早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读理解A[2015'宁夏银川市唐徕回民中学高一月考]OneHalloweenalittleboyandhisfriendwentoutforafunnightoftrick-or-treating.Atfirsteverythingwasgreat.Theyweregettinglotsofcandyastheywentfr

题目详情

阅读理解

A [2015 '宁夏银川市唐徕回民中学高一月考]

One Halloween a little boy and his friend went out for a fun night of trick-or-treating. At first everything was great. They were getting lots of candy as they went from house to house but then they saw a house which they hadn't been to before. It was a very spooky(阴森森的)house. Being young and brave they decided to go up to the door and knock. After all scary houses might have the best candy !

As they walked up the long winding path they saw things that chilled (使恐惧)them to the bone! They heard sounds that frightened them. Maybe they should turn back. But the little boys being very brave just wanted to see what was in that house so they went on not deterred by the things they heard or saw. As they slowly made their way up to the door they imagined what might be inside. Maybe it would be a witch or maybe a ghost !

After knocking several times the door slowly creaked (嘎吱作响)open. To their surprise a monster (怪物)slowly came out to greet them. They were so scared that they couldn't move! What could they do? Then the little boy had an idea. He said "Trick or treat!" Then the big scary monster* much to the kids' surprise reached over and brought out a huge bowl of the best candy they had ever seen. Wow the kids thought this was great! It turned out that the house was decorated for Halloween and the big scary monster was just wearing a costume just like the kids. Since they were the only kids and were brave enough to go to the scary house they could take as much candy as they wanted.

16. This passage is .

 A. a funny Halloween story

B. mainly about two brave kids

C. mainly about a spooky house

D. mainly about the custom of Halloween

17. It can be inferred from the passage that .

 A. the monster was afraid of the phrase " trick or treat"

B. the two kids were also wearing costumes

C. not all families prepared candy for brave kids

D. some other children had been to the house before the two kids

18. The underlined word "deterred" in the second para?graph can be replaced by " ,,.

A. warned              B. delayed

C.attracted           D. frightened

▼优质解答
答案和解析
阅读理解A[文章大意]在万圣节,一个小男孩和他的朋灰度过—r一个有趣的晚上。这两个孩子足够勇敢,最后他们得到了很多糖果。16.A 主旨大意题。根据第一段第一句"One Halloween a little boy and his frie...
看了阅读理解A[2015'宁夏银川...的网友还看了以下:

阅读下面文章,完成12—15题。游民问题与社会的游民化王学泰游民、游民文化及其与文学创作的关系,在  2020-04-11 …

怎么读的?有的读or,有的读N,到底是读什么呢?  2020-05-17 …

史学家顾颉刚说秦始皇的统一思想是不要人民读书,他的手段是刑罚的裁制;汉武帝的统一思想是要人民只读一  2020-06-06 …

综合性学习考查(6分)滨海中学开展全民读书活动,倡导“多读书,好读书,读好书,读整本的书”。这当然不  2020-11-06 …

阅读材料,回答问题:材料一改革开放以,我国国民经济持续快速发展,公民的科学素养也得到相应的提高。但第  2020-11-14 …

从今年秋季学期开始,将全面实现15年免费教育,即学前3年、小学6年、初中3年和高中3年。凡是在公办学  2020-11-15 …

2015年《政府工作报告》指出:文化是民族的精神命脉和创造源泉。提供更多优秀文艺作品,倡导全民阅读,  2020-12-04 …

阅读材料.回答问题.社会在发展,学习无止境.2014年是我国开展全民终身学习活动周的第十年.此次活动  2020-12-08 …

二、(每小题3分,共9分)阅读下面的文字,完成6~8题。与“中国文学”“汉文学”“华语文学”等以往对  2020-12-14 …

如图是人民路小学在“书香校园”读书活动中,601、602两班学生阅读课外书的情况统计图(1)两个班级  2020-12-26 …