早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

SquareDanceABCisanexcitingnewwaytopracticesquaredancing.Enjoyafun,easybeginner'ssquaredance,withnoexperienceneeded.Therearethreedifferentdances.TheA,BandCdancescanbeexperiencedinanyorder.Thisisthemain

题目详情
Square Dance ABC is an exciting new way to practice square dancing.
Enjoy a fun,easy beginner's square dance,with no experience needed.
There are three different dances.The A,B and C dances can be experienced in any order.This is the main difference between Square Dance ABC and the traditional"lesson-based"way.You can do the three beginner's dances in any order.
Instead of waiting until a class starts once a year,people can start Square Dance ABC any time!
After all three dances (in an order),dancers have learned 22square dance movements.The next step is the experienced ABC dance,using all 22movements.
It is easy to convince (说服) people to try square dancing any time.Most people that try it will like it.
Square Dance ABC will bring lots of opportunities(机会) for fun,fitness and friends!
Come on,we'll make this project as easy as A-B-C!
If you have questions about this site,please e-mail us at Webmaster@Square Dance ABC.com.

58.Who might be interested in this website?___
A.Kids that are good at drawing.
B.Adults that want to go traveling
C.Volunteers that want to teach children  
D.People that want to learn to dance.
59.If you join the Square Dance ABC,you can___.
A.save lots of money for a holiday.
B.try square dancing only once
C.stay healthy and make lots of friends    
D.learn the English letters ABC more easily
60.We can learn from the passage that if you want to learn Square Dance ABC,___.
A.you should learn the A,then B and C the last.
B.you can learn the B,then A and C the last.
C.you can only learn at the end of the year.
D.you need a lot of experience.
61.The passage is probably___.
A.an advertisement by an English club  
B.an invitation by an English club
C.an application by a sports club    
D.an advertisement by a dance club.
▼优质解答
答案和解析
58.答案:D.细节理解题.根据短文第六段Most people that try it will like it.可知大多数尝试练习广场舞的人都会喜欢它的,所以D项只要想学习跳广场舞的人都会对这一网站感兴趣的;故选D.
59.答案:C.细节理解题.根据短文第六段Square Dance ABC will bring lots of opportunities(机会) for fun,fitness and friends!可知,跳广场舞能够使人获得快乐,健康和友谊;故选C.
60.答案:B细节理解题.根据Enjoy a fun,easy beginner's square dance,with no experience needed.可以推断出:不需要很多经验.答案D有误;There are three different dances.The A,B and C dances can be experienced in any order.This is the main difference between Square Dance ABC and the traditional"lesson-based"way.You can do the three beginner's dances in any order.由此可以知道:A、B、C三个级别没有固定的顺序.答案B信息正确,排除A;Instead of waiting until a class starts once a year,people can start Square Dance ABC any time!可知学习没有时间限制,故答案C有误,故选:B.
61.答案:D.:细节理解题.根据短文的内容可知,本文的一个核心话题就是广场舞的相关信息;故是一则广告.故选D.