早教吧作业答案频道 -->英语-->
英语阅读题!Insomeforeigncountries,somepeopledonotlikethenumber13.Theydon’tthink13isaluckynumber.Forexample,theydon’tliketoliveonthethirteenthfloor.MyfriendJackhasgotthesameidea.Oneday,heaskedsomefriendst
题目详情
英语阅读题!
In some foreign countries,some people do not like the number 13.They don’t think 13 is a lucky number.For example,they don’t like to live on the thirteenth floor.
My friend Jack has got the same idea.One day,he asked some friends to dinner,When all of his friends arrived,he asked them to sit around the dinner table.He began to count the people in his mind while they were having the delicious food.Suddenly,he cried out,“ Oh,there are thirteen people here!’’ Everybody’s face turned white except Mr Brown.He said slowly with a smile on his face,“ Don’t worry,dear friends!We have fourteen people here.My wife will have a baby in a few weeks.She’s in the family way now.”
All of them became happy again.“ Congratulations!” they said to Mr and Mrs Brown.They enjoyed the nice food and had a good time that evening.
1.____ were asked to dinner that day.
A Jack and I B Some of my friends
C 14 people D Some of Jack’s friends
2.Jack began to count the people_____.
A before dinner B at dinner time
C after dinner D when they came in
3.My friend Jack____ the number 13.
A likes B doesn’t C has got D wants
4.Why did their faces turn white when Jack said there were 13 people?
A Because the table was too small
B Because they needed another person
C Because they thought 13 was a lucky number
D Because they thought 13 was an unlucky number
5.All the people became happy again____.
A when I went in
B because they had a good time
C because the food was delicious
D because they heard they had one more person there
In some foreign countries,some people do not like the number 13.They don’t think 13 is a lucky number.For example,they don’t like to live on the thirteenth floor.
My friend Jack has got the same idea.One day,he asked some friends to dinner,When all of his friends arrived,he asked them to sit around the dinner table.He began to count the people in his mind while they were having the delicious food.Suddenly,he cried out,“ Oh,there are thirteen people here!’’ Everybody’s face turned white except Mr Brown.He said slowly with a smile on his face,“ Don’t worry,dear friends!We have fourteen people here.My wife will have a baby in a few weeks.She’s in the family way now.”
All of them became happy again.“ Congratulations!” they said to Mr and Mrs Brown.They enjoyed the nice food and had a good time that evening.
1.____ were asked to dinner that day.
A Jack and I B Some of my friends
C 14 people D Some of Jack’s friends
2.Jack began to count the people_____.
A before dinner B at dinner time
C after dinner D when they came in
3.My friend Jack____ the number 13.
A likes B doesn’t C has got D wants
4.Why did their faces turn white when Jack said there were 13 people?
A Because the table was too small
B Because they needed another person
C Because they thought 13 was a lucky number
D Because they thought 13 was an unlucky number
5.All the people became happy again____.
A when I went in
B because they had a good time
C because the food was delicious
D because they heard they had one more person there
▼优质解答
答案和解析
1.D(实际上只邀请了13个人,只不过还怀着一个)
2.B(题中when they were having dinner)
3.B(doesn't like)
4.D
5.D
希望对你有帮助.
2.B(题中when they were having dinner)
3.B(doesn't like)
4.D
5.D
希望对你有帮助.
看了英语阅读题!Insomefor...的网友还看了以下:
(二)阅读撷英阅读下面的文章,回答问题。与顾章书吴均仆去月谢病①,还觅薜萝②。梅溪③之西,有石门山 2020-05-17 …
汉译英(阅读理解)A bully is a person who enjoys hurting o 2020-05-17 …
一朵蒲公英阅读答案 2020-06-05 …
蒲公英阅读答案仔细阅读文章,用自己的话概括一下那段日子“我”失意的原因 2020-06-05 …
清朝康熙年间,有位名叫张英的大学士。一天他收到家信,说家人为了争三尺宽的宅基地与邻居发生纠纷,要他 2020-06-13 …
(二)阅读撷英阅读下面的文章,回答问题。与顾章书吴均仆去月谢病①,还觅薜萝②。梅溪③之西,有石门山 2020-06-16 …
记忆的蒲公英阅读答案记忆一直散在路边,是那朵开熟的蒲公英,遇到适宜的阳光和微风,就会“砰”的打开来 2020-06-29 …
荷赵文英阅读理解 2020-07-12 …
材料分析题清朝康熙年间有位大学士,名叫张英。一天,张英收到家信,说家人为了争三尺宽的宅基地,与邻居 2020-07-12 …
垂柳李辉英阅读答案作者回忆了与杨柳有关的那几件事品位下面两句中加点词语的含义,说说动词好在哪里我们三 2020-11-26 …