早教吧作业答案频道 -->英语-->
Let'sfaceit-you'regoingtogetalotofwell-intentionedadvicefromfriends,parentsandgrandparentsaboutyoursleep.Someofthisadviceisgoingtobejustwrong.Myth1:Sleepinglateontheweekendswillmakeupforlostsleepduringth
题目详情
Let's face it-you're going to get a lot of well-intentioned advice from friends,parents and grandparents about your sleep.Some of this advice is going to be just wrong.
Myth 1:Sleeping late on the weekends will make up for lost sleep during the week.
Fact:Getting less than the amount of sleep that you need night after night accumulates over time and starts to create a"sleep debt".And like all debts,eventually you need to pay the price.The problem with waiting until the weekend to meet sleep needs is that in the meantime,you are paying the price of being less alert,feeling more moody,thinking slower and having less stimulation.
Myth 2:A boring teacher (or warm room,full stomach,etc.) can put teens to sleep.
Fact:If you are getting enough sleep on a regular basis,there is no teacher,math book or reading assignment in the world boring enough to make you fall asleep in class.There are basically two things that make people sleepy-not getting enough sleep and not getting good quality sleep.The environment kids are in,including the room temperature,light level and entertainment value,may unmask underlying sleepiness,but the environment does not cause it!So if you are dozing off in class,don't blame it on bad teaching.
Myth 3:Teenagers can pull an all-nighter to study and still be ready for the big test in the morning.
Fact:Teenagers are much better off studying less and getting a good night's sleep.Research clearly shows that the ability to concentrate and learn new information,as well as to work efficiently,declines sharply after being awake for 15-16hours,and continues to bottom out the longer you stay up.Plus,if the big test is at 8:00am,the problem gets even worse.That's because morning time typically represents a low energy point in the body's normal 24-hour circadian(生理节奏的) rhythm,especially in teenagers.
64.According to the passage,a student who is in a sleep debt___.
A.thinks slower but more carefully
B.must make up for the lost sleep on the weekends
C.will become more interested in fancying
D.will become bad-tempered and upset
65.According to Myth 2,which of the following is TRUE?___
A.Students who eat a lot are sleepy at class.
B.The warm room can make students fall asleep easily.
C.Students'sleepiness has nothing to do with teaching.
D.The light level may lead students to feel sleepy.
66.If you wake up at six in the morning,when will you begin working ineffectively?___
A.At about 9pm B.In the early morning.
C.At about noon. D.In the midnight.
67.According to the passage,at 8:00am a teenager will___.
A.feel more energetic after a night's sleep
B.have a poor learning result
C.have the least desire to learn
D.be able to think in a quick way.
Myth 1:Sleeping late on the weekends will make up for lost sleep during the week.
Fact:Getting less than the amount of sleep that you need night after night accumulates over time and starts to create a"sleep debt".And like all debts,eventually you need to pay the price.The problem with waiting until the weekend to meet sleep needs is that in the meantime,you are paying the price of being less alert,feeling more moody,thinking slower and having less stimulation.
Myth 2:A boring teacher (or warm room,full stomach,etc.) can put teens to sleep.
Fact:If you are getting enough sleep on a regular basis,there is no teacher,math book or reading assignment in the world boring enough to make you fall asleep in class.There are basically two things that make people sleepy-not getting enough sleep and not getting good quality sleep.The environment kids are in,including the room temperature,light level and entertainment value,may unmask underlying sleepiness,but the environment does not cause it!So if you are dozing off in class,don't blame it on bad teaching.
Myth 3:Teenagers can pull an all-nighter to study and still be ready for the big test in the morning.
Fact:Teenagers are much better off studying less and getting a good night's sleep.Research clearly shows that the ability to concentrate and learn new information,as well as to work efficiently,declines sharply after being awake for 15-16hours,and continues to bottom out the longer you stay up.Plus,if the big test is at 8:00am,the problem gets even worse.That's because morning time typically represents a low energy point in the body's normal 24-hour circadian(生理节奏的) rhythm,especially in teenagers.
64.According to the passage,a student who is in a sleep debt___.
A.thinks slower but more carefully
B.must make up for the lost sleep on the weekends
C.will become more interested in fancying
D.will become bad-tempered and upset
65.According to Myth 2,which of the following is TRUE?___
A.Students who eat a lot are sleepy at class.
