早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

“TomatoplantsattheRoyalHorticulturalSociety’s(英国皇家园艺学会)gardenswilllistentovoicesthroughMP3earphonesfor30days”areportertoldpeopleinanewspaper.AtatimemanyEnglishpeoplecouldn’tbelievein

题目详情

“Tomato plants at the Royal Horticultural Society’s(英国皇家园艺学会) gardens will listen to voices through MP3 earphones for 30 days ” a reporter told people in a newspaper. At a time many English people couldn’t believe in such a thing and some people even laughed at it.

Gardeners did the experiment by themselves. They wrote down how the tomato plants grew before during and after the experiment. And then they compared the results with other tomato plants.

“We are taking it very seriously even though a lot of people may think it is a joke. However studies show that certain sounds do help plants grow better ” the gardeners told a reporter.

“We want to get different kinds of voices. Through this experiment we hope to find the most plant-friendly human sound for plants to grow ” said the gardeners.

“The plants will listen to poems stories and songs ” the gardeners added.

Now let our plants enjoy beautiful music.

1.How did the Royal gardens prove (证明)themselves?

A. Through the reporter himself.

B. By the experiment done by gardeners.

C. Through the gardeners and reporter.

D. By the results from common gardens.

2.By the experiment we can learn that              .

A. stories especially suit green plants

B. many plants prefer the same voices

C. some plants prefer to talk to people

D. some sounds help plants grow better

3.Which of the following is NOT true according to the passage?

A. People weren’t sure of the report at first.

B. The gardeners themselves did the study.

C. The gardeners hope to find the best voices.

D. Plants love to listen to all kinds of sounds.

 

▼优质解答
答案和解析

 

1.B

2.D                 

3.D                                              


  


分 析:
本文主要讲诉了园丁们给植物播放音乐,能够促进植物生长。刚开始听到这个消息的时候很多人都不相信,甚至嘲笑他们。但是园丁们一直做实验,寻找最适合植物的声音。 

1.细节理解题。句意:皇家园艺如何证明他们自己?结合文中:Gardeners did the experiment by themselves. 园丁们自己做实验,可知答案选B。

2.细节理解题。句意:通过实验,我们能够知道什么?结合第三段中. However studies show that certain sounds do help plants grow better 然而,研究显示,一定的声音确实能够帮助植物长得更好。故选D。                

3.细节理解题。句意:根据文章,下列那种说法不正确?结合文中 let our plants enjoy beautiful music.让我们的植物欣赏优美的音乐。可知答案选D。                        


考点:
科普环保类短文阅读 

 

看了“Tomatoplantsat...的网友还看了以下:

2015年9月底至2016年4月,第十届中国国际园林博览会(简称园博会)在武汉园博园举办,展会主题  2020-04-08 …

(2013•北京)第九届中国国际园林博览会(园博会)已于2013年5月18日在北京开幕,以下是根据  2020-07-31 …

第九届中国(北京)国际园林博览会于2013年5月18日12时隆重开园,本届国际园林博览会为期6个月。  2020-11-06 …

阅读下面的材料,按要求答题。第八届中国国际园林博览会将于2011年9月至2012年4月在重庆举行。本  2020-11-11 …

第九届中国国际园林博览会(园博会)已于2013年5月18日在北京开幕,以下是根据近几届园博会的相关数  2020-11-11 …

第九届中国国际园林博览会(园博会)已于2013年5月18日在北京开幕,以下是根据近几届园博会的相关数  2020-11-11 …

(2013•顺义区二模)第九届中国国际园林博览会将于2013年4月至10月在北京丰台永定河畔举办.园  2020-11-11 …

阅读下面文字,回答问题(7分)2011年11月19日,第八届中国(重庆)国际园林博览会开幕。此次园林  2020-11-12 …

阅读下面文字,回答问题(4分)2011年11月19日,第八届中国(重庆)国际园林博览会在重庆园博园隆  2020-12-02 …

英语翻译哪位帮忙翻译下面诗歌,答案一经采用,赞世园会世园会,世园会,世界园艺博览会,花草树木大聚会,  2020-12-08 …