早教吧作业答案频道 -->英语-->
SALTLAKECITY-TheUtahJazzbasketballteamsigneda5-year-old.Free-agentplayertoaone-daycontractforaspecialperformanceinOctober.TheUtahJazzhasjustmadehisdreamcometrue.Theboyhassufferedfrombloodcancersince2012.JP
题目详情
SALT LAKE CITY-The Utah Jazz basketball team signed a 5-year-old.Free-agent player to a one-day contract for a special performance in October.The Utah Jazz has just made his dream come true.The boy has suffered from blood cancer since 2012.
JP Gibson,who was diagnosed with severe blood cancer,signed his contract with Jazz President Randy Rigby before joining the team for the pre-season training play at Utah Jazz's sport center.JP was joined by his parents,Josh and Megan,and his 2-year-old sister,Elsie.
The activity was hosted by the Jazz and photographer Jon Diaz's"Anything Can Be"project,which provides support and hope to families like the Gibsons.Jon Diaz asks children with cancer what their dreams and wishes are,and he writes their stories in a book.
JP,wearing a No.1shirt,even got to play in the play.He passed the ball,and Rudy obert,a player of Utah Jazz,lifted him up so he could dunk(扣篮)and shake hands with some players as fans were cheerful.
"JP loves most sports,but basketball is absolutely his favorite,"Megan Gibson said in a statement released by the Jazz."When he was just over one year old,he would sit with my husband,Josh,watching games.He started insisting on shooting hoops(投篮)for an hour each night before bedtime when he was just 15months old.He knows he has to be 6before he can play Junior Jazz,and he reminds us all the time that he can't wait until he's 6."
21.Utah Jazz signs a 5-year-old JP Gibson just to___.
A.make the team more famous
B.realize the dream of JP Gibson
C.satisfy the taste of the fans
D.promote the"Anything Can Be"project
22."Anything Can Be"project___.
A.raises money to help the development of NBA
B.provides support and hope to kids loving basketball
C.has kids with cancer write their stories in a book
D.ofers assistance to those who are in misfortune
23.According to the passage,JP Gibson___.
A.will play on Utah Jazz team when he grows up
B.can earn much money by signing Utah Jazz
C.has been a basketball lover since very young age
D.won't live long due to his severe blood cancer.
JP Gibson,who was diagnosed with severe blood cancer,signed his contract with Jazz President Randy Rigby before joining the team for the pre-season training play at Utah Jazz's sport center.JP was joined by his parents,Josh and Megan,and his 2-year-old sister,Elsie.
The activity was hosted by the Jazz and photographer Jon Diaz's"Anything Can Be"project,which provides support and hope to families like the Gibsons.Jon Diaz asks children with cancer what their dreams and wishes are,and he writes their stories in a book.
JP,wearing a No.1shirt,even got to play in the play.He passed the ball,and Rudy obert,a player of Utah Jazz,lifted him up so he could dunk(扣篮)and shake hands with some players as fans were cheerful.
"JP loves most sports,but basketball is absolutely his favorite,"Megan Gibson said in a statement released by the Jazz."When he was just over one year old,he would sit with my husband,Josh,watching games.He started insisting on shooting hoops(投篮)for an hour each night before bedtime when he was just 15months old.He knows he has to be 6before he can play Junior Jazz,and he reminds us all the time that he can't wait until he's 6."
21.Utah Jazz signs a 5-year-old JP Gibson just to___.
A.make the team more famous
B.realize the dream of JP Gibson
C.satisfy the taste of the fans
D.promote the"Anything Can Be"project
22."Anything Can Be"project___.
A.raises money to help the development of NBA
B.provides support and hope to kids loving basketball
C.has kids with cancer write their stories in a book
D.ofers assistance to those who are in misfortune
23.According to the passage,JP Gibson___.
A.will play on Utah Jazz team when he grows up
B.can earn much money by signing Utah Jazz
C.has been a basketball lover since very young age
D.won't live long due to his severe blood cancer.
▼优质解答
答案和解析
21.B.细节理解题.根据第一段第三行"The Utah Jazz has just made his dream come true."可知Utah Jazz签署5岁的JP Gibson是为了让他的梦想成真.故选B.
22.D.细节理解题.根据第三段第一句"The activity was hosted by the Jazz and photographer Jon Diaz's‘Anything Can Be'project,which provides support and hope to families like the Gibsons."可知,这个"什么都可以"计划就是给Gibson一样的家庭提供支持和希望.故选D.
23.C.推理判断题.根据文章最后一段"When he was just over one year old,he would sit with my husband,Josh,watching games.He started insisting on shooting hoops(投篮)for an hour each night before bedtime when he was just 15 months old."可知JP Gibson在一岁多的时候就喜欢和父亲看篮球,只有十五个月的时候就开始投篮,故选C.
22.D.细节理解题.根据第三段第一句"The activity was hosted by the Jazz and photographer Jon Diaz's‘Anything Can Be'project,which provides support and hope to families like the Gibsons."可知,这个"什么都可以"计划就是给Gibson一样的家庭提供支持和希望.故选D.
23.C.推理判断题.根据文章最后一段"When he was just over one year old,he would sit with my husband,Josh,watching games.He started insisting on shooting hoops(投篮)for an hour each night before bedtime when he was just 15 months old."可知JP Gibson在一岁多的时候就喜欢和父亲看篮球,只有十五个月的时候就开始投篮,故选C.
看了 SALTLAKECITY-T...的网友还看了以下:
连字成词(英语)l u o e b s r u s r e t o s w a e s r t e 2020-05-14 …
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
用这些英文字母拼词这些英文字母打乱了顺序.一个题目一个词.第一题:r,c,t,a,e,s,r第二题 2020-05-16 …
将字母组成单词,并译成汉语1.m,e,r,m,u,s,汉语2.u,l,t,e,c,u,r,汉语3. 2020-06-04 …
(过一个英文游戏~)用"A\O\S\U\L\N\E\I\U\N\T\M"组成一个单词,游戏提示是( 2020-06-07 …
写单词,这些单词打乱顺序了!:1.d,f,e,n,i,f,e,r,t,()2.g,h,o,e,t, 2020-07-26 …
排列成正确的句子:me,I,go,excuse,haveto.排列成正确的单词:1.c,d,e,s, 2020-11-01 …
有谁可以帮我用以下字母为英文开头,按顺序写一段话[用英文]字母是I,L,O,V,E,S,U,E请顺便 2020-12-05 …
英语单词排列以下字母排列成一个单词,1.e,n,a,l,r2.a,o,o,l,l,b,f,t3.i, 2020-12-24 …
e.s.u.在c.g.s.单位制里是什么意思?和g,cm,s是什么关系?电子的电量是4.80e-10 2021-02-05 …