早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读下面的短文并用英语回答问题,然后将答案写到答题卡相应的位置上(请注意问题后的字数要求).[1]Nowadaysthecostofanewcarhasfalleninrealtermssothatitischeaperthanevertoownone,andbett
题目详情
阅读下面的短文并用英语回答问题,然后将答案写到答题卡相应的位置上(请注意问题后的字数要求).
[1]Nowadays the cost of a new car has fallen in real terms so that it is cheaper than ever to own one,and better road conditions have also attracted more drivers.The result is overcrowding on the road system,which is one of the problems the local governments are faced with.
[2]When people travel to other towns,the problem might be relieved by getting them to park outside the town.Buses could be provided to take them into the centre.These Park and Ride projects are increasingly popular in the UK.At Southerton,for example,a council-funded project led to a 15% drop in city centre traffic over five months.
[3]What the council found,though,was that the project proved somewhat unpopular with shop owners in the area outside the centre.Many of their shops relied on passing car drivers for some of their trade.As the number of people driving past dropped,so did their incomes.
[4]Making car driving expensive is another way of___.Road taxes tend to mean that people use their cars less.Fining drivers who are in areas where cars have been banned can also tend to encourage them to leave their cars behind.
[5]However,one thing has to be got right for any solution to succeed.If we expect people to give up the habit of driving,we must give them an alternative they can rely on.Constant delays,unannounced changes to the timetable and sudden cancellations all discourage people from using public transport.People will only see it as a real choice if the buses and trains are on time.
66.What causes overcrowding on the road system according to Paragraph 1?(no more than 12words)___
67.What should people do when traveling to other towns according to the Park and Ride projects?(no more than 10words)___
68.Why were some shop owners unhappy about the project?(no more than 10words)___
69.Fill in the blank in Paragraph 4.( no more than 8words)___
70.Why are people unwilling to use public transport according to Paragraph 5?(no more than 8words)___.
[1]Nowadays the cost of a new car has fallen in real terms so that it is cheaper than ever to own one,and better road conditions have also attracted more drivers.The result is overcrowding on the road system,which is one of the problems the local governments are faced with.
[2]When people travel to other towns,the problem might be relieved by getting them to park outside the town.Buses could be provided to take them into the centre.These Park and Ride projects are increasingly popular in the UK.At Southerton,for example,a council-funded project led to a 15% drop in city centre traffic over five months.
[3]What the council found,though,was that the project proved somewhat unpopular with shop owners in the area outside the centre.Many of their shops relied on passing car drivers for some of their trade.As the number of people driving past dropped,so did their incomes.
[4]Making car driving expensive is another way of___.Road taxes tend to mean that people use their cars less.Fining drivers who are in areas where cars have been banned can also tend to encourage them to leave their cars behind.
[5]However,one thing has to be got right for any solution to succeed.If we expect people to give up the habit of driving,we must give them an alternative they can rely on.Constant delays,unannounced changes to the timetable and sudden cancellations all discourage people from using public transport.People will only see it as a real choice if the buses and trains are on time.
66.What causes overcrowding on the road system according to Paragraph 1?(no more than 12words)___
67.What should people do when traveling to other towns according to the Park and Ride projects?(no more than 10words)___
68.Why were some shop owners unhappy about the project?(no more than 10words)___
69.Fill in the blank in Paragraph 4.( no more than 8words)___
70.Why are people unwilling to use public transport according to Paragraph 5?(no more than 8words)___.
▼优质解答
答案和解析
66.The reduced/lowered cost of a new car and better road conditions.通过第一段可知,道路系统拥堵的原因是"在车的开销上比以前便宜,以及更好的道路条件"(that it is cheaper than ever to own one,and better road conditions have also attracted more drivers),故严格按照字数要求可以概括为The reduced/lowered cost of a new car and better road conditions.
