早教吧作业答案频道 -->英语-->
IfyouwanttopayavisittoIceland,you'llenterawholenewregionofexperience.You'lldiscoveroriginalnatureasyou'veneverseenitbefore.ThefreedomtowanderinthecityorthewildsasyoupleaseisthekeytotheIcelandexperience
题目详情
If you want to pay a visit to Iceland,you'll enter a whole new region of experience.You'll discover original nature as you've never seen it before.The freedom to wander in the city or the wilds as you please is the key to the Iceland experience.
Reykjavik,the capital of Iceland,is just a part of the Icelandic experience with its midnight sun or the magical landscapes mixed with ice and fire.Reykjavik has a population of around 170,000and offers an interesting mix of culture and local village roots.
Old accounts say the ancient gods themselves guided Iceland's first settler to make his home in Reykjavik.He named the place Reykjavik (Steamy Bay)after the geothermal(地热)steam he saw,which today heats homes and outdoor swimming pools throughout the city,a pollution-free energy source that leaves the air very fresh,clean and clear.
A beautiful river runs through the city limits,and so do fine parks and even wild outdoor areas.Against this backcloth(背景)of nature,Reykjavik has a packed program of familiar city joys too:art museums,several theaters,an opera house,a symphony orchestra and concerts meeting the needs of all ages and tastes.
One must for all visitors is dining out on Icelandic specialties,including delicious seafood,ocean-fresh from the morning's catch,highland lamb and unusual varieties of game.Its purely natural food is imaginatively served to delight the most discerning(内行的)of diners.Reykjavik is also famous as one of Europe's hottest nightspots,where the action on the friendly pub and nightlife scene lasts right through the night.In the evening,the downtown area is filled with activity,reaching its peak on Friday or Saturday.The number of pubs,café,discos,and other nightspots in the downtown area is astonishing.There is a rich variety of places to go:European-style cafes,nightclubs with live entertainment,dance halls for seniors,sports-theme pubs with big TV screens,cafes that offer over 100types of beer,an Irish pub,a Spanish café,a French wine bar.
Walking distances are short downtown,and everything worth seeing outside the city center can be quickly and conveniently reached by bus.With its long,easy-going main street and large shopping mall,Iceland's capital is a great place to shop too-with a bonus of tax-free shopping for visitors!
A full range of accommodations is available in Reykjavik,from international-standard hotels with good conference facilities,through smaller hotels and comfortable guesthouses,to a campsite in the city's biggest park.
24.It can be learned from the passage the Reykiavik___.
A.was named by the ancient gods.
B.was named by Iceland's first settler.
C.got its name from the visitors.
D.was named after Iceland's first settler.
25.Which of the following subjects are mentioned in the fifth paragraph?___
A.Shopping and accommodations.
B.City joys and backcloth of nature.
C.Dining and nightspots.
D.Transportation and landscapes.
26.It can be inferred from the passage that___.
A.people living in Reykiavik seldom get heat from coal.
B.hotels are so rare that visitors usually camp in the city's biggest parks.
C.all visitors must dine out while visiting Iceland.
D.you have to walk a short distance if you want to go sightseeing outside the city.
Reykjavik,the capital of Iceland,is just a part of the Icelandic experience with its midnight sun or the magical landscapes mixed with ice and fire.Reykjavik has a population of around 170,000and offers an interesting mix of culture and local village roots.
Old accounts say the ancient gods themselves guided Iceland's first settler to make his home in Reykjavik.He named the place Reykjavik (Steamy Bay)after the geothermal(地热)steam he saw,which today heats homes and outdoor swimming pools throughout the city,a pollution-free energy source that leaves the air very fresh,clean and clear.
A beautiful river runs through the city limits,and so do fine parks and even wild outdoor areas.Against this backcloth(背景)of nature,Reykjavik has a packed program of familiar city joys too:art museums,several theaters,an opera house,a symphony orchestra and concerts meeting the needs of all ages and tastes.
