早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Tech-CampNo.6DevonRoad,KowloonTong,HongKongatechnologydaycampforstudents12-17AboutTech-CampTech-Campisadaycampwithafocusoncomputersandelectronicstechnology.Weoffer2-weeksummerprogrammesforstudentsof12to17

题目详情
Tech-Camp
No.6 Devon Road,Kowloon Tong,Hong Kong a technology day camp for students 12-17
About Tech-Camp
    Tech-Camp is a day camp with a focus on computers and electronics technology.We offer 2-week summer programmes for students of 12 to 17 years of age.We have a computer lab with the latest and fastest equipment,an electronics lab,and a video production studio.Our staff are special,too.They are experts in computers and electronics,of course,but they are also people who care about children and enjoy working with them.
The benefits of Tech-Camp 
    In all of our programmes,we show students how to work in teams and how to solve problems by themselves.We encourage them to think creatively.
What students will do at Tech-Camp
    Each day Tech-camp is filled with useful,interesting and challenging activities.For example,in the Computer Programme,students learn the b asic computer programming,and how to use the Internet.In the Tech-Camp Programme,they make radio-controlled model cars and produce their own short videos.
Programme Session 1 Session 2 Session 3
Computer Programme 15 June-26 June 15 June-26 June 15 June-26 June
High-tech Programme 29 June-10 July 27 July-7 August 15 June-26 June
Fee:HK $2,000 per student
   (10% discount available for groups of 10 or more students.)
   For more information about Tech-Camp,please contact Director of Summer Programmes,Ms Julia Brown,by phone,fax or e-mail.
Telephone:26548898    
Fax:26948850
E-mail:juliab@techcamp.com.hk
33.What would you probably like to ask about if you phone Ms Julia Brown after reading the brochure?___
A.The activities the students will have.
B.The fee each attendant should pay.
C.The e-mail address of Tech-Camp.
D.The deadline for application.
34.From the brochure we can infer that___.
A.the Camp offers students accommodation during their two-week stay at the Camp 
B.high school teachers are in charge of the Tech-Camp all the time 
C.students can learn about the hi-tech through lectures given by the experts
D.students can learn how to think and solve problems creatively and learn teamwork
35.According to the passage,how much will they pay if a group of 20 students enter for Tech-Camp?___
A.HK 36,000.
B.HK 35,000.
C.HK 3,600.
D.HK 40,000.
▼优质解答
答案和解析
D D A
33.D 细节推理.根据文章的内容可知,介绍了Tech-Camp科技节夏令营的一些情况,如活动、费用、以及行程安排,特别在最后提到了联系的电话、邮箱等,只有D即申请的截止日期没有提到,故答案为D.
34.D  细节题.根据第二部分we show students how to work in teams and how to solve problems by themselves.We encourage them to think creatively.得知,学生学习如何在团队中解决问题,并且鼓励他们创造性地思考,故答案为D.
35.A 细节题.通过Fee:HK $2,000 per student(10% discount available for groups of 10 or more students.)可知每位学生两千美元,但是10人以上可以打九折,故答案为A.