早教吧作业答案频道 -->英语-->
HereisapagefromamagazinecalledFuture.Readthefollowinginformationaboutthingsthatmayhappenintenyears.Carswillrunonsolarpower(太阳能)andwillbemuchcleaner.Theywillbemuchsafer.Forexample,ifyouaretooclo
题目详情
Here is a page from a magazine called Future.Read the following information about things that may happen in ten years.
Cars will run on solar power(太阳能)and will be much cleaner.They will be much safer.For example,if you are too close to another car or if you are driving dangerously,your car will slow down or stop by itself.
New cities will have to be built in the sea.Some cities on water will have two levels(层).People will live on the upper level; the lower level will be used for traffic,shops and factories.
Biotechnology(生物技术)will make food better and healthier.Plants without insects or illnesses (病虫害)will be developed.The taste of fruit and vegetables will be better and food will be kept longer.
Many new ways to cure (治愈)illnesses will be found.People will use products of genetic engineering (基因产品)to cure more illnesses.However,some new illnesses will appear.
56.What will happen in the future according to the passage?___
A.The air won't be much cleaner.
B.Cars will run by itself without a driver.
C.It'll be much more dangerous to drive a car.
D.There'll be fewer accidents and less pollution(污染).
57.Where will new cities have to be built in the future?___
A.In the sea.
B.In the sky.
C.Underground.
D.On the land.
58.What will be made better and healthier by biotechnology?___
A.Medicine.
B.Toys.
C.Food.
D.Clothes.
59.Genetic engineering will help doctors to cure more.___
A.cold
B.illnesses
C.cancer
D.headache
60.Which is the best title(标题)of the passage?___
A.Cars in the future.
B.Get ready for the future.
C.How to keep food longer?
D.Where will people live in the future?
Cars will run on solar power(太阳能)and will be much cleaner.They will be much safer.For example,if you are too close to another car or if you are driving dangerously,your car will slow down or stop by itself.
New cities will have to be built in the sea.Some cities on water will have two levels(层).People will live on the upper level; the lower level will be used for traffic,shops and factories.
Biotechnology(生物技术)will make food better and healthier.Plants without insects or illnesses (病虫害)will be developed.The taste of fruit and vegetables will be better and food will be kept longer.
Many new ways to cure (治愈)illnesses will be found.People will use products of genetic engineering (基因产品)to cure more illnesses.However,some new illnesses will appear.
56.What will happen in the future according to the passage?___
A.The air won't be much cleaner.
B.Cars will run by itself without a driver.
C.It'll be much more dangerous to drive a car.
D.There'll be fewer accidents and less pollution(污染).
57.Where will new cities have to be built in the future?___
A.In the sea.
B.In the sky.
C.Underground.
D.On the land.
58.What will be made better and healthier by biotechnology?___
A.Medicine.
B.Toys.
C.Food.
D.Clothes.
59.Genetic engineering will help doctors to cure more.___
A.cold
B.illnesses
C.cancer
D.headache
60.Which is the best title(标题)of the passage?___
A.Cars in the future.
B.Get ready for the future.
C.How to keep food longer?
D.Where will people live in the future?
▼优质解答
答案和解析
56.D.细节题,结合第二段Cars will run on solar power(太阳能)and will be much cleaner.They will be much safer交通将会更安全,交通事故将会更少,污染也会更少,故选D.
57.A.细节题.根据第三段New cities will have to be built in the sea.描述,可知将会在海里建造城市,故选A
58.C.细节题.根据第四段Biotechnology(生物技术)will make food better and healthier.描述,可知食物将会更好更健康,故选B.
59.B.细节题. 根据最后一段People will use products of genetic engineering(基因产品)to cure more illnesses.描述,可知能治愈更多的疾病,故选B.
60.B.主旨题,结合第一段Here is a page from a magazine called Future.Read the following information about things that may happen in ten years.这篇短文主要介绍了在未来生活中的一些变化,提示我们为来来做好准备.故选B,准备迎接未来.故选B.
57.A.细节题.根据第三段New cities will have to be built in the sea.描述,可知将会在海里建造城市,故选A
58.C.细节题.根据第四段Biotechnology(生物技术)will make food better and healthier.描述,可知食物将会更好更健康,故选B.
59.B.细节题. 根据最后一段People will use products of genetic engineering(基因产品)to cure more illnesses.描述,可知能治愈更多的疾病,故选B.
60.B.主旨题,结合第一段Here is a page from a magazine called Future.Read the following information about things that may happen in ten years.这篇短文主要介绍了在未来生活中的一些变化,提示我们为来来做好准备.故选B,准备迎接未来.故选B.
看了Hereisapagefrom...的网友还看了以下:
牛津英语6A题目:The(t,i,n,n,h)unitisthe(e,s,t,i,e,a)onei 2020-04-27 …
连字成词(英语)l u o e b s r u s r e t o s w a e s r t e 2020-05-14 …
用这些英文字母拼词这些英文字母打乱了顺序.一个题目一个词.第一题:r,c,t,a,e,s,r第二题 2020-05-16 …
英语、成语问题身()志()o,o,b,b,a,m单词:中文:()e,a,l,f单词:中文:()t, 2020-07-24 …
下列推论正确的是()A.S(g)+O2(g)=SO2(g)△H=a;S(s)+O2(g)=SO2( 2020-07-30 …
从方框中的6个句子选出5个句子,补全对话。A:Hello,Tom!Nicetoseeyouagain 2020-10-30 …
排列成正确的句子:me,I,go,excuse,haveto.排列成正确的单词:1.c,d,e,s, 2020-11-01 …
英语:下1.将下联打乱的字母组成单词,并写出汉语意思1.a,e,h,g,c,n[]2.e,i,s,t 2020-12-10 …
数据结构将下列各算术运算式表示成波兰式和逆波兰式:(A*(B+C)+D)*E-F*GA*(B-D)+ 2020-12-15 …
下列推论正确的是()A.S(g)+O2(g)=SO2(g)△H=a;S(s)+O2(g)=SO2(g 2020-12-23 …