早教吧作业答案频道 -->英语-->
TensofthousandsofpeoplefromaroundtheworldthrewtonesofripetomatoesateachotherWednesdayinanannualfoodfightthatleavestheeasternSpanishtownofBunolcoveredinred‘pulp''(果肉).Morethan40,000people,includingma
题目详情
Tens of thousands of people from around the world threw tones of ripe tomatoes at each other Wednesday in an annual food fight that leaves the eastern Spanish town of Bunol covered in red‘pulp''(果肉).
More than 40,000people,including many visitors from Australia,Britain and the United States,took part this year in the food fight known as the"Tomatina",now in its 64th year,a spokeswoman for Bunol's town hall said.
They were provided with over 100tones of tomatoes by the town council for the battle which lasted about one hour and left participants covered in pulp and standing ankle-deep in red mud.
Many men were shirtless while others wore old clothes,hard hats,'goggles'(护目镜) or protective plastic sheets.
Shopkeepers put up huge plastic covers on their store fronts or boarded them up to protect their properties from the sea of red'mush'(糊状物).
After a battle,municipal workers and local residents used giant'hoses'(水管,软管) to clear the walls and streets of the tomato pulp in just half an hour while the participants headed to a nearby river where temporary showers were set up.
The event cost the town of some 10,000residents 28,000euros (40,000dollars) to practice the battle,Spanish media reported.
The"Tomatina"is held each year in Bunol,located in a fertile region some 40kilometers (25miles) north of the coastal city of Valencia,Spain's third-largest city,on the last Wednesday in August.
The origins of the event are unclear although it is thought to have its roots in a food fight between childhood friends in the mid-1940s in the city.
It has grown in size as international press coverage brought more and more people to the festival.
35.There were probably no___visitors taking part in the food fight.
A.Austrian
B.British
C.American
D.Spanish
36.Owners of stores used___to protect their possessions from the red mush.
A.old clothes
B.goggles
C.plastic covers
D.hard hats
37.According to the passage,___
A.more than 40,000visitors from around the world participated in this year's"Tomatina"
B.the participants would be washed using hoses after the fight
C.10,000tons of tomatoes were used in the battle
D.there was a population of 28,000in the Spanish town Bunol
38.It can be inferred from the story that___
A.the"Tomatina"had a history of 64years
B.more and more people are coming to the festival as it is widely reported
C.the festival came from food fight in the 1940s
D.the festival takes place in late August each year.
More than 40,000people,including many visitors from Australia,Britain and the United States,took part this year in the food fight known as the"Tomatina",now in its 64th year,a spokeswoman for Bunol's town hall said.
They were provided with over 100tones of tomatoes by the town council for the battle which lasted about one hour and left participants covered in pulp and standing ankle-deep in red mud.
Many men were shirtless while others wore old clothes,hard hats,'goggles'(护目镜) or protective plastic sheets.
Shopkeepers put up huge plastic covers on their store fronts or boarded them up to protect their properties from the sea of red'mush'(糊状物).
After a battle,municipal workers and local residents used giant'hoses'(水管,软管) to clear the walls and streets of the tomato pulp in just half an hour while the participants headed to a nearby river where temporary showers were set up.
The event cost the town of some 10,000residents 28,000euros (40,000dollars) to practice the battle,Spanish media reported.
The"Tomatina"is held each year in Bunol,located in a fertile region some 40kilometers (25miles) north of the coastal city of Valencia,Spain's third-largest city,on the last Wednesday in August.
The origins of the event are unclear although it is thought to have its roots in a food fight between childhood friends in the mid-1940s in the city.
It has grown in size as international press coverage brought more and more people to the festival.
35.There were probably no___visitors taking part in the food fight.
A.Austrian
B.British
C.American
D.Spanish
36.Owners of stores used___to protect their possessions from the red mush.
A.old clothes
B.goggles
C.plastic covers
D.hard hats
37.According to the passage,___
A.more than 40,000visitors from around the world participated in this year's"Tomatina"
B.the participants would be washed using hoses after the fight
C.10,000tons of tomatoes were used in the battle
D.there was a population of 28,000in the Spanish town Bunol
38.It can be inferred from the story that___
A.the"Tomatina"had a history of 64years
B.more and more people are coming to the festival as it is widely reported
C.the festival came from food fight in the 1940s
D.the festival takes place in late August each year.
▼优质解答
答案和解析
35.答案:D.细节理解题.根据"More than 40,000people,including many visitors from Australia,Britain and the United States,took part this year in the food fight known as the"Tomatina"可知,有澳大利亚,英国,美国的游客参加了食物大战,没有提到西班牙人参与.故选D.
36.答案:C.细节理解题.根据"Shopkeepers put up huge plastic covers on their store fronts or boarded them up to protect their properties from the sea of red'mush'(糊状物)."可知,商店用塑料膜保护东西不被弄上红色糊状物.故选C.
37.答案:A.细节理解题.根据"More than 40,000people,including many visitors from Australia,Britain and the United States,took part this year in the food fight known as the"Tomatina","可知,超过40000人参加了食物大战.故选A.
38.答案:B.推理判断题.根据"It has grown in size as international press coverage brought more and more people to the festival."可推断出,因为广泛报道,越来越多人来参与这个节日.故选B.
36.答案:C.细节理解题.根据"Shopkeepers put up huge plastic covers on their store fronts or boarded them up to protect their properties from the sea of red'mush'(糊状物)."可知,商店用塑料膜保护东西不被弄上红色糊状物.故选C.
37.答案:A.细节理解题.根据"More than 40,000people,including many visitors from Australia,Britain and the United States,took part this year in the food fight known as the"Tomatina","可知,超过40000人参加了食物大战.故选A.
38.答案:B.推理判断题.根据"It has grown in size as international press coverage brought more and more people to the festival."可推断出,因为广泛报道,越来越多人来参与这个节日.故选B.
看了 Tensofthousand...的网友还看了以下:
化简下面小数.4.0=;30.10=;0.0100=;1.2000=. 2020-04-11 …
带电微粒所带的电荷量不可能是下列值中的()A.2.4×10-19CB.-6.4×10-19CC.- 2020-05-13 …
用简便方法计算.4×0.125×8×0.25;3.99÷0.25÷4;38.6×2.8-8.6×2 2020-05-15 …
中和滴定的误差要求小于0.1%,若用0.2000mol•L-1盐酸滴定0.2000mol•L-1氢 2020-05-17 …
(2008•攀枝花)“大灾有大爱”,在支援四川地震灾害中,截止5月31日国家共收到约401亿元人民 2020-07-10 …
直接写出得数.4÷0.3=0.5×60%=2.3-0.7=4.5×0.25=59×310=27÷1 2020-07-17 …
计算下面各题(能简算的要简算).①4×0.8×2.5×12.5②215÷[1-(15+13)]③( 2020-07-19 …
五.填表格数量单位工效总量甲队5天2.5千米乙队8天4.96千米看谁算得又对又快1.88X3.4÷ 2020-07-26 …
史诗巨片《孔子》2010年1月22日上映以来,上座率稳步攀升.上映首周末三天就拿下3960万元的票房 2020-12-10 …
(2014•南京模拟)某同学早晨骑自行车上学,他从家门出发,若以4.0m/s的平均速度行驶,受到的平 2021-01-29 …