早教吧作业答案频道 -->英语-->
In1988,acompanyinOhioinventedanalcohol-basedhandcleaner,whichwasmeanttobeusedbyhealth-careworker;whensoapandwaterwereunavailable.JoeKanfer,thecompany'sC.E.O.,toldmerecently,"therewereacoupleof
题目详情
In 1988,a company in Ohio invented an alcohol-based hand cleaner,which was meant to be used by health-care worker; when soap and water were unavailable.Joe Kanfer,the company's C.E.O.,told me recently,"there were a couple of other alcohol products out there,but they were really ugly.Either they were greasy (油腻的) or they burned your hands white."Kanfer took a year and a half to develop this product which is visually appealing and does almost no harm to one's skin.Still.Kanfer lost money on it for more than a decade because people couldn't get what it was for.
The product was called Purell.Today,you see it everywhere.My doctor uses it several times during every office visit.You can hear it in almost every office in the U.S.and school picnics would be impossible without it.The former president Grorge W.Bush was called a racist for using hand cleaner after first shaking hands with Barack Obama,but Bush also gave some of it to Obama and recommended it as a cold preventative (预防药).What was once barely even a product is now a growing product category,worth hundreds of millions per year.
The rise of Purell makes some health professionals uneasy.Some claimed that promoting hand cleaner may worsen"our culture's irrational (非理性的) fear about bacteria."Still,the clear agreement among experts is that unclean hands pose a serious health risk,and are one of the main reasons in the spread of infections in hospitals.A 2007study estimated that,in America in 2002,such infections resulted in more than a million and a half patient illnesses and caused or contributed to nearly a hundred thousand patient deaths-about double the number of U.S.deaths currently caused each year by AIDS and guns combined.
However,I asked a food microbiologist whether clean hands might have a medical drawback.He said,"We might have a much healthier population if we adopted the kinds of condition that we see in many Third World countries,with poor-quality food and poor-quality water and lots of bacteria.If we did that,we would have adults who were very healthy and have very strong immune systems.Unfortunately,the price that we would pay would be extremely high child death rate."
28.Why did Joe Kanfer lose money on his product according to Paragraph 1?___
A.Because people didn't think it useful.
B.Because people thought it was ugly.
C.Because it was harmful to the skin.
D.Because it burned the hands white.
29.What does Paragraph 2mainly talk about?___
A.Purell brings in lots of money for Kanfer.
B.Purell has been widely used in the US.
C.Purell is a cold preventative.
D.Purell meets different needs.
30.What mainly caused patient deaths according to the figures in Paragraph 3?___
A.People's fear about bacteria.
B.Hand cleaner.
C.Bacteria on the dirty hands.
D.AIDS and guns.
31.What can we learn about the people in Third World countries?___
A.They adopt healthy living habits.
B.They have poor immune systems.
C.They eat food with fewer bacteria.
D.Their child death rate remains high.
The product was called Purell.Today,you see it everywhere.My doctor uses it several times during every office visit.You can hear it in almost every office in the U.S.and school picnics would be impossible without it.The former president Grorge W.Bush was called a racist for using hand cleaner after first shaking hands with Barack Obama,but Bush also gave some of it to Obama and recommended it as a cold preventative (预防药).What was once barely even a product is now a growing product category,worth hundreds of millions per year.
The rise of Purell makes some health professionals uneasy.Some claimed that promoting hand cleaner may worsen"our culture's irrational (非理性的) fear about bacteria."Still,the clear agreement among experts is that unclean hands pose a serious health risk,and are one of the main reasons in the spread of infections in hospitals.A 2007study estimated that,in America in 2002,such infections resulted in more than a million and a half patient illnesses and caused or contributed to nearly a hundred thousand patient deaths-about double the number of U.S.deaths currently caused each year by AIDS and guns combined.
However,I asked a food microbiologist whether clean hands might have a medical drawback.He said,"We might have a much healthier population if we adopted the kinds of condition that we see in many Third World countries,with poor-quality food and poor-quality water and lots of bacteria.If we did that,we would have adults who were very healthy and have very strong immune systems.Unfortunately,the price that we would pay would be extremely high child death rate."
