早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

EasterDay,whichfellonApril5ththisyear,datesbackto325AD.Itiscelebratedbyhundredsofmillionsofpeoplearoundtheworld.Inmyfamily,itisconsideredasthegreatestholidayofayear.EveryEastermybrothersandIwakeupea

题目详情
Easter Day,which fell on April 5th this year,dates back to 325AD.It is celebrated by hundreds of millions of people around the world.In my family,it is considered as the greatest holiday of a year.
Every Easter my brothers and I wake up early and,like on Christmas morning,run downstairs to see what surprises are waiting for us.We are always excited when the Easter Bunny,who is like Father Christmas,comes and leaves us a basket of candy.It's wonderful.It is like there is a miracle every Easter morning.
Our mother,however,doesn't let us eat chocolate as much as we want.The chocolate bunnies and candy eggs have to wait.Instead,we have to get dressed in our new clothes.
Then my family go to church.After that we go to an elder family member's house for a party.My mother's family is from Eastern Europe,so we often eat many traditional European dishes.My favourite is ham and a special potato salad.We usually have 20or more family members at the dinner.
After dinner,my cousins,brothers and I go outside.While we are sleeping the night before Easter,our parents have hidden plastic eggs in the backyard.We always have a contest to see who can find the most eggs.The winner will get a prize.It is our annual Easter Egg Hunt.Sometimes,in summer,we may discover an egg we missed at Easter.

61.When did Easter come this year?___
A.On April 5th       
B.Last Sunday
C.In 325AD        
D.A month ago
62.Who does the writer expect to come every Easter?___
A.Father Christmas    
B.The Easter Bunny
C.His cousins         
D.His relative from Europe
63.In what order do the following things happen?___
a.We have a big get-together
b.We go to church
c.We dress ourselves in new clothes
d.Our parents hide plastic eggs in the backyard
e.We have Easter Egg Hunt.
A.b,a,d,e,c   
B.c,b,a,d,e  
C.d,c,b,a,e   
D.d,c,e,b,a
64.Which of the following is NOT true about Easter?___
A.Easter falls on March 31st every year.
B.Children usually get a basket of candy on that day.
C.People often have a family dinner
D.Traditional food is served.
65.What does the passage mainly talk about?___
A.An introduction of the Easter Bunny
B.Easter traditions
C.A moving story
D.Easter Egg Hunt.
▼优质解答
答案和解析
61-65  ABCAB
61.A 细节理解题:根据Easter Day,which fell on April 5th this year今年的复活节是4月5日.故答案为A.
62.B 细节理解题:根据 We are always excited when the Easter Bunny(兔子),who is like Father Christmas,comes and leaves us a basket of candy我们总是兴奋的,当像圣诞老人的兔子the Easter Bunny到来的时候,并且留给我们一篮糖果.故答案为B.
63.C 细节理解题:根据While we are sleeping the night before Easter,our parents have hidden plastic eggs in the backyard复活节前的一个晚上,我们的父母在后院藏了塑料蛋;we have to get dressed in our new clothes我们得穿上新衣服;Then my family go to church然后我的家人去教堂;After that we go to an elder family's house for a feast(盛会).在那之后我们去一个长辈家吃大餐;It is our annual Easter Egg Hunt它是我们每年的Easter Egg Hunt.故答案为C.
64.A 语义理解题:根据Easter Day,which fell on April 5th this year今年的复活节是4月5日.故A项错误,答案为A.其余三项均符合题意.
65.B 大意理解题:通读全文得知本文主要介绍了复活节的情况,及人们度过复活节的传统,方式等,故答案为B.