早教吧作业答案频道 -->物理-->
阅读短文,根据所读内容在短文后图表中的空格里填入恰当的单词。(一空一词)Aliceismypenfriend.Sheisa16-year-oldgirlfromtheUK,butnowshelivesinChina.SheisamiddleschoolstudentinNanjing.Shel
题目详情
阅读短文,根据所读内容在短文后图表中的空格里填入恰当的单词。(一空一词)
Alice is my pen friend. She is a 16-year-old girl from the UK, but now she lives in China. She is a middle school student in Nanjing. She likes going to school, but there are some things she doesn’t like, such as PE. She enjoys playing sports.
She thinks sports are interesting and exciting. But she doesn’t like doing physical exercises in PE classes. She feels that they are boring! Her favourite subject is Science. It seems that the amazing and useful Science attracts her. She thinks she is on the way to be a scientist. She wishes to invent things to make the world more and more beautiful.
In her free time, she often goes to the beach. She loves just sitting around and talking to friends there. She’s getting better at understanding boys, but she hates listening to hours of talk about football. “It’s not interesting at all!” she once said to me.
That is my penfriend Alice.
Alice is my pen friend. She is a 16-year-old girl from the UK, but now she lives in China. She is a middle school student in Nanjing. She likes going to school, but there are some things she doesn’t like, such as PE. She enjoys playing sports.
She thinks sports are interesting and exciting. But she doesn’t like doing physical exercises in PE classes. She feels that they are boring! Her favourite subject is Science. It seems that the amazing and useful Science attracts her. She thinks she is on the way to be a scientist. She wishes to invent things to make the world more and more beautiful.
In her free time, she often goes to the beach. She loves just sitting around and talking to friends there. She’s getting better at understanding boys, but she hates listening to hours of talk about football. “It’s not interesting at all!” she once said to me.
That is my penfriend Alice.
Information about Alice
| Basic information | Name: Alice Age: sixteen 1. ____old Birth place: in the UK Living now: in China | |
| What | Why/For what | |
| Likes | Playing sports. | Interesting and 2. ____ |
| Going to the 3. ____ | Sitting around and 4. ____to friends. | |
| Favourite subject: Science | 5. ____and useful. | |
| Dislikes | Having 6. ____classes. | Physical exercises are 7. ____ |
| 8. ____talks about football. | Not interesting at all. | |
| Wishes | To be a scientist. | Be 9. ____by Science. |
| To invent things. | Make the world 10. ____beautiful. | |
▼优质解答
答案和解析
1. ...year(s) old ……岁,当前面的数词大于1时,year要用复数形式,故填years。
\n2. 由第二段第一句She thinks sports are interesting and exciting.可知答案填exciting“刺激的”。
\n3. 由第三段第一句In her free time, she often goes to the beach.可知答案填beach“海滩、沙滩”。
\n4. 由第三段第二句She loves just sitting around and talking to friends there.可知答案填talking。
\n5. 由第二段第五句It seems that the amazing and useful Science attracts her.可知答案填Amazing。
\n6. 由第二段第二句But she doesn’t like doing physical exercises in PE classes.可知答案填PE。
\n7. 由第二段第三句She feels that they are boring!可知答案填boring。
\n8. 由第三段倒数第二句...but she hates listening to hours of talk about football.可知答案填listening。
\n9. 由第二段第五句It seems that the amazing and useful Science attracts her.可知答案填attracted。
\n10. 由第二段最后一句She wishes to invent things to make the world more and more beautiful.可知答案填more。
\n2. 由第二段第一句She thinks sports are interesting and exciting.可知答案填exciting“刺激的”。
\n3. 由第三段第一句In her free time, she often goes to the beach.可知答案填beach“海滩、沙滩”。
\n4. 由第三段第二句She loves just sitting around and talking to friends there.可知答案填talking。
\n5. 由第二段第五句It seems that the amazing and useful Science attracts her.可知答案填Amazing。
\n6. 由第二段第二句But she doesn’t like doing physical exercises in PE classes.可知答案填PE。
\n7. 由第二段第三句She feels that they are boring!可知答案填boring。
\n8. 由第三段倒数第二句...but she hates listening to hours of talk about football.可知答案填listening。
\n9. 由第二段第五句It seems that the amazing and useful Science attracts her.可知答案填attracted。
\n10. 由第二段最后一句She wishes to invent things to make the world more and more beautiful.可知答案填more。
看了阅读短文,根据所读内容在短文后...的网友还看了以下:
档案权限755,对档案拥有者而言,是什么含义()。A.可读,可执行,可写入B.可读C.可读,可执行D 2020-05-26 …
一次写入型光盘只能( )。A.读出B.一次写入,多次读出C.多次写入,多次读出D.写入,不能读出 2020-05-31 …
长竿入城阅读答案鲁有执长竿入城门者,初竖执之,不可入,横执之,亦不可入,计无所出.俄有老父至曰:“ 2020-06-17 …
读好书是一张迈进科学宫殿和未知世界的入场卷生活是一部大书生活是一部精彩的电影读好书是一张迈进科学宫 2020-06-30 …
(10分)党的十八大报告提出“千方百计增加居民收入”。阅读材料,回答问题。注:1.根据历年《中国统 2020-07-12 …
求对联横批!登临知识学堂喜声声入耳引人入胜品读魅力篇章叹字字珠玑妙笔生花品读佳句羡字字珠玑妙趣横生畅 2020-11-04 …
(2010•南丹县模拟)小海的学号是“08121”,表示的意思是08年入学就读一年级二班的男生.那么 2020-11-14 …
什么样的水平才能进入小学读一年级我是安徽的,想请问一下,几岁的孩子,要达到什么水平才能进入小学读一年 2020-11-15 …
C++:写一个加密程序,它通过cin从输入流中读入一段明文,通过cout将密文写到输出流。采用下面的 2020-12-02 …
CD-ROM光盘在CD-ROM驱动器上A.只能读出B.不能写入但能修改C.只能写入D.能读能写 2020-12-08 …