早教吧作业答案频道 -->其他-->
这是2006年的四级的一道阅读真题,标准答案说是选B,我选的是C,我就想问问为什么C不行?十分苦恼不解.凭什么C不行,有人可以讲出所以然吗?百思不得其解!我要死了.36.Whydopsychiatristsregardmaturit
题目详情
这是2006年的四级的一道阅读真题,标准答案说是选B,我选的是C,我就想问问为什么C不行?十分苦恼不解.凭什么C不行,有人可以讲出所以然吗?百思不得其解!我要死了.
36.Why do psychiatrists regard maturity as an asset in child rearing?
A) Older parents are often better prepared financially.
B) Older parents can take better care of their children.
C) Older parents are usually more experienced in bringing up their children.
D) Older parents can better balance their resources against children’s demands.
原文:
Psychiatrists (精神病专家) who work with older parents say that maturity can be an asset in child rearing-older parents are more thoughtful,use less physical discipline and spend more time with their children.But raising kids takes money and energy.Many older parents find themselves balancing their limited financial resources,declining energy and failing health against the growing demands of an active child.Dying and leaving young children is probably the older parents’ biggest,and often unspoken,fear.Having late-life children,says an economics professor,often means parents,particularly fathers,“end up retiring much later.” For many,retirement becomes an unobtainable dream.
36.Why do psychiatrists regard maturity as an asset in child rearing?
A) Older parents are often better prepared financially.
B) Older parents can take better care of their children.
C) Older parents are usually more experienced in bringing up their children.
D) Older parents can better balance their resources against children’s demands.
原文:
Psychiatrists (精神病专家) who work with older parents say that maturity can be an asset in child rearing-older parents are more thoughtful,use less physical discipline and spend more time with their children.But raising kids takes money and energy.Many older parents find themselves balancing their limited financial resources,declining energy and failing health against the growing demands of an active child.Dying and leaving young children is probably the older parents’ biggest,and often unspoken,fear.Having late-life children,says an economics professor,often means parents,particularly fathers,“end up retiring much later.” For many,retirement becomes an unobtainable dream.
▼优质解答
答案和解析
因为文章中根本没有提到“more experienced”啊,答案B则是对“more thoughtful""spending more time with their children"的总结~
看了这是2006年的四级的一道阅读...的网友还看了以下:
中共十一届三中全会,是建国以来我们党历史上具有深远意义的伟大转折,这次全会具有划时代意义的一大成果 2020-05-14 …
中共十一届三中全会,是建国以来我们党历史上具有深刻意义的伟大转折,这次全会具有划时代意义的一大成果 2020-05-14 …
名言警句“有的人活着,但他却死了,有的人虽然死了但他却活着”(原句意思大概这样)是谁说的?(问题被 2020-06-12 …
心理学的做好了·确定正确否·单选题第1题(2)分某些灵长类动物和3岁前的儿童主要具有的思维类型是( 2020-06-14 …
21是什么意思?一句话引起了我的思绪,21到底是什么意思,也许只有一个人能答上来~~~~ 2020-06-27 …
惊人的发现有时来自不经意的一刹那,当树上落下的苹果砸醒了牛顿的美梦时,引发了他的思考,进而提出了( 2020-06-29 …
春秋战国“世道衰微,邪说暴行有作,臣弑其君者有之”。孔子因此提出了“礼”的思想,孟子更为“礼”所规 2020-06-29 …
‘清脆的歌声打断了我的思路’和‘我的思路打断了清脆的歌声’这两句话意思相同.判断题 2020-07-04 …
十一届三中全会是建国以来党的历史上具有深远意义的重要会议。会议从根本上冲破了长期“左”倾错误的严重 2020-08-03 …
依次填入下列各句横线处的词语,最恰当的一组是()①既然上级下达了任务,虽然时间紧,我们也只能为之。② 2020-11-06 …