

C. sends instruction to the children

D. is in touch with his mother

[  ]

(3)

E-mail helps the family ________.

A. to get to know more people

B. to know the information needed

C. spend the time more easily

D. to travel more quickly

[  ]

(4)

The grandmother says e-mail makes her feel as if ________.

A. she is younger

B. she is part of the family

C. she has not retired

D. she has been on the trip with them

[  ]

(5)

Which of the following is NOT true

A. Nearly 8 million senior citizens use the Internet.

B. About 4 million retired citizens used the Internet one year ago.

C. A lot of old people are sailing around the Pacific Ocean.

D. Old people use Internet mostly because they want to stay in touch with their families.

[  ]
▼优质解答
答案和解析
答案:1.C ;2.A ;3.B ;4.D ;5.C ;
看了仔细阅读下列短文根据题目选出最...的网友还看了以下:

阅读下列短文,根据短文内容,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。Thepop  2020-05-13 …

阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项.选项中有一项为多余选项。I  2020-05-24 …

阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳项.每个选项只能用一次.ASpe  2020-06-11 …

阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(  2020-07-17 …

阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中,选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。  2020-07-19 …

阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。Afe  2020-07-20 …

阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。ChuckNeedsHel  2020-07-21 …

阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次(201  2020-07-25 …

完形填空阅读下面的短文,根据短文内容从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出一个可以填入空白处  2020-08-03 …

短篇古诗文的佳句赏析以及写作特点怎么写?十首短篇古诗文的佳句赏析和写作特点,要短!如果可以,我需要十  2021-02-02 …