早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Whenwethinkabouthappiness,weusuallythinkofsomethingextraordinary,atopgreatdelight.Forachild,happinesshasamagicquality.Irememberplayingpoliceandrobbersinthewoods,gettingaspeakingpartintheschoolplay.Ofcou

题目详情
When we think about happiness,we usually think of something extraordinary,a top great delight.
For a child,happiness has a magic quality.I remember playing police and robbers in the woods,getting a speaking part in the school play.Of course,kids also experience lows,but their delight at tops of pleasure is easily seen,such as winning a race or getting a new bike.
For teenagers,or people under 20the concept of happiness changes.Suddenly it's conditional on such things as excitement,love,and popularity.I can still feel the pain of not being invited to a party that almost everyone else was going to.I also recall the great happiness of being invited at another event to dance with a very handsome young man.
In adulthood the things that bring great joy-birth,love,marriage-also bring responsibility and the risk of loss.Love may not last; loved ones die.For adults,happiness is complex.
My dictionary explains"happy"as"lucky"or"fortunate",but I think a better explanation of happiness is"the ability to enjoy something".The more we can enjoy what we have,the happier we are.It's easy for us not to notice the pleasure we get from loving and being loved,the company of friends,the freedom to love where we please,and even good health.Nowadays,with so many choices and much pleasure,we have turned happiness into one more thing we have.We think we own the right to have it,which makes us extremely unhappy.So we try hard to get it and consider it to be the same as wealth and success,without noticing that the people who have those things aren't necessarily happier.
While happiness may be more complex for us,the answer is the same as ever.Happiness isn't about what happens to us.It's the ability to find a positive for every negative,and view a difficulty as a challenge.Don't be sad for what we don't have,but enjoy what we do possess.

60.According to the passage,happiness lies in the ability to___.
A.think of something extraordinary   
B.experience delight at an old age
C.feel the magic quality of pleasure   
D.enjoy what one has at the moment
61.In paragraph 3,a teenager looks at happiness mainly in terms of___.
A.material gains                     B.social honor
C.spiritual satisfaction             D.academic achievement
62.The author implies that when one dreams wealth and finally gets it he___.
A.can realize what happiness is
B.may not end up with happiness
C.may consider it extreme happiness
D.should not feel content with himself
63.The passage aims to tell___.
A.the great importance of happiness  
B.the real meaning of happiness
C.the constant dream of happiness    
D.the changing concept of happiness.
▼优质解答
答案和解析
60.D.推力判断题.根据最后一段:Don't be sad for what we don't have,but enjoy what we do possess可知幸福是一种享受自己此刻拥有的能力;故选D.
61.C.细节理解题.根据第三段:Suddenly it's conditional on such things as excitement,love,and popularity.I can still feel the pain of not being invited to a party that almost everyone else was going to可知一个十几岁的青少年主要看幸福感是精神上的满足;故选C.
62.B.推理判断题.根据倒数第二段:So we try hard to get it and consider it to be the same as wealth and success,without noticing that the people who have those things aren't necessarily happier可知当一个人梦想财富并最终获得财富时可能最终并不幸福;故选B.
63.B.主旨大意题.从作者对于幸福的论述我们可以看出,幸福就是对于自己已经拥有的感到满足,而过分追求财富和成功只能给自己更大的压力,故选B.