One must for all visitors is dining out on Icelandic specialties,including delicious seafood,ocean-fresh from the morning's catch,highland lamb and unusual varieties of game.Its purely natural food is imaginatively served to delight the most discerning(内行的)of diners.Reykjavik is also famous as one of Europe's hottest nightspots,where the action on the friendly pub and nightlife scene lasts right through the night.In the evening,the downtown area is filled with activity,reaching its peak on Friday or Saturday.The number of pubs,café,discos,and other nightspots in the downtown area is astonishing.There is a rich variety of places to go:European-style cafes,nightclubs with live entertainment,dance halls for seniors,sports-theme pubs with big TV screens,cafes that offer over 100types of beer,an Irish pub,a Spanish café,a French wine bar.
Walking distances are short downtown,and everything worth seeing outside the city center can be quickly and conveniently reached by bus.With its long,easy-going main street and large shopping mall,Iceland's capital is a great place to shop too-with a bonus of tax-free shopping for visitors!
A full range of accommodations is available in Reykjavik,from international-standard hotels with good conference facilities,through smaller hotels and comfortable guesthouses,to a campsite in the city's biggest park.
24.It can be learned from the passage the Reykiavik___.
A.was named by the ancient gods.
B.was named by Iceland's first settler.
C.got its name from the visitors.
D.was named after Iceland's first settler.
25.Which of the following subjects are mentioned in the fifth paragraph?___
A.Shopping and accommodations.
B.City joys and backcloth of nature.
C.Dining and nightspots.
D.Transportation and landscapes.
26.It can be inferred from the passage that___.
A.people living in Reykiavik seldom get heat from coal.
B.hotels are so rare that visitors usually camp in the city's biggest parks.
C.all visitors must dine out while visiting Iceland.
D.you have to walk a short distance if you want to go sightseeing outside the city.
▼优质解答
答案和解析
24-26 BCA
24.B 细节理解题.根据第三段中的"Old accounts say the ancient gods themselves guided Iceland's first settler to make his home in Reykjavik.He named the place Reykjavik (Steamy Bay)…",可知he指的是Iceland's first settler.故选B.
25.C 主旨大意题.根据"One must for all visitors is dining out on Icelandic specialties…Reykjavik is also famous as one of Europe's hottest nightspots",可知本段主要讲述了dining和nightspots.故选C.
26.A 推理判断题.根据最后一段的描述,可知B项陈述错误;C项明显错误;D项与倒数第二段的描述不符;根据第三段中的"after the geothermal(地热)steam he saw",冰岛含有丰富的地热资源,它不是靠烧煤来取暖,而是主要靠地热取暖.故选A.
24.B 细节理解题.根据第三段中的"Old accounts say the ancient gods themselves guided Iceland's first settler to make his home in Reykjavik.He named the place Reykjavik (Steamy Bay)…",可知he指的是Iceland's first settler.故选B.
25.C 主旨大意题.根据"One must for all visitors is dining out on Icelandic specialties…Reykjavik is also famous as one of Europe's hottest nightspots",可知本段主要讲述了dining和nightspots.故选C.
26.A 推理判断题.根据最后一段的描述,可知B项陈述错误;C项明显错误;D项与倒数第二段的描述不符;根据第三段中的"after the geothermal(地热)steam he saw",冰岛含有丰富的地热资源,它不是靠烧煤来取暖,而是主要靠地热取暖.故选A.
看了 Ifyouwanttopay...的网友还看了以下:
排列字母 组成单词 写出中文意思u s n e r e d s t n i t 2020-05-14 …
.谁把过程发给我.1、分析下列程序,并给出程序运行结果#include”stdio.h”main( 2020-05-15 …
设A为n阶方阵,E为N阶单位矩阵,且A^2-A=2E,证明则r(2E-A)+r(E+A)=n设A为 2020-05-15 …
按字母拼单词1、M-F-R-R-E-A2、V-T-E-S3、O-S-E-M-U4、S-L-U-E- 2020-05-16 …
MyfathercansChineseandEnglish.What'sthewlikeinsum 2020-05-17 …
提一个简单的初一英译汉题...英译汉:1.Introducetwoclassmatesinthec 2020-06-12 …
用以下英文宇母填在上a,a,a,a,a,a,b,e,e,d,e,e,e,e,e,e,f,g,g用以 2020-06-24 …
#include"stdio.h"main(){inta,b,c,e;printf(“please 2020-07-23 …
求助线行代数题假设A是n阶句阵,若A的平方=A,试证r(A)+r(E-A)=n 2020-10-31 …
对的打对错的打错gowithuslikecollectdollsturntoleftonfootgo 2020-11-01 …