早教吧作业答案频道 -->英语-->
SteveJobsmadetechnologyfun.Theco-founderofApplediedlastWednesdayattheageoffifty-sixHehadfoughtforyearsagainstcancer.MournersgatheredoutsidehishouseinPaloAltoCaliforniaandApplestoresaroundtheworld.T
题目详情
Steve Jobs made technology fun.The co-founder of Apple died last Wednesday at the age of fifty-six He had fought for years against cancer.Mourners gathered outside his house in Palo Alto California and Apple stores around the world.
Tim Bajarin president of a high-tech research and consulting company said "If you actually look at a tech leader they're really happy if they have one hit in their life.Steve Jobs has the Apple II the Mac the iPod the iPhone the iPad and Pixar."
Steve Jobs was a college dropout.He was adopted by a machinist and his wife an accountant.They supported his early interest in electronics.
He and his friend Steve Wozniak started Apple Computer—now just called Apple—in nineteen seventy-six.They stayed at the company until nineteen eighty-five.That year Steve Wozniak returned to college and Steve Jobs left in a dispute(分歧)with the chief executive.
Mr.Jobs then formed his own company called NeXT Computer.He rejoined Apple in nineteen ninety-seven after it bought NeXT.He helped remake Apple from a business that was in bad shape then to one of the most valuable companies in the world today.
Steve Wozniak speaking on CNN remembered his longtime friend as a "great visionary and leader'' and a "marketing genius(天才)".
President Obama said in a statement: "By building one of the planet's most successful companies from his garage he exemplified the spirit of American ingenuity .By making computers personal and putting the Internet in our pockets he made the information revolution not only accessible but intuitive and fun."
David Carroll is a professor at Parsons School of Design in New York City.He says Steve Jobs not only revolutionized technology he also revolutionized American business.
"The fact that he was able to redesign American commerce top to bottom and across is really stunning (令人惊奇的).He probably will be considered an industrial giant on the scale of Thomas Edison and Henry Ford so one of the great[s] of all time." David Carroll said.
Steve Jobs stepped down as Apple's chief executive in August because of his health.He died a day after the company released a new iPhone version that met with limited excitement.Apple's new chief Tim Cook will also have to deal with the new Kindle Fire tablet computer from Amazon.com.It costs less than half as much as an iPad but also does less.
小题1:Why did people all over the world mourn Steve Jobs?
A.He was very courageous in the face of cancer. |
B.He became very rich though dropping out college. |
C.He released a new iPhone version before death. |
D.He revolutionized technology and made it enjoyable. |
A.After Apple he founded NeXT Computer. |
B.He made Apple very valuable once again in the world. |
C.He developed a series of Apple products. |
D.He was considered the greatest industrial figure of all time. |
A.Jobs was a typical example of American spirit of creation. |
B.Jobs enriched the American spirit of science and freedom. |
C.Jobs eventually realized his American dream. |
D.American people are good at inventing things. |
A.Jobs's parents discouraged him from working on electronics |
B.Jobs stayed in Apple as chief executive for about 24 years. |
C.Jobs started his career in his family garage. |
D.Run unsuccessfully Apple was sold to NeXT Computer. |
▼优质解答
答案和解析
小题1:D小题2:B小题3:A小题4:C文章是对苹果的创始人史蒂芬乔布斯的个人简介。小题1:细节理解题 根据文章开头“Steve Jobs made technology fun.”可知人们悼念他是因为他让科技成为一钟娱乐的第一人。小题2:细节理解题 根据文中“...He helped remake Apple from a business that was in bad shape then to one of the most valuable companies in the world today...”可知乔布斯让苹果复活,所以说他是“市场奇才”小题3:细节理解题 根据句子前后可知这句话是说通过建立全球最伟大的公司,乔布斯是美国智慧的典型代表。小题4:细节理解题 根据第七段By building one of the planet's most successful companies from his garage可知,他的公司是从车库里开始的。
看了 SteveJobsmadet...的网友还看了以下:
下列单位符号中,不属于力的单位的是()A.C•T•m/sB.kg•m/s2C.T•A•mD.V/m 2020-05-13 …
给下列加粗字选择正确的读音。(填序号)(1)乙醚()A.míB.mǐC.mī(2)犁铧()A.hu 2020-05-14 …
下面词语中加点字注音完全正确的一项是A.颓圮(pǐ)不啻(chì)自怨自艾(òi)靡室靡家(mǐ) 2020-05-16 …
Nobody but I knows Japanese in my class,A.does he 2020-05-17 …
下列各组词语中读音和书写都有错误的一项是()A.风靡(mí)脍灸(zhì)人口B.憧(chōng) 2020-06-28 …
下列各组词语加粗词注音全对的一组是()A.翼轸(zhèng)懿(yí)范襜(chān)帷萦(yín 2020-07-23 …
读图,已知a>b>c,回答15-16题.如该图为等温线图,则正确的是()A.T甲>T乙B.T甲<T乙 2020-11-02 …
下列各组词语中加横线字的读音,完全正确的一组是()A.罗帏wéi华裔yì俯瞰kàn押解xiè悲恸欲绝 2020-11-23 …
下列词语中加点的字,读音全都正确的一项是A.埋怨(mán)果脯(pǔ)盥洗室(guàn)长吁短叹(x 2020-12-29 …
下列加点字注音完全正确的一项是()A.丘壑(hè)对称(chèng)镂空(lòu)重峦叠嶂(luán 2021-01-01 …