早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题。(请注意问题后的词数要求)Forcareeradvancementorjustforfunthousandsaregoingbacktoschoolonline.Inourageofrapidchangebigrewardsgotothosew

题目详情

阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题。(请注意问题后的词数要求)

For career advancement or just for fun thousands are going back to school online.

In our age of rapid change big rewards go to those who possess cutting-edge knowledge. Employers and customers look for people who can successfully negotiate the opportunities around us.

From being able to skillfully operate leading software programs to web development to improving personal skills; thousands are sharpening their minds and careers with exciting courses on the Internet.

Internet-based online courses give you a number of convenient advantages. With nothing more than an online connection and a browser(浏览器)you can logon and enjoy one of thousands of study programs via web pages and email. There are never any commuting or parking hassles(匆忙). Multimedia online courses also make learning easy and fun!

Because virtual schools on the Net don’t require a campus full-time staff or a football team Internet-based courses are far cheaper than traditional classroom courses. You can learn at your own pace doing assignments and communicating with instructors and fellow learners whenever you have time.

Before you enroll check to see if your employer or business requires a specific kind of knowledge. You can pursue online study towards skills that you require on the job. If your goal is strictly self-improvement look for a course that focuses on developing skills you can enjoy and use. You have your own choice.                                . It costs a lot takes too much time or has little to do with your life.

If it has been long time since you took a class you will probably find the rewards of study have improved. Adults with rich work and life experience have a wealth of knowledge they can use to add depth and meaning to their studies . You often find things you can quickly learn in an internet course give you new insight into experiences at work.

1.What is talked about in the passage? (within 10 words)

_____________________________________________________________________________

2.Fill in the blank in Paragraph 6 with a proper sentence. (within 15 words)

_______________________________________________________________________________

3.Which sentence in the passage is the closest in meaning to the following one?

You can learn at whatever speed that suits you do your homework and communicate with your teachers and fellow learners no matter when you have time.

_______________________________________________________________________________

4.What is one disadvantage of online study in your opinion? (within 30 words)

_______________________________________________________________________________

5.Translate the underlined sentence in the last paragraph into Chinese.

 

 

▼优质解答
答案和解析
1.The advantages of online courses. (评分要求:依据与文章整体内容的相关程度酌情给分,关键词:advantages online courses/ online study) 2.There is no longer any reason to sit through a class. / You don’t have to sit through a class./ It’s not necessary for you to sit/ stay/ study in a classroom. (评分要求:要求给出的答案能保持与上下文的连贯性,而且与参考答案的意思相近) 3.You can learn at your own pace doing assignments and conversing with instructors and fellow learners whenever you have time. (评分要求:要求准确找出以上句子) 4.Online study lacks face-to-face communication with your fellow students and tutors. When you have questions you can’t turn to them for help in person. (评分要求:只要作答合情合理即可酌情给分) 5.有丰富工作和生活经验的成年人可以利用自己丰富的知识来深入学习,使学习变得更有意义。 (评分要求:要求在准确、全面的基础上,翻译成较为通顺的汉语,并表达出作者的思路。)
看了阅读下面的短文,并根据短文后的...的网友还看了以下:

阅读下面的文字,完成12—16题。(20分)不需注释的生命祝勇①曾经觉得,注释是那般重要。红尘素居  2020-05-17 …

阅读下面的文章,完成1-4题。不需注释的生命祝勇①曾经觉得,注释是那般重要。红尘素居,碌碌诸事中,  2020-05-17 …

阅读下面的文章,完成16~19题不需注释的生命祝勇①曾经觉得,注释是那般重要。红尘素居,碌碌诸事中  2020-05-17 …

五年级阅读题一位同学看了电视新闻后写了一篇板报稿,请阅读后完成练习.一位同学看了电视新闻后写了一篇  2020-06-11 …

阅读下面这首唐诗,完成下列各题。溪居①柳宗元久为簪组②累,幸此南夷谪。闲依农圃邻,偶似山林客。晓耕  2020-07-02 …

阅读下面这段话,回答问题。图书畅销这一现象的背后反映出人们在阅读方面出现的某种值得注意的价值取向。  2020-07-04 …

填词语.在括号里天上合适的词语:镇定的()镇定地()热烈的()注:“的”后填名词“地”后填动词.歇  2020-07-04 …

《起居注》是由职业史官(记注官)记录皇帝言行的档案。汉时,皇帝不允许观看《起居注》。唐朝开了观看《  2020-07-10 …

一个夜晚的赌注阅读短文答案1.概括文章的内容2.文中他心底的“恶”前后经过了哪几次的变化?3.文中  2020-07-12 …

科研人员分别给三只大白鼠注射了A、B、C三种激素后,观察到的相应反应是:注射A后引起低血糖,甚至昏  2020-07-15 …