早教吧作业答案频道 -->英语-->
求此篇阅读的答案!Mydog,Hero,isn'tafraidofmostthings.Butheisafraidofonething-thevacuumcleaner.EverySaturdaymorning,Mothercleansthehouse.Firstsherunsthecleanerinthelivingroom-Herohidesinthekitchen.Wealwayslaugh
题目详情
求此篇阅读的答案!
My dog,Hero,isn't afraid of most things.But he is afraid of one thing - the vacuum cleaner.
Every Saturday morning,Mother cleans the house.First she runs the cleaner in the living room-Hero hides in the kitchen.We always laugh at Hero ."Why are you afraid "we ask ,"The vacuum cleaner can't hurt you"
But sometimes I am afraid of things ,too.I am afraid to be alone in the dark.And I konw the dark can't hurt me.I guess it's the same way with Hero .He is afraid without knowing why.
Last Saturday,Mum was cleaning the house again .Barbie was sleeping in her room.Hero was in the living room.Mum began to run the cleaner in the living room.Hero jumped out from a chair .He ran towards my room.But then he stopped.He sat down at Barbie's door.Mum went on running the cleaner.She ran it closer and closer to Hero.But Hero didn't move!Then Mum ran the cleaner fight up to his front feet .Hero shook all over .He was really afraid .But he didn't let Mum get buy." You can't take the cleaner into barbie's room," he seemed to say ." I am taking care of Barbie."
Mum says that Hero has right name He is a real hero .He is brave.
"Being brave is not the same as not being afraid "Mum says .Being brave means that you do what you have to to .You do it even if you are afraid .Hero knew what he had to do .He had to take care of Barbie .So he did
1.Which of the following is NOT true?
A Barbir is a baby
B The write is only child in the family
C Hero knows which room is Barbie's
D Mum cleans the house with a vacuum clerner
2.In the passage .the underlined sentence "Hero shook all over ." means that ____
A Hero liked Mum
B Hero was pleased
C Hero was afraid
D Hero was angry
3.The writer is afraid of ____.
A.the vacuum cleaner B.the dog
C.being alone in the dark D.kitchen
4.Hero didn't run away as Mum's vacuum cleaner came nearer because ____.
A.he didn't mind it B.he was too frightened to move
C.he liked to watch it
D.he wanted to stop it getting into Barbie's room
5.Why does the writer say that"Hero"is the right name for the dog?
A.Because he was afraid of nothing or nobody
B.Because he was afraid of only one thing
C.Because he could catch a lot of thieves
D.Because he showed how brave he was when he had to
My dog,Hero,isn't afraid of most things.But he is afraid of one thing - the vacuum cleaner.
Every Saturday morning,Mother cleans the house.First she runs the cleaner in the living room-Hero hides in the kitchen.We always laugh at Hero ."Why are you afraid "we ask ,"The vacuum cleaner can't hurt you"
But sometimes I am afraid of things ,too.I am afraid to be alone in the dark.And I konw the dark can't hurt me.I guess it's the same way with Hero .He is afraid without knowing why.
Last Saturday,Mum was cleaning the house again .Barbie was sleeping in her room.Hero was in the living room.Mum began to run the cleaner in the living room.Hero jumped out from a chair .He ran towards my room.But then he stopped.He sat down at Barbie's door.Mum went on running the cleaner.She ran it closer and closer to Hero.But Hero didn't move!Then Mum ran the cleaner fight up to his front feet .Hero shook all over .He was really afraid .But he didn't let Mum get buy." You can't take the cleaner into barbie's room," he seemed to say ." I am taking care of Barbie."
Mum says that Hero has right name He is a real hero .He is brave.
"Being brave is not the same as not being afraid "Mum says .Being brave means that you do what you have to to .You do it even if you are afraid .Hero knew what he had to do .He had to take care of Barbie .So he did
1.Which of the following is NOT true?
