早教吧作业答案频道 -->英语-->
MytwolittledaughtersandIusuallygooutandhelpothersonThankfulThursday.LastThursdayweweregoingtobuylunchforthebeggars(乞丐)inthestreet.ThenwewenttothenearestMcDonald’s(麦当劳).Iordered15lunchesfrom
题目详情
My two little daughters and I usually go out and help others on Thankful Thursday.Last Thursday we were going to buy lunch for the beggars(乞丐)in the street.Then we went to the nearest McDonald’s(麦当劳).
I ordered 15lunches from it and drove my car to hand them out.
We gave the lunches to the beggars.they were excited.We were happy to see that.
Then we noticed a small,old woman,asking for pocket money.We gave her our last lunch bag.Before we got into the car,she started to speak to us,“No one has ever done anything like this for me before,“she said with a smile.“Well,I’m glad that we were the first,“I answered.“So,when will you eat your lunch,“I asked.
She just looked at me with her big,tired brown eyes and said,“OH,dear,I'm not going to eat this lunch.You see,I have a little girl of my own.I usually can’t buy her favorite food,but today she will be so happy!“
I don't know if the kids noticed the tears in my eyes.I have asked many times whether our Actions of Kindness were too small to change anything.Yet at that moment,I realized the truth of words:“We cannot do great things-only small things with great love.“
根据短文内容,回答下列问题.(10分)
86.Who were they going to buy lunch for?___
87.How many lunches did the writer order?___
88.When did the woman start to speak to the writer?___
89.Was the woman going to eat the lunch?___
90.What can we learn from the story?___.
I ordered 15lunches from it and drove my car to hand them out.
We gave the lunches to the beggars.they were excited.We were happy to see that.
Then we noticed a small,old woman,asking for pocket money.We gave her our last lunch bag.Before we got into the car,she started to speak to us,“No one has ever done anything like this for me before,“she said with a smile.“Well,I’m glad that we were the first,“I answered.“So,when will you eat your lunch,“I asked.
She just looked at me with her big,tired brown eyes and said,“OH,dear,I'm not going to eat this lunch.You see,I have a little girl of my own.I usually can’t buy her favorite food,but today she will be so happy!“
I don't know if the kids noticed the tears in my eyes.I have asked many times whether our Actions of Kindness were too small to change anything.Yet at that moment,I realized the truth of words:“We cannot do great things-only small things with great love.“
根据短文内容,回答下列问题.(10分)
86.Who were they going to buy lunch for?___
87.How many lunches did the writer order?___
88.When did the woman start to speak to the writer?___
89.Was the woman going to eat the lunch?___
90.What can we learn from the story?___.
▼优质解答
答案和解析
86.答案The beggars./Beggars./For the beggars in the street./They were going to buy lunch for the beggars.细节理解题 由文中 Last Thursday we were going to buy lunch for the beggars in the street 可知 上星期四我们去给街上的乞丐买午餐,故填The beggars./Beggars./For the beggars in the street./They were going to buy lunch for the beggars.
87.答案15./Fifteen./the writer ordered 15 lunches from McDonald’s.细节理解题 由文中 I ordered 15 lunches from it and drove my car to hand them out 可知 我要了15份午餐然后开车来分发,故填15./Fifteen./the writer ordered 15lunches from McDonald’s.
88.答案Before the writer got into the car./Before the writer got into the car,the woman started to speak to the writer.细节理解题 由文中 Before we got into the car,she started to speak to us 可知 在我们上车之前,她开始对我们说话,故填Before the writer got into the car./Before the writer got into the car,the woman started to speak to the writer.
89.答案No,she wasn’t/No.细节理解题 由文中 OH,dear,I'm not going to eat this lunch 可知 哦,亲爱的,我不打算吃这午餐,故填No,she wasn’t/No.
90.答案We should do good things/We should help others.文章主旨题 由文中 We cannot do great things-only small things with great love 可知 我们不能做伟大的事情,但能做充满大爱的小事,本文主要围绕作者给乞丐买饭这件小事来表达我们在生活中可以做些小事来帮助别人,让别人和自己都快乐,故填We should do good things/We should help others.
87.答案15./Fifteen./the writer ordered 15 lunches from McDonald’s.细节理解题 由文中 I ordered 15 lunches from it and drove my car to hand them out 可知 我要了15份午餐然后开车来分发,故填15./Fifteen./the writer ordered 15lunches from McDonald’s.
88.答案Before the writer got into the car./Before the writer got into the car,the woman started to speak to the writer.细节理解题 由文中 Before we got into the car,she started to speak to us 可知 在我们上车之前,她开始对我们说话,故填Before the writer got into the car./Before the writer got into the car,the woman started to speak to the writer.
89.答案No,she wasn’t/No.细节理解题 由文中 OH,dear,I'm not going to eat this lunch 可知 哦,亲爱的,我不打算吃这午餐,故填No,she wasn’t/No.
90.答案We should do good things/We should help others.文章主旨题 由文中 We cannot do great things-only small things with great love 可知 我们不能做伟大的事情,但能做充满大爱的小事,本文主要围绕作者给乞丐买饭这件小事来表达我们在生活中可以做些小事来帮助别人,让别人和自己都快乐,故填We should do good things/We should help others.
看了 Mytwolittledau...的网友还看了以下:
乙烯能否与过氧化氢发生加成反应?H-O-O-H+CH2=CH2==H-O-CH2-CH2-O-H 2020-05-16 …
窈窕淑女,君子好逑中的好是读hǎo还是hào呢窈窕淑女,君子好逑中的好是读hǎo还是hào原来一直 2020-05-22 …
为什么氢根不可大于阴离子是2010年正定中学月考的一道题:已知一溶液中有4种离子:X+Y-H+OH 2020-05-22 …
下列有关糖类和脂肪的元素组成的叙述中,正确的是()A.糖类只含C、H、O,而脂肪除含C、H、O三种 2020-06-25 …
您好,请问您知道以下内容出自那篇文章吗?水分子结构中的O—H键长和H—O—H键角的科学研究并未得到 2020-07-17 …
进制换算(213)D=()B=()H=()O(69.625)D=()D=()B=()O(127)D 2020-07-19 …
若某共价化合物分子中只含有C、H、O、N四种元素,且以n(C)、n(N)、n(O)分别表示C、N、 2020-07-20 …
若某共价化合物中含有C、H、O、N四种元素,且以n(C)、n(N)、n(O)分别表示C、N、O的原 2020-07-21 …
组成家兔身体的主要元素是:A选项(C、H、O、N、Fe、P)B选项(H、O、K、S、P、Mg)C选项 2020-11-14 …
某有机物由C,H,O三种元素组成,它的红外吸收光谱表明有羟基中O—H键和烃基中C—H键的红外某有机物 2020-11-25 …