早教吧作业答案频道 -->英语-->
阅读短文,判断短文后各题所给句子的内容是否与短文内容相符.相符的请在答题卡上相应题号后的选项中将A项涂黑,不相符的则将B项涂黑.OnJuly1,2012,Spainwonthegameduringthematchbetween
题目详情
阅读短文,判断短文后各题所给句子的内容是否与短文内容相符.相符的请在答题卡上相应题号后的选项中将A项涂黑,不相符的则将B项涂黑.
On July 1,2012,Spain won the game during the match between Spain and Italy.It became the first in the Euro 2012Soccer Championship.Lots of people in Madrid,the capital of Spain,gathered in the central city to watch their team beat Italy 4:0 during this match.Spain won a Euro and then a World Cup,and then another Euro.
After the game,there were many people in the car,waving the country's red and yellow flag.They called out,"I am Spanish!I am Spanish!"How excited they were!
They believe that their soccer team is the best in the world."This is the best thing in the world,"a 32-year-old young lady said.She danced with friends and lots of people.
Daniel is a 23-year-old student.He said he felt proud to be Spanish.He hoped he could find a job after the ball game.,
"We have to thank the team and their coaches,they did very well,said Rajoy,the Prime Minister.
51.Spain won the World Cup at 4:0.___
52.Spain's flag has two colors,green and yellow.___
53.The people in Madrid were excited after the game.___
54.Daniel is 32years old.___
55.Daniel hoped to find a good job after the game.___.
On July 1,2012,Spain won the game during the match between Spain and Italy.It became the first in the Euro 2012Soccer Championship.Lots of people in Madrid,the capital of Spain,gathered in the central city to watch their team beat Italy 4:0 during this match.Spain won a Euro and then a World Cup,and then another Euro.
After the game,there were many people in the car,waving the country's red and yellow flag.They called out,"I am Spanish!I am Spanish!"How excited they were!
They believe that their soccer team is the best in the world."This is the best thing in the world,"a 32-year-old young lady said.She danced with friends and lots of people.
Daniel is a 23-year-old student.He said he felt proud to be Spanish.He hoped he could find a job after the ball game.,
"We have to thank the team and their coaches,they did very well,said Rajoy,the Prime Minister.
51.Spain won the World Cup at 4:0.___
52.Spain's flag has two colors,green and yellow.___
53.The people in Madrid were excited after the game.___
54.Daniel is 32years old.___
55.Daniel hoped to find a good job after the game.___.
▼优质解答
答案和解析
5l-55 BBABA
51题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第一段.It became the first in the Euro 2012Soccer Championship.Lots of people in Madrid,the capital of Spain,gathered in the central city to watch their team beat Italy 4:0 during this match.可知欧洲杯,不是世界杯,故答案是B.
52题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第二段waving the country's red and yellow flag可知是红色是黄色,没有绿色,故答案是B.
53题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一段.Lots of people in Madrid,the capital of Spain,gathered in the central city to watch their team beat Italy 4:0 during this match.及第二段How excited they were!可知 马德里的人很兴奋,故答案是A.
54题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第四段Daniel is a 23-year-old student.可知是23岁,不是32岁,故答案是B.
55题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第四段He hoped he could find a job after the ball game可知 他希望在球赛后能找到工作,是正确的,故答案是A.
51题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第一段.It became the first in the Euro 2012Soccer Championship.Lots of people in Madrid,the capital of Spain,gathered in the central city to watch their team beat Italy 4:0 during this match.可知欧洲杯,不是世界杯,故答案是B.
52题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第二段waving the country's red and yellow flag可知是红色是黄色,没有绿色,故答案是B.
53题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一段.Lots of people in Madrid,the capital of Spain,gathered in the central city to watch their team beat Italy 4:0 during this match.及第二段How excited they were!可知 马德里的人很兴奋,故答案是A.
54题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第四段Daniel is a 23-year-old student.可知是23岁,不是32岁,故答案是B.
55题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第四段He hoped he could find a job after the ball game可知 他希望在球赛后能找到工作,是正确的,故答案是A.
看了阅读短文,判断短文后各题所给句...的网友还看了以下:
读“卞卡的一家图”.完成下列要求.(1)从种族看,卞卡的爸爸是人,卞卡是人.(2)在卞卡的家族中, 2020-04-07 …
1897年,J.J.汤姆孙发现电子.30年后,J.J.汤姆孙的儿子G.P.汤姆孙利用电子束照射到金 2020-05-17 …
一石块从空中自由下落机械能为50J,当动能为15J时,重力势能为J.当刚落地时重力势能为J,动能为 2020-05-23 …
如图所示,一搬运工人往卡车上装贷.若工人将重为800N的货物从地面直接搬到高为1.5m的车箱上,此 2020-06-20 …
把正整数按一定的规则排成了如图所示的三角形数表.设aij(i,j∈N+)是位于这个三角形数表中从上往 2020-11-01 …
(u05u•六合区一模)有j张背面相同的卡片,正面分别写着数字“5”、“u”、“j”.将卡片洗匀后背 2020-11-17 …
下列词语中,加点字的读音全都相同的一组是()A.丧假丧钟闻风丧胆丧权辱国B.落第落价丢三落四大大落落 2020-11-24 …
现给定以下器材:A.闪光照相机B.秒表C.打点计时器D.交流电源4—6VE.导线若干F.纸带G.复写 2020-11-25 …
下列词语中加点的字,读音全都相同的一组是A.空白空谷足音空缺空前绝后B.载誉载歌载舞载重风雪载途C. 2020-12-18 …
(2014•成都)如图所示,把卡片放在杯口上面,再把光滑的扣子放在卡片上.用手指使劲弹一下卡片,卡片 2020-12-23 …