早教吧作业答案频道 -->英语-->
Theslogan(口号)"adogisforlife,notjustforChristmas"hasbeengoingstrongfor27yearsnow.DogsandcatshavebeenpopularChristmasgiftsintheUKandEuropeformanyyears.Butsomepeoplestillhaven'tquitegotthemes
题目详情
The slogan (口号)"a dog is for life,not just for Christmas"has been going strong for 27years now.Dogs and cats have been popular Christmas gifts in the UK and Europe for many years.But some people still haven't quite got the message.
The slogan still holds good.Some 105,000dogs were rounded up by local government last year because they had been abandoned (遗弃),many of them shortly after the festival season.
The main reason given by owners for handing their dogs over to the Dogs Trust is that the dogs need more attention than they can give; behavioral problems and moving home are also reasons given.
But Eleanor Silk,the Trust's communications director,says,"It's often four or five months after Christmas,in early summer,when owners find that the dog has got too big and too active,or it hasn't been trained properly and has caused damage around the home."
In any case,some organizations that help pets are quick to point out that if you are serious about getting a puppy (小狗) as a pet,Christmas is not the time to do it.Puppies need to get used to their new surroundings,to be introduced to a routine (惯例),and to be looked after like small children.It's hard to meet any of these needs at Christmas.What's more,pulling a puppy out of a Christmas stocking in itself sends the wrong message to children:it encourages children to think of the puppy as a toy,rather than a responsibility.
Appreciating what you're taking on with a dog can be a sobering (清醒的) realization."For life"means thinking about the effect they will have on your life.It also infers you will need to care for the dog for its entire life.
43.What would be the best title for the passage?___
A.Dogs and cats--the most popular Christmas gifts.
B.A pet is for life,not just for Christmas.
C.How to take care of your pets over Christmas.
D.Let's help those abandoned pets.
44.According to the passage,which of the following is NOT a reason for pets to be abandoned?___
A.Pets spread some diseases.
B.Pets damage some things in the house.
C.The owners can't take good cam of the pets.
D.The owners have to move to other places.
45.The underlined words"rounded up"in Paragraph 2mean"___"
A.given out as gifts
B.thrown away
C.raised to make money
D.gathered into one place
46.The fifth paragraph mainly tells us___.
A.bow to take best care of Christmas'pets
B.the right time to have a puppy as a pet
C.the reasons why Christmas is not the time to get a pet
D.the worries about Christmas pets from organizations that help pets.
The slogan still holds good.Some 105,000dogs were rounded up by local government last year because they had been abandoned (遗弃),many of them shortly after the festival season.
The main reason given by owners for handing their dogs over to the Dogs Trust is that the dogs need more attention than they can give; behavioral problems and moving home are also reasons given.
But Eleanor Silk,the Trust's communications director,says,"It's often four or five months after Christmas,in early summer,when owners find that the dog has got too big and too active,or it hasn't been trained properly and has caused damage around the home."
In any case,some organizations that help pets are quick to point out that if you are serious about getting a puppy (小狗) as a pet,Christmas is not the time to do it.Puppies need to get used to their new surroundings,to be introduced to a routine (惯例),and to be looked after like small children.It's hard to meet any of these needs at Christmas.What's more,pulling a puppy out of a Christmas stocking in itself sends the wrong message to children:it encourages children to think of the puppy as a toy,rather than a responsibility.
Appreciating what you're taking on with a dog can be a sobering (清醒的) realization."For life"means thinking about the effect they will have on your life.It also infers you will need to care for the dog for its entire life.
43.What would be the best title for the passage?___
A.Dogs and cats--the most popular Christmas gifts.
B.A pet is for life,not just for Christmas.
C.How to take care of your pets over Christmas.
D.Let's help those abandoned pets.
44.According to the passage,which of the following is NOT a reason for pets to be abandoned?___
A.Pets spread some diseases.
B.Pets damage some things in the house.
C.The owners can't take good cam of the pets.
D.The owners have to move to other places.