A Barbir is a baby
B The write is only child in the family
C Hero knows which room is Barbie's
D Mum cleans the house with a vacuum clerner
2.In the passage .the underlined sentence "Hero shook all over ." means that ____
A Hero liked Mum
B Hero was pleased
C Hero was afraid
D Hero was angry
3.The writer is afraid of ____.
A.the vacuum cleaner B.the dog
C.being alone in the dark D.kitchen
4.Hero didn't run away as Mum's vacuum cleaner came nearer because ____.
A.he didn't mind it B.he was too frightened to move
C.he liked to watch it
D.he wanted to stop it getting into Barbie's room
5.Why does the writer say that"Hero"is the right name for the dog?
A.Because he was afraid of nothing or nobody
B.Because he was afraid of only one thing
C.Because he could catch a lot of thieves
D.Because he showed how brave he was when he had to
▼优质解答
答案和解析
第一题选B,因为除了作者还有Barbie,他们都是家里的小孩
第二题选C,hero抖得很厉害是因为它很害怕
第三题选C,从第五行可以看出作者害怕独自一人在黑夜里
第四题选D,根据文章应该知道hero是害怕吸尘器伤害Barbie,所以不想让吸尘器靠近Barbie
第五题选D,因为他能表现的尽可能的勇敢
全文大意是这样的,hero是一只作者家的小狗,它最害怕吸尘器,就像作者害怕一个人在黑夜里一样,虽然知道黑夜不会伤害自己,但是说不出害怕的原因,有一天作者的妈妈在用吸尘器打扫房间,hero看着妈妈向Barbie的房间走去,hero害怕吸尘器会伤害Barbie,于是就守在Baibie的门前,即使他很害怕,但是他还是坚持住了.
第二题选C,hero抖得很厉害是因为它很害怕
第三题选C,从第五行可以看出作者害怕独自一人在黑夜里
第四题选D,根据文章应该知道hero是害怕吸尘器伤害Barbie,所以不想让吸尘器靠近Barbie
第五题选D,因为他能表现的尽可能的勇敢
全文大意是这样的,hero是一只作者家的小狗,它最害怕吸尘器,就像作者害怕一个人在黑夜里一样,虽然知道黑夜不会伤害自己,但是说不出害怕的原因,有一天作者的妈妈在用吸尘器打扫房间,hero看着妈妈向Barbie的房间走去,hero害怕吸尘器会伤害Barbie,于是就守在Baibie的门前,即使他很害怕,但是他还是坚持住了.
看了求此篇阅读的答案!Mydog,...的网友还看了以下:
目标检测初二下物理答案急求答案,给加分!求全部答案,事成给加分的!邮箱:1157430440@qq. 2020-03-30 …
用五个5,加减乘除和括号各用一遍,要求最后答案等于2或者3各运算符只能用一次,答案要求等于2或者3 2020-06-02 …
民事诉讼法案例求答案!1、张三和李四打架斗殴导致张三受伤,张三起诉到人民法院要求赔偿经济损失。人民 2020-06-12 …
50题四则混合运算+过程+答案.跪求~~~!求50题四则混合运算~~要详细的解题过程和答案,好的我 2020-06-27 …
小学数字题,求大虾来解解这些答案(求答案的得来)某三位数除以4余数是1,除于5余数是3,求(1)这 2020-07-18 …
数学题的解答过程(虚数)不要求给答案,主要是求过程以及解析:是如何算出来的?z∈ℂ,解z^3-8i 2020-07-30 …
求一道数学题的解,紧急!二项式(根号x+x分之一)的六次方,求常数项.这是道填空题,我是文科生,那 2020-07-31 …
1.延边大学出版2.口算心算3.6.新课标-R7.速算应用题8.求全部答案,要1.延边大学出版2.口 2020-10-30 …
节目文案写作求大神帮忙节目文案写作,根据下面的新闻材料,策划一期时长为10分钟的电视人物专访节目,写 2020-11-14 …
求2011考研数学一答案只求选择第一题和第七题的答案刚考完只觉得这两道题有些拿不准其他题的答案不要金 2020-11-27 …