早教吧作业答案频道 -->英语-->
OutsideourhotelinHoChiMingCity,Vietnam,aseeminglyancientwomanwaitedbesidethedoorwithherhandoutstretched(张开的).EverydayIputmyhandinhersasoureyesmet.Sheneverfailedtoreturnmysmile,mygrasp,andmy
题目详情
Outside our hotel in Ho Chi Ming City,Vietnam,a seemingly ancient woman waited beside the door with her hand outstretched (张开的).Every day I put my hand in hers as our eyes met.She never failed to return my smile,my grasp,and my greeting.
On the last day of our visit,I found myself alone on a busy corner across the street from our hotel.Bicycles and motorbikes rushed in front of me.As I hesitated on the sidewalk,I felt a hand on my elbow and looked down to see the smile of my small beggar friend looking up at me.She nodded her head toward the street,indicating that she would take me across.Together,we moved slowly into the chaos.
Then we moved on toward the sidewalk,where she pulled my face down to hers,kissed me on both cheeks,and then left,still smiling and waving back to me.
Traveling in poorer nations,I have witnessed a variety of ways to deal with beggars.The most common response of tourists faced with the poverty-stricken is to ignore them and focus their eyes elsewhere.I have seen people push away an outstretched hand in angry annoyance.A few may drop a few coins into the hand in a hurry,hoping that other ragged pursuers won't immediately appear on the scene.
For many reasons,giving money is not the best response to an outstretched hand.Many world travelers have discovered that the greatest gift they can give is their time and respect.Everyone needs recognition,to be seen as worthy of being known,to feel appreciated and loved.And I believe that everyone is worthy and worth knowing.
31.The woman beggars helped the author go across the busy street because___
A.the author gave her material assistance
B.the author treated her kindly and friendly
C.the author would help her as a reward
D.the author was a foreigner
32.From the story,what position of the beggars in the author's mind might be?___
A.equal
B.superior
C.lower
D.valuable
33.In common cases,people will do the following things to the beggars EXCEPT for___
A.pretending to see nothing
B.handing out some money
C.refusing them angrily
D.greeting them normally
34.According to the author,the most important things beggars really need are___
A.mercy and pity
B.money and food
C.smile and greeting
D.attention and respect
35.The purpose of the passage is to___.
A.show how poor the beggars are in Vietnam
B.offer some advice on dealing with begging
C.express what we should offer the beggars
D.describe an experience with a beggar.
On the last day of our visit,I found myself alone on a busy corner across the street from our hotel.Bicycles and motorbikes rushed in front of me.As I hesitated on the sidewalk,I felt a hand on my elbow and looked down to see the smile of my small beggar friend looking up at me.She nodded her head toward the street,indicating that she would take me across.Together,we moved slowly into the chaos.
Then we moved on toward the sidewalk,where she pulled my face down to hers,kissed me on both cheeks,and then left,still smiling and waving back to me.
Traveling in poorer nations,I have witnessed a variety of ways to deal with beggars.The most common response of tourists faced with the poverty-stricken is to ignore them and focus their eyes elsewhere.I have seen people push away an outstretched hand in angry annoyance.A few may drop a few coins into the hand in a hurry,hoping that other ragged pursuers won't immediately appear on the scene.
For many reasons,giving money is not the best response to an outstretched hand.Many world travelers have discovered that the greatest gift they can give is their time and respect.Everyone needs recognition,to be seen as worthy of being known,to feel appreciated and loved.And I believe that everyone is worthy and worth knowing.
31.The woman beggars helped the author go across the busy street because___
A.the author gave her material assistance
B.the author treated her kindly and friendly
C.the author would help her as a reward
D.the author was a foreigner
32.From the story,what position of the beggars in the author's mind might be?___
A.equal
B.superior
C.lower
D.valuable
33.In common cases,people will do the following things to the beggars EXCEPT for___
A.pretending to see nothing
B.handing out some money
C.refusing them angrily
D.greeting them normally
34.According to the author,the most important things beggars really need are___
A.mercy and pity
B.money and food
C.smile and greeting
D.attention and respect
35.The purpose of the passage is to___.