45.The underlined words"rounded up"in Paragraph 2mean"___"
A.given out as gifts
B.thrown away
C.raised to make money
D.gathered into one place
46.The fifth paragraph mainly tells us___.
A.bow to take best care of Christmas'pets
B.the right time to have a puppy as a pet
C.the reasons why Christmas is not the time to get a pet
D.the worries about Christmas pets from organizations that help pets.
▼优质解答
答案和解析
43.D 主旨大意题,通读全文可知作者在这篇文章中主要向我们说明了如今流浪的动物越来越多,呼吁我们帮助那些被遗弃的宠物,故选D.
44.A 细节理解题,根据第三段the dogs need more attention than they can give;behavioral problems and moving home are also reasons given;第四段or it hasn't been trained properly and has caused damage around the home;可知宠物被遗弃是因为主人不能很好的照顾他们,他们会破坏房子里的一些东西以及他们的主人必须搬家等,而文章中没有提到他们因为传播疾病而被抛弃,故选A.
45.D 词义猜测题,根据第二段The slogan still holds good.Some 105,000dogs were rounded up by local government last year because they had been abandoned (遗弃),many of them shortly after the festival season.可知十万零五千只狗被政府围捕,因为他们已经被人们遗弃了,故选D.
46.C 细节理解题,根据第五段In any case,some organizations that help pets are quick to point out that if you are serious about getting a puppy (小狗) as a pet,Christmas is not the time to do it.可知一些组织指出如果你想要帮助一些流浪狗,那么在圣诞节那是没有时间的,因为狗狗需要时间适应新的环境,由此可知本段讲述了为什么圣诞节不适合得到宠物,故选C.
44.A 细节理解题,根据第三段the dogs need more attention than they can give;behavioral problems and moving home are also reasons given;第四段or it hasn't been trained properly and has caused damage around the home;可知宠物被遗弃是因为主人不能很好的照顾他们,他们会破坏房子里的一些东西以及他们的主人必须搬家等,而文章中没有提到他们因为传播疾病而被抛弃,故选A.
45.D 词义猜测题,根据第二段The slogan still holds good.Some 105,000dogs were rounded up by local government last year because they had been abandoned (遗弃),many of them shortly after the festival season.可知十万零五千只狗被政府围捕,因为他们已经被人们遗弃了,故选D.
46.C 细节理解题,根据第五段In any case,some organizations that help pets are quick to point out that if you are serious about getting a puppy (小狗) as a pet,Christmas is not the time to do it.可知一些组织指出如果你想要帮助一些流浪狗,那么在圣诞节那是没有时间的,因为狗狗需要时间适应新的环境,由此可知本段讲述了为什么圣诞节不适合得到宠物,故选C.
看了 Theslogan(口号)"...的网友还看了以下:
1.下列对欧姆定律表达式I=U/R的理解中正确的是A.U与R的比值是一个恒量B.导体的电阻一定时, 2020-04-08 …
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
在家庭、企业和政府的三部门经济中,国民经济恒等式可写作( )。 A.I=S B.I=S+(T-G)C 2020-05-21 …
u,i,n,c,o,s可以拼成什么单词?还有,o,s,l,h,u,d还有,t,p.s.n.e.r, 2020-05-23 …
把下列各组字母含有相同读音的一组选出来.1.A.t,vB.t,aC.l,tD.b,n()2.A.r 2020-06-08 …
A.根据释义,拼写单词.1.costingalotofmoneyx,p,s,i,e,e,e,n,v 2020-06-10 …
U-I图象直线越倾斜是不是电阻越大那么在I-U图象中,直线越倾斜电阻越小!我说的I-U的I是纵轴U 2020-07-30 …
根据所给的运动方程,先写出物体在时间段[u,u+d]和[u-d,u]上的平均速度,再让d趋于0,求 2020-08-02 …
由欧姆定律I=UR得U=IR,正确的理解是()A.R与I、U无关B.R一定时,U与I成正比C.I一定 2020-10-30 …
排列成正确的句子:me,I,go,excuse,haveto.排列成正确的单词:1.c,d,e,s, 2020-11-01 …