早教吧作业答案频道 -->英语-->
ConorGrennanwasunwillingtobeavolunteer(志愿者).The29-year-oldAmericanwasnotsureifhehadtheskillsorastrongfeelingforit.Howeverhewenttoworkatanorphanage(孤儿院)inNepal.Hisfirstthoughtwastomakepeople
题目详情
Conor Grennan was unwilling to be a volunteer(志愿者). The 29-year-old American was not sure if he had the skills or a strong feeling for it.
However he went to work at an orphanage(孤儿院) in Nepal. His first thought was to make people impressed.
"I thought that if I volunteered just once. I could retell the story over and over " Grennan said in a Huffington Post article.
However his three-month stay it the orphanage turned into in unusual experience. It was 2004 and Grennan had given up his job to begin a year-long around-the-world trip His first three months were spent in Nepal.
When he arrived in the village he knew nothing about the children or the local culture. When he opened the gate of the Little Princes Children's Home he was faced by the excited children.
The young American ended up caring for 18 children. He later discovered that they were trafficked(被拐卖的)children. So he walked through the mountains with great difficulty to find the kids' families "I started walking with photos of the kids." he told the Reuters reporter. "I would show up in villages and show photographs around. I went with 24 photos and I found 24 families."
At the same time he put his heart into Nepalese culture.
Grennan said “Volunteering is the single best way to see how the rest of the world lives.”
He also encouraged others to do what he had done. He believes that volunteering needs only making decisions to show up.
Grennan's fight against child-trafficking has changed him. His book Little Prince came out last week.
【小题1】At first Grennan simply wanted to _______by volunteering in Nepal.
【小题2】When Grennan came to the Little Princes Children’s Home. _______.
【小题3】From the passage we can learn that Grennan _______.
【小题4】Which is the best title for the passage?
However he went to work at an orphanage(孤儿院) in Nepal. His first thought was to make people impressed.
"I thought that if I volunteered just once. I could retell the story over and over " Grennan said in a Huffington Post article.
However his three-month stay it the orphanage turned into in unusual experience. It was 2004 and Grennan had given up his job to begin a year-long around-the-world trip His first three months were spent in Nepal.
When he arrived in the village he knew nothing about the children or the local culture. When he opened the gate of the Little Princes Children's Home he was faced by the excited children.
The young American ended up caring for 18 children. He later discovered that they were trafficked(被拐卖的)children. So he walked through the mountains with great difficulty to find the kids' families "I started walking with photos of the kids." he told the Reuters reporter. "I would show up in villages and show photographs around. I went with 24 photos and I found 24 families."
At the same time he put his heart into Nepalese culture.
Grennan said “Volunteering is the single best way to see how the rest of the world lives.”
He also encouraged others to do what he had done. He believes that volunteering needs only making decisions to show up.
Grennan's fight against child-trafficking has changed him. His book Little Prince came out last week.
【小题1】At first Grennan simply wanted to _______by volunteering in Nepal.
A.write travel stories | B.learn the skills |
C.help the kids there | D.impress people |
A.18 children were ill in bed | B.the children there felt excited |
C.he decided to give up his job | D.he’d lived in Nepal for a year |
A.found the kids’ families easily | B.was good at taking pictures |
C.wrote the book Little Princes | D.asked others to go to Nepal |
A.Volunteer changes a lot | B.Volunteer is with the kids |
C.Volunteer becomes a writer | D.Volunteer travels in Nepal |
▼优质解答
答案和解析
【小题1】D【小题1】B【小题1】C【小题1】A解析:【主旨大意】本文讲述了美国年轻人康纳如何从不愿意参加志愿者活动,到热衷于与拐卖儿童作斗争不平凡的经历。【小题1】细节理解题。由文中的第二段中“His fir...
看了ConorGrennanwas...的网友还看了以下:
路是母亲思儿的孤独阅读答案 急从滇北到黔南,一路都是绵延起伏的高山。山中有村,村中有树,树间有路。 2020-05-17 …
目前,民政部确认了124名地震灾区“三孤”人员(孤儿、孤老和孤残)。中央财政决定补助给“三孤”人员每 2020-11-27 …
民政部副部长姜力5月20日在国务院新闻办举行的新闻发布会上说,目前地震灾区确认了124名“三孤”人员 2020-12-10 …
事实孤儿和孤儿具体指什么?有什么区别?麻烦详细正式一点的! 2020-12-17 …
Tomwasanorphan(孤儿).Helivedinanorphanage(孤儿院).Healw 2020-12-17 …
在下面这段话的横线上补入与语境相适应的语句。红尘有爱,孤儿不孤。正是无数好心人献出了他们赤诚的爱,。 2020-12-17 …
民政部副部长姜力5月20日在国务院新闻办举行的新闻发布会上说,目前地震灾区确认了124名“三孤”人员 2020-12-17 …
文中“吊汝之孤与汝之乳母”一句,课文注释为“抚慰你的孤儿和孤儿之母。”你认为对吗?为什么?答:。 2020-12-17 …
儿童孤独症的偏方 2021-03-31 …
儿童孤独症的临床表现 2021-04-03 …