B.The warm room can make students fall asleep easily.
C.Students'sleepiness has nothing to do with teaching.
D.The light level may lead students to feel sleepy.
66.If you wake up at six in the morning,when will you begin working ineffectively?___
A.At about 9pm B.In the early morning.
C.At about noon. D.In the midnight.
67.According to the passage,at 8:00am a teenager will___.
A.feel more energetic after a night's sleep
B.have a poor learning result
C.have the least desire to learn
D.be able to think in a quick way.
▼优质解答
答案和解析
DCAB
64 D 细节题. 根据文章第二 段The problem with waiting until the weekend to meet sleep needs is that in the meantime,you are paying the price of being less alert,feeling more moody,thinking slower and having less stimulation. 可知一个有睡眠债的学生会容易愤怒和伤心,故选D.
65 C 细节题. 根据文章第三 段If you are getting enough sleep on a regular basis,there is no teacher,math book or reading assignment in the world boring enough to make you fall asleep in class. 可知如果有足够的睡眠,老师是不会让你在课上睡觉的,故选C.
66 A 细节题. 根据文章最后一段Research clearly shows that the ability to concentrate and learn new information,as well as to work efficiently,declines sharply after being awake for 15-16hours,and continues to bottom out the longer you stay up 可知工作效率低的时间是9点,故选A.
67 B 细节题. 根据文章最后一段.Plus,if the big test is at 8:00am,the problem gets even worse.That's because morning time typically represents a low energy point in the body's normal 24-hour circadian(生理节奏的) rhythm,especially in teenagers.可知8点钟青少年学习效果非常差,故选B.
64 D 细节题. 根据文章第二 段The problem with waiting until the weekend to meet sleep needs is that in the meantime,you are paying the price of being less alert,feeling more moody,thinking slower and having less stimulation. 可知一个有睡眠债的学生会容易愤怒和伤心,故选D.
65 C 细节题. 根据文章第三 段If you are getting enough sleep on a regular basis,there is no teacher,math book or reading assignment in the world boring enough to make you fall asleep in class. 可知如果有足够的睡眠,老师是不会让你在课上睡觉的,故选C.
66 A 细节题. 根据文章最后一段Research clearly shows that the ability to concentrate and learn new information,as well as to work efficiently,declines sharply after being awake for 15-16hours,and continues to bottom out the longer you stay up 可知工作效率低的时间是9点,故选A.
67 B 细节题. 根据文章最后一段.Plus,if the big test is at 8:00am,the problem gets even worse.That's because morning time typically represents a low energy point in the body's normal 24-hour circadian(生理节奏的) rhythm,especially in teenagers.可知8点钟青少年学习效果非常差,故选B.
看了Let'sfaceit-you...的网友还看了以下:
S J S Z T K D S M G Y C:W A N,Q B N G S N B Y G W 2020-04-06 …
X、Y、Z、R、W是五种短周期元素,原子序数依次增大;它们可组成离子化合物Z2Y和共价化合物RY3 2020-04-08 …
请问求两个稀疏相乘,在初始化稀疏矩阵时下面这几个程序语句的作用是什么?for(r=1;rmu;r+ 2020-05-17 …
纵横字谜之英语暑假作业题(s)(o)(r)(r)(n)(g)(r)(e))(a)(k)(k)(e) 2020-06-06 …
卫星的环绕公式V=根号下G/R...W=根号下G/R*3.是定义式么? 2020-06-12 …
MATLAB中怎么解出0.5*b*R*R*x+b*R*R*r*w/4*k*exp(-x)=4.30 2020-07-23 …
为下面一个“谣传”公式续写一段解说性文字。美国社会学家G.W·奥尔波特和L·波斯特曼总结出一个谣传的 2020-12-12 …
把给的字母中多余的一个字母丢掉,再把正确的单词拼出来(1)s,t,e,b,a,k,e(2)r,t,a 2020-12-14 …
把给的字母中多余的一个字母丢掉,再把正确的单词拼出来.(1)s,t,e,b,a,k,e(2)r,t, 2020-12-14 …
人造地球卫星与地面的距离为地球半径的1.5倍,卫星正以角速度w作匀速圆周运动,地面的重力加速度为g, 2021-02-09 …