67.They should park outside the town,and take the bus to the centre.根据第二段的内容When people travel to other towns,the problem might be relieved by getting them to park outside the town.Buses could be provided to take them into the centre.可知,the Park and Ride projects(停车用车计划)要求驾驶者把车停放在城市外,并且坐车到市中心.故答案为:They should park outside the town,and take the bus to the centre.
68.Their incomes dropped because fewer people drove past.在第三段可以找到原因.As the number of people driving past dropped,so did their incomes.可知这个计划使沿途路过的驾驶人减少,影响他们的收入,因此不高兴.因此答案可以归纳为:Their incomes dropped because fewer people drove past.
69.encouraging people to use public transport more/encouraging people to use their cars less/relieving the problem (of overcrowding),空格所在的文段写到让开车的代价变高是为了鼓励人们乘坐交通工具,空格处补充这个措施的目的,根据字数要求,答案可为encouraging people to use public transport more/encouraging people to use their cars less/relieving the problem (of overcrowding);
70.Because public transport is not reliable/satisfactory.根据第五段可知,作者希望能够保证公车和其他公共交通工具准点服务,以此避免人们更愿意选择私人小车出行.因此可以推测答案为:Because public transport is not reliable/satisfactory(公共交通工具不让人信赖/满意).
67.They should park outside the town,and take the bus to the centre.根据第二段的内容When people travel to other towns,the problem might be relieved by getting them to park outside the town.Buses could be provided to take them into the centre.可知,the Park and Ride projects(停车用车计划)要求驾驶者把车停放在城市外,并且坐车到市中心.故答案为:They should park outside the town,and take the bus to the centre.
68.Their incomes dropped because fewer people drove past.在第三段可以找到原因.As the number of people driving past dropped,so did their incomes.可知这个计划使沿途路过的驾驶人减少,影响他们的收入,因此不高兴.因此答案可以归纳为:Their incomes dropped because fewer people drove past.
69.encouraging people to use public transport more/encouraging people to use their cars less/relieving the problem (of overcrowding),空格所在的文段写到让开车的代价变高是为了鼓励人们乘坐交通工具,空格处补充这个措施的目的,根据字数要求,答案可为encouraging people to use public transport more/encouraging people to use their cars less/relieving the problem (of overcrowding);
70.Because public transport is not reliable/satisfactory.根据第五段可知,作者希望能够保证公车和其他公共交通工具准点服务,以此避免人们更愿意选择私人小车出行.因此可以推测答案为:Because public transport is not reliable/satisfactory(公共交通工具不让人信赖/满意).
看了 阅读下面的短文并用英语回答问...的网友还看了以下:
“千枝”“万枝”与后面那个词语呼应?“枝”字的重复有什么表达效果? 2020-04-06 …
按要求填空。1.“凭”字按音序查字法应查大写字母,再查音节;按部首查字法应查部,再查画。2.“凭” 2020-04-07 …
在统计学当中,假如给你七个数字,六个数字作为参考,要求统计出第七个数字的答案,应该怎样统计,用什. 2020-05-04 …
胖子应查字法应查什么王字用部首查字法应查什么与盼望十一相近的词是什么 2020-05-13 …
砼字造字法我知道砼字是人工石的意思,应该算是按会意字的方法造出来的,可是造出来正好符合形声字的标准 2020-05-13 …
你能准确地判断吗?对的打“√”,错的打“×”。1.用音序查字法查“仇、超、厨”都应查字母C。()2 2020-05-14 …
读图回答问题(1)ABCD分别是什么气候类型,同时与①②③④有怎样的对应关系.A类型,对应数字B类 2020-05-14 …
电子表格if函数,怎样在《同一个单元格里》对应不同数值时对应不同的内容如题,比如我需要在A3里对应 2020-05-16 …
汽车的车辆识别代号应易见且易于拓印,其字母和数字的________。A.字高不应小于5.0mm ,深 2020-05-31 …
由4个小正方形组成1个长方体,各颜色代表数如下;红对应数字为1,黄色对应数字为2黄紫红兰红白红白黄 2020-06-04 …