早教吧作业答案频道 -->英语-->
Brainisaschoolboy.He'stwelve.HelivesinShanghainow.HeisfromEngland.Hestudiesinajuniormiddleschool.Hegetsupathalfpastfiveeveryday.Hehasbreakfastatsevenafterthat,hegoestoschoolwithhisfriends.Theyhav
题目详情
Brain is a school boy.He's twelve.He lives in Shanghai now.He is from England.He studies in a junior middle school.He gets up at half past five every day.He has breakfast at seven after that,he goes to school with his friends.They have four classes in the morning and two in the afternoon.In the evening he does his homework at home,but he often watches TV on Saturday evening.Brain likes drawing.He joins an art club.He likes reading story books.Now he is reading an English book in his room.
41.Brain is a___.
A.student B.girl C.teacher D.doctor
42.Brain gets up___every day.
A.at five B.early C.at six D.at seven
43.Brain does his homework___.
A.every evening B.at school C.at home D.in bed
44.Brain likes___.
A.English and Chinese B.playing football
C.drawing and reading D.swimming
45.Brain has___classes at school every day.
A.three B.six C.five D.four.
41.Brain is a___.
A.student B.girl C.teacher D.doctor
42.Brain gets up___every day.
A.at five B.early C.at six D.at seven
43.Brain does his homework___.
A.every evening B.at school C.at home D.in bed
44.Brain likes___.
A.English and Chinese B.playing football
C.drawing and reading D.swimming
45.Brain has___classes at school every day.
A.three B.six C.five D.four.
▼优质解答
答案和解析
41.答案:A.细节理解题.根据"Brain is a school boy."可知,Brain是一名学生.故选A.
42.答案:B.细节理解题.根据"He gets up at half past five every day."可知,他每天五点半起床.ACD均不正确,B符合文章内容.故选B.
43.答案:C.细节理解题.根据"In the evening he does his homework at home,but he often watches TV on Saturday evening."可知,他每晚在家写作业,但是星期六晚上,他经常看电视.故选C.
44.答案:C.细节理解题.根据"Brain likes drawing.He joins an art club.He likes reading story books."可知,Brain喜欢画画,参加了艺术俱乐部,喜欢读故事书.故选C.
45.答案:B.细节理解题.根据"They have four classes in the morning and two in the afternoon."可知,他上午有四节,下午有两节.故总共有六节.故选B.
42.答案:B.细节理解题.根据"He gets up at half past five every day."可知,他每天五点半起床.ACD均不正确,B符合文章内容.故选B.
43.答案:C.细节理解题.根据"In the evening he does his homework at home,but he often watches TV on Saturday evening."可知,他每晚在家写作业,但是星期六晚上,他经常看电视.故选C.
44.答案:C.细节理解题.根据"Brain likes drawing.He joins an art club.He likes reading story books."可知,Brain喜欢画画,参加了艺术俱乐部,喜欢读故事书.故选C.
45.答案:B.细节理解题.根据"They have four classes in the morning and two in the afternoon."可知,他上午有四节,下午有两节.故总共有六节.故选B.
看了Brainisaschoolb...的网友还看了以下:
用这些英文字母拼词这些英文字母打乱了顺序.一个题目一个词.第一题:r,c,t,a,e,s,r第二题 2020-05-16 …
为什么电磁波中会出现横电波和横磁波?横电波的电场方向垂直于传播方向,又垂直于磁场方向,而磁场方向却 2020-05-17 …
给定关系R(A,B,C,D)和关系S(C,D,E),对其进行自然连接运算R??s后的属性列为()个; 2020-05-26 …
给定关系R(A,B,c,D)和关系S(A,C,E,F,),对其进行自然连接运算Rs后的属:性列为( 2020-05-26 …
某旅游团计划先后游览罗马古斗兽场、阿尔卑斯滑雪场、地中海沿岸阳光沙滩、白金汉宫、峡湾风光等景点.其游 2020-10-30 …
给出几个字母,请把他们拼写成一个单词,1、t,s,e,n,u,d2、m,u,b,o,b,s,e, 2020-10-31 …
PrincetonUniversityDegreesPrincetonofferstwounderg 2020-11-13 …
一道天文题5.公认的我国关于哈雷彗星的最早纪录是在一下哪一个年份(公元前)A240B613C1057 2020-12-10 …
英语填词找出合适的字母填入下列的空白处Iwaski---------dtoh-------mb--- 2020-12-10 …
PrincetonUniversityDegreesPrincetonofferstwounderg 2020-12-18 …