早教吧作业答案频道 -->英语-->
Myfriend'sgrandfathercametoAmericafromafarminThailand.AfterarrivinginNewYork,hewentintoacafeteria(自助餐厅)inManhattantogetsomethingtoeat.Hesatdownatatableandwaitedforsomeonetotakehisorder(点菜
题目详情
My friend's grandfather came to America from a farm in Thailand.After arriving in New York,he went into a cafeteria (自助餐厅) in Manhattan to get something to eat.He sat down at a table and waited for someone to take his order(点菜).Of course nobody did.Finally,a woman with a plate full of food sat down opposite him and told him how a cafeteria worked.
"Start out at the end,"she said,"Just go along the line and choose what you want.At the other end they'll tell you how much you have to pay."
"I soon learned how everything works in America."the grandfather told my friend."Life is like a cafeteria here.You can get anything you want only if you are willing to pay the money.You can even get success,but you'll never get it if you wait for someone to bring it to you.You have to get up and get it by yourself."
51.Which is the best title of the text?___
A.From Thailand to America
B.Life is Like a Cafeteria in America
C.How to Eat in a Cafeteria
D.Eating in an American Cafeteria
52.My friend's father came from___.
A.Thailand
B.Australia
C.Canada
D.Manhattan
53.From the text,we know if you want to get SUCCESS in America,you should___.
A.get help from your friends
B.know how a cafeteria works
C.get up again if you fail
D.try to get it by yourself
54.Which of the following is True?___
A.The old man sat down opposite the woman so that she could take his order.
B.The woman sat down opposite the old man so that she could serve him.
C.The woman didn't know the old man,but she decided to pay the bill for him.
D.The woman didn't know the old man,but she told him how to get food in the cafeteria.
55.What does the underlined word"it"in the third paragraph mean?___
A.The food served in the cafeteria.
B.The success that one wants to achieve (实现).
C.The bill one has to pay in the cafeteria.
D.The plate used in the cafeteria.
"Start out at the end,"she said,"Just go along the line and choose what you want.At the other end they'll tell you how much you have to pay."
"I soon learned how everything works in America."the grandfather told my friend."Life is like a cafeteria here.You can get anything you want only if you are willing to pay the money.You can even get success,but you'll never get it if you wait for someone to bring it to you.You have to get up and get it by yourself."
51.Which is the best title of the text?___
A.From Thailand to America
B.Life is Like a Cafeteria in America
C.How to Eat in a Cafeteria
D.Eating in an American Cafeteria
52.My friend's father came from___.
A.Thailand
B.Australia
C.Canada
D.Manhattan
53.From the text,we know if you want to get SUCCESS in America,you should___.
A.get help from your friends
B.know how a cafeteria works
C.get up again if you fail
D.try to get it by yourself
54.Which of the following is True?___
A.The old man sat down opposite the woman so that she could take his order.
B.The woman sat down opposite the old man so that she could serve him.
C.The woman didn't know the old man,but she decided to pay the bill for him.
D.The woman didn't know the old man,but she told him how to get food in the cafeteria.
55.What does the underlined word"it"in the third paragraph mean?___
A.The food served in the cafeteria.
B.The success that one wants to achieve (实现).
C.The bill one has to pay in the cafeteria.
D.The plate used in the cafeteria.
▼优质解答
答案和解析
51.B主旨大意题.根据文章内容可知本文通过在纽约自助餐厅吃饭,学到了一个道理,要想获得成功不要等,要行动起来,要靠自己,故选B,生活就像美国的自助餐厅.
52.A细节理解题.根据My friend's grandfather came to America from a farm in Thailand.可知朋友的祖父来自泰国,故选A.
53.D细节理解题.根据but you'll never get it if you wait for someone to bring it to you.You have to get up and get it by yourself."可知,但如果你等着别人把它给你,你永远也不会成功,你得自己站起来去做,故选D.
54.D细节理解题.根据a woman with a plate full of food sat down opposite him and told him how a cafeteria worked.可知这位妇女不认识这位老人,但她告诉他如何在自助餐厅吃饭,故选D.
55.B细节理解题.根据上半句:你甚至可以获得成功,可以推断出此处应该是:如果你等待有人把它给你,你永远不会得到它,此处的它指的就是成功,故选B.
52.A细节理解题.根据My friend's grandfather came to America from a farm in Thailand.可知朋友的祖父来自泰国,故选A.
53.D细节理解题.根据but you'll never get it if you wait for someone to bring it to you.You have to get up and get it by yourself."可知,但如果你等着别人把它给你,你永远也不会成功,你得自己站起来去做,故选D.
54.D细节理解题.根据a woman with a plate full of food sat down opposite him and told him how a cafeteria worked.可知这位妇女不认识这位老人,但她告诉他如何在自助餐厅吃饭,故选D.
55.B细节理解题.根据上半句:你甚至可以获得成功,可以推断出此处应该是:如果你等待有人把它给你,你永远不会得到它,此处的它指的就是成功,故选B.
看了Myfriend'sgrand...的网友还看了以下:
英语达.请把下列个题中的字母组成一个你所学过的单词.o,m,w,l,c,e,ee,g,h,t,io 2020-05-13 …
给多音字组词。剥bō()bāo()教jiāo()jiào()为wéi()wèi() 2020-05-13 …
(09年惠州市调研)物体做平抛运动时,它的竖直方向和水平方向的夹角a的正切tga随时间t变化的图像 2020-05-14 …
如何用Matlab解方程'real(1./(1./zad+1./(i*w*c2))+i*w*l2) 2020-05-16 …
青鸟殷勤为探看“为“怎么读李商隐的《无题》中“蓬山此去多无路,青鸟殷勤为探看”一句中的“为”应读w 2020-06-25 …
英语高手傍忙拼几个单词!X,I,A,O,F,E,I,W,O,A,I,N,I打头的 2020-07-13 …
对数函数小题!对数函数w=lnzlnz=ln|z|+i(θ+2kπ)k=0,±1,±2,…………例 2020-08-02 …
若x,y满足约束条件,目标函数仅在点(1,0)处取得最小值,则a的取值范围是w.w.w.k.s.5. 2020-11-01 …
英语向高人求教!写几句话.每句开头的第一个字母分别是“L,i,U,F,E,i,F,E,i,w,o,a 2020-12-15 …
用名字造一些浪漫的英文句子以SOONWEIQI的每一个字母造浪漫的英文句子.如下S.O.O.N.W. 2021-01-20 …