28.Why did Joe Kanfer lose money on his product according to Paragraph 1?___
A.Because people didn't think it useful.
B.Because people thought it was ugly.
C.Because it was harmful to the skin.
D.Because it burned the hands white.
29.What does Paragraph 2mainly talk about?___
A.Purell brings in lots of money for Kanfer.
B.Purell has been widely used in the US.
C.Purell is a cold preventative.
D.Purell meets different needs.
30.What mainly caused patient deaths according to the figures in Paragraph 3?___
A.People's fear about bacteria.
B.Hand cleaner.
C.Bacteria on the dirty hands.
D.AIDS and guns.
31.What can we learn about the people in Third World countries?___
A.They adopt healthy living habits.
B.They have poor immune systems.
C.They eat food with fewer bacteria.
D.Their child death rate remains high.
▼优质解答
答案和解析
28.答案是A.细节理解题,根据第一段中"Still.Kanfer lost money on it for more than a decade because people couldn't get what it was for"可知原因是人们不知道这种产品有什么用.所以答案选A.
29.答案是B.细节理解题,根据本段第一句"The product was called Purell.Today,you see it everywhere".这种产品被叫做Purell,今天到处可见,及后面的举例可知本段主要是讲这种产品的流行.所以答案选B.
30.答案是C.细节理解题,根据第三段中"unclean hands pose a serious health risk,and are one of the main reasons in the spread of infections in hospitals"不干净的手造成严重的健康危险是疾病在医院里传播的主要原因之一,所以答案选C.
31.答案是D.推理判断题,根据最后一段中"Unfortunately,the price that we would pay would be extremely high child death rate".不幸的是我们能够支付的价格使儿童的死亡率及其高,可知第三地界的国家由于不卫生导致儿童死亡率很高.所以答案是D.
29.答案是B.细节理解题,根据本段第一句"The product was called Purell.Today,you see it everywhere".这种产品被叫做Purell,今天到处可见,及后面的举例可知本段主要是讲这种产品的流行.所以答案选B.
30.答案是C.细节理解题,根据第三段中"unclean hands pose a serious health risk,and are one of the main reasons in the spread of infections in hospitals"不干净的手造成严重的健康危险是疾病在医院里传播的主要原因之一,所以答案选C.
31.答案是D.推理判断题,根据最后一段中"Unfortunately,the price that we would pay would be extremely high child death rate".不幸的是我们能够支付的价格使儿童的死亡率及其高,可知第三地界的国家由于不卫生导致儿童死亡率很高.所以答案是D.
看了In1988,acompany...的网友还看了以下:
感应电动势的应用E=n△φ/△t是感生电动势的公式,因为B的变化才出现了感应电动势,为什么不写成E= 2020-03-30 …
在理解法拉第电磁感应定律E=n△∅△t及改写形势E=nS△B△t,E=nB△S△t的基础上(线圈平 2020-05-13 …
E=n△Φ/△t中的E、n、△、Φ、t各表示什么意思? 2020-05-13 …
根据法拉第电磁感应定律可知,E=n*ΔΦ/Δt,磁通量Φ和时间Δt均为标量,可是公式所得的感应电动 2020-07-02 …
这5道题用波兰式表达(1)A*(B-C)+T/(D+E)-F/(S*H)(2)A/(B*C(E+F 2020-07-08 …
线性代数:关于A与其伴随矩阵的秩与二者乘积的秩的一个矛盾AA*=|A|ER(AA*)=R(E)=n 2020-07-12 …
条件平差中求解的未知量是什么?设某一平差问题的观测量个数为n,必要观测数为t,若按条件平差法进行平 2020-07-29 …
C语言问题求解释,尤其是最后一步输出那个语句q-str指的是什么main(){charstr[]={ 2020-11-24 …
有一幅磁通量随时间变化的正弦图像,磁通量最大值是a(这是第一个波峰),这是时间为t1;一开始时间t0 2020-12-15 …
E=nΔΦ/Δt求的是Δt时间内的平均感应电动势,E与某段时间或某段过程相对应.这句话怎么理解? 2021-01-23 …