A.show how poor the beggars are in Vietnam
B.offer some advice on dealing with begging
C.express what we should offer the beggars
D.describe an experience with a beggar.
▼优质解答
答案和解析
31.B.推理判断题.根据文章第一段"Every day I put my hand in hers as our eyes met.She never failed to return my smile,my grasp,and my greeting"可知作者每天都会对这个小乞丐微笑,也正是作者的友善让她得到小乞丐的帮助;故选B.
32.A.推理判断题.根据文章最后一段"Everyone needs recognition,to be seen as worthy of being known,to feel appreciated and loved.And I believe that everyone is worthy and worth knowing"可知在作者心中乞丐同自己是平等的,因此友善的对待他们;故选A.
33.D.细节理解题.根据文章第三段"The most common response of tourists faced with the poverty-stricken is to ignore them and focus their eyes elsewhere.I have seen people push away an outstretched hand in angry annoyance.A few may drop a few coins into the hand in a hurry"可知人们不会对乞丐打招呼;故选D.
34.D.细节理解题.根据文章最后一段"Many world travelers have discovered that the greatest gift they can give is their time and respect"可知作者认为乞丐最需要的是尊重;故选D.
35.C.主旨大意题.通读全文,可知文章主要讲述了作者因为对乞丐的友善得到了小乞丐的帮助,她认为乞丐也是同我们平等的,应该得到我们的尊重;故选C.
32.A.推理判断题.根据文章最后一段"Everyone needs recognition,to be seen as worthy of being known,to feel appreciated and loved.And I believe that everyone is worthy and worth knowing"可知在作者心中乞丐同自己是平等的,因此友善的对待他们;故选A.
33.D.细节理解题.根据文章第三段"The most common response of tourists faced with the poverty-stricken is to ignore them and focus their eyes elsewhere.I have seen people push away an outstretched hand in angry annoyance.A few may drop a few coins into the hand in a hurry"可知人们不会对乞丐打招呼;故选D.
34.D.细节理解题.根据文章最后一段"Many world travelers have discovered that the greatest gift they can give is their time and respect"可知作者认为乞丐最需要的是尊重;故选D.
35.C.主旨大意题.通读全文,可知文章主要讲述了作者因为对乞丐的友善得到了小乞丐的帮助,她认为乞丐也是同我们平等的,应该得到我们的尊重;故选C.
看了 Outsideourhote...的网友还看了以下:
提示:D-C=0A-B,A-D,D-C,D-E,E-F=1A-D,C-F=2A-B,D-E,E-F 2020-04-06 …
.谁把过程发给我.1、分析下列程序,并给出程序运行结果#include”stdio.h”main( 2020-05-15 …
如图,四边形ABCD是平行四边形,点E、F分别为AD、BC边上的点,且AE=CF求证:四边形BED 2020-05-16 …
分析以下图解(图中A表示磷酸,B表示脱氧核糖),完成下列问题.(1)C有种,名称分别为.(2)图中 2020-05-17 …
怎么理解W=Uq?我是这样想的,W=Uq=E·d·q(d是距离)。E先乘q,得到F,再乘d,就是说 2020-06-12 …
已知一棵二叉树的中序序列和后序序列分别为c,b,a,e,d,h,g,j,i,f和c,b,e,h,j 2020-06-12 …
1、已知二叉树的前序遍历序列和中序遍历序列分别是:B,A,C,D,F,E,G和D,C,A,F,G,E 2020-12-05 …
有一种无毒蛇的体表花纹颜色由D、d和H、h两对基因(独立遗传)控制,与性别无关.其花纹颜色与基因的对 2020-12-08 …
请问谁知道用matlab求解多元超越方程组的方法或思路或函数不?形如:a*(1+a+a^3+d+d^ 2020-12-14 …
数据结构将下列各算术运算式表示成波兰式和逆波兰式:(A*(B+C)+D)*E-F*GA*(B-D)+ 2020-12-15 …