早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Ayoungmanwascalledupforarmyservice(参军服役),sohehadamedicalexamination.(61)Hesaidtotheyoungman,"Takeyourcoatandshirtoff,loosen(松开)yourbeltandsitonthatchair."Aftertheyoun

题目详情
A young man was called up for army service (参军服役),so he had a medical examination.(61)___   He said to the young man,"Take your coat and shirt off,loosen (松开) your belt and sit on that chair."
After the young man heard this,(62)___.The doctor looked at him for a moment.But the doctor didn't  get up from his chair arid then said,"OK.Put on your clothes again."The young man felt very puzzled (迷惑)and said,"(63 )___!"
"It is unnecessary,"the doctor said gently."When I told you to take off your coat and shirt,you heard me all right,so you aren't deaf.(64 )___,so your eyesight is good enough for the army.You tried to take your clothes off and to sit on the chair,so your body must be healthy,and you understood what I told you to do and did it without a mistake,so you must have enough intelligence(智商)for the army."
根据短文内容,将A-D填入61-64小题,然后完成第65小题.
A.he took off his coat and shirt quickly and loosened his belt and then sat down
B.The doctor was sitting at a desk when he went in
C.You saw the chair I pointed to
D.you haven't examined me at all
65.What do you think of the doctor?___
A.Clever and humorous.
B.Rude but
C.Silly and deaf.
D.Foolish and rude.
▼优质解答
答案和解析
61.答案:B.推理判断题.根据下文 He said to the young man,"Take your coat and shirt off,loosen (松开) your belt and sit on that chair.可知这是医生和年轻人说的话,故上文是提到了医生,故The doctor was sitting at a desk when he went in他进屋时,医生正坐在一张桌子旁.故选B.
62.答案:A.推理判断题.根据上文After the young man heard this可知是当年轻人听到了医生的要求后,故下文是说年轻人照做了,他很快的脱掉大衣和衬衣,松开皮带然后坐下来.故选A.
63.答案:D.推理判断题.根据上文young man felt very puzzled (迷惑)and said是说年轻人很迷惑,故会问你还没有对我体检呢,故选D.
64.答案:C.推理判断题.根据下文so your eyesight is good enough for the army.可知是说眼睛视力好,也就是看到了所指的椅子,故选C.
65.答案:A.推理判断题.根据医生给年轻人的检查过程,只是让年轻人做了几个动作,就能得出结论,可知医生很聪明,也很幽默,故选A.