早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

It'sacommonbeliefthatovertime,petownersstarttolookliketheiranimals.Nowcomestheterrifyingnewsthatcatslookuptotheirownersasrolemodelsandcopytheirbehaviour.Nexttimeyoureachforyourfridge,thinktwice.Ifyour

题目详情
It's a common belief that over time,pet owners start to look like their animals.Now comes the terrifying news that cats look up to their owners as role models and copy their behaviour.
Next time you reach for your fridge,think twice.If your cat is watching,she will probably overeat as well.
In a new study from the University of Messina,it turns out that indoor cats who live closely to their owners"mirror"the lives of their caregivers.They sleep at the same time,eat at the same time,and can even become more or less social depending on the behaviour of their owners.
"Cats are clever animals with a long memory,"Jane Brunt,director of the Catalyst Council,told Discovery News."They watch and learn from us,noting the patterns of our actions,knowing where their food is kept and what time to expect to be fed,how to open the cupboard door that's been improperly closed,and where their feeding and toileting areas are."Because cats copy our habits,if you spend a lot of time raiding(搜刮)the fridge,your cat will return to its food bowl for that midnight snack,too.According to the study,this explains why"human and cat overweight rates often seem to match".
There's no word if drinking green tea and making sure you go to yoga will benefit (使受益) your cat,but based on the study,it sounds like sticking to a healthy eating and sleeping habit is best for both of you.
There's a lot we can learn from our cats in return."When they sit softly breathing,eyes halfclosed,the sense of peace and calm that comes over us is like a private less on in inner meditation(冥想),"Brunt said.They're probably pretty good at remaining calm.
So,according to science,though we think that cats are not close to us all these years,it turns out they are in fact learning from us and looking up to us.Scary,huh?
42.According to the passage,which of the following is Wrong?___
A.Cats can copy humans'behaviours.
B.Cats are smart and have a long memory.
C.Green tea and yoga can benefit cats.
D.Humans can learn from cats in some way.
43.What does the underlined word"this"in Paragraph 4refer to?___
A.Humans'keeping searching the fridge.
B.Humans'drinking green tea and going to yoga
C.Cats'copying humans'habit of looking for food.
D.Cats'going to their owners for food.
44.What can we learn from our cats?___
A.To remain peaceful.
B.To be able to copy.
C.To stay hungry.
D.To look up to friends.
45.The best title for the passage could be"___".
A.Your cat can bring you pleasure    
B.You are copying your cat
C.You can make your cat social      
D.Your cat is copying your habit.
作业帮
▼优质解答
答案和解析
42.答案:C.推理判断题.根据倒数第三段There's no word if drinking green tea and making sure you go to Yoga will benefit your cat,but based on the study,it sounds like sticking to a healthy eating and sleeping habit is best for both of you.如果喝绿茶,并确保你去瑜伽将有利于你的猫那就无语了.但根据这项研究,这听起来像坚持健康饮食和睡眠习惯是最好的两个.可知,不正确的是C选项"绿茶和瑜珈使猫受益",选C.
43.答案:C.词义猜测题.根据第四段if you spend a lot of time raiding(搜刮)the fridge,your cat will return to its food bowl for that midnight snack,too如果你花了很多时间扫荡冰箱,你的猫也会回到它的食物碗里吃夜宵.可知,猫模仿人类寻找食物的习惯.选C.
44.答案:A.细节理解题.根据倒数第二段There's a lot we can learn from our cats in return…They're probably pretty good at remaining calm.我们可以从我们的猫身上学到很多东西…它们很有可能保持冷静.可知,我们可以从猫身上学习保持心态平和.选A.
45.答案:D.主旨大意题.根据第一段第二句Now comes the terrifying news that cats look up to their owners as role models and copy their behaviour.现在有一个可怕的消息:猫把主人视为榜样,模仿他们的行为.及短文的内容可知,主要是宠物猫会模仿主人的习惯.选D.