早教吧作业答案频道 -->英语-->
TheredphoneboxinBritainisaperfectexampleoftheBritishtraditionalculture.However,withthefastdevelopmentofmobilephones,ithaslostitsplaceinpeople'severydaylife.Inordertosavetheirlovedredphoneboxes,peoplehave
题目详情
The red phone box in Britain is a perfect example of the British traditional culture.However,with the fast development of mobile phones,it has lost its place in people's everyday life.In order to save their loved red phone boxes,people have thought up many ideas,for example,to turn them into toilets or art houses.
In a village in Somerset,a place in South West England,villagers have found a novel way to save their red phone box.They turned it into a mini library to cope with the shortage of libraries in their area.The idea was given by a local villager,Janet Fisher,who lives opposite the phone box.Villagers rallied together to set up the book box after their mobile library service was cancelled.Over 100books and a variety of movies and music CDs are available at this tiny library.The books are of different kinds,ranging from cooking books to the classics and children's books.
People can put the books that they have read inside the phone box,and take away the books that they'd like to read.The books are always changing.There is a regular check on the books to keep the phone box collection fresh.
Anyone is free to come to read books there.The phone box library is open every day around the clock and is lit at night."It's very pleasing that the red phone box has been saved.More importantly,it can continue providing a service for us,"said one of the villagers.
65.The red phone box has been a symbol of___.
A.the European architecture B.the British culture
C.the development of technology D.British people's daily life
66.The underlined word"novel"in paragraph 2means___.
A.separate B.traditional C.ridiculous D.new
67.People in Somerset turned the red phone box into a mini library to___.
A.keep its original function
B.make up for the lack of library service
C.provide a place to exchange ideas
D.to enlarge the collection of the local library
68.Which of the following statements is true about the red phone box?___
A.The library is open to the public only at night.
B.The library was set up by a local villager living opposite a phone box.
C.People can borrow books and other audio-visual products there.
D.Regular check is made to keep the books in good order.

▼优质解答
答案和解析
65-68 BDBC
65.B 细节题.由文章第一句"The red phone box in Britain is a perfect example of the British traditional culture."可知正确答案为B.
66.D 推断题.由第一段最后一句"In order to save their loved red phone boxes,people have thought up many ideas,for example,to turn them into toilets or art houses."可知,人们已经想出许多办法来保护红色电话亭,接着第二段第一句"In a village in Somerset,a place in South West England,villagers have found a novel way to save their red phone box."作者写道,在一些地方,一些村民找到了 novel 的方法来保护红色电话亭,由此推断,novel 意为"新的",与之前的方法相对应,故正确答案为D.
67.B 细节题.由第二段第二句"They turned it into a mini library to cope with the shortage of libraries in their area."可知正确答案为B.
68.C 细节题.由第二段倒数第二句"Over 100 books and a variety of movies and music CDs are available at this tiny library."可知,红色电话亭里有书和音像制品.再由第三段第一句"People can put the books that they have read inside the phone box,and take away the books that they'd like to read."可知,书可以被借出.C项符合文意,故正确答案为C.
65.B 细节题.由文章第一句"The red phone box in Britain is a perfect example of the British traditional culture."可知正确答案为B.
66.D 推断题.由第一段最后一句"In order to save their loved red phone boxes,people have thought up many ideas,for example,to turn them into toilets or art houses."可知,人们已经想出许多办法来保护红色电话亭,接着第二段第一句"In a village in Somerset,a place in South West England,villagers have found a novel way to save their red phone box."作者写道,在一些地方,一些村民找到了 novel 的方法来保护红色电话亭,由此推断,novel 意为"新的",与之前的方法相对应,故正确答案为D.
67.B 细节题.由第二段第二句"They turned it into a mini library to cope with the shortage of libraries in their area."可知正确答案为B.
68.C 细节题.由第二段倒数第二句"Over 100 books and a variety of movies and music CDs are available at this tiny library."可知,红色电话亭里有书和音像制品.再由第三段第一句"People can put the books that they have read inside the phone box,and take away the books that they'd like to read."可知,书可以被借出.C项符合文意,故正确答案为C.
看了 Theredphonebox...的网友还看了以下:
为啥我写的fortran结果算出来都是零,程序如下.programex01useimslparam 2020-04-07 …
按顺序.1氢(qīng)氦(hài)锂(lǐ)铍(pí)硼(péng)2碳(tàn)氮(dàn)氧 2020-05-13 …
whocanrhymethewordBill?yes,p-i-l-l是什么意思whocanrhym 2020-05-20 …
下列定义不正确的是:.A.inti,*p=i;B.int*p,i;C.inti,*p=&i;D.i 2020-06-04 …
基础闯关全练水滴石穿全面过关?答案P1291.下列加点字的注音有误的一项是()A.拽出(zhuài 2020-06-28 …
下列各项词语中加点字的读音,完全正确的一项是()A.省识(shěng)崔嵬(wéi)荻花(dí)环 2020-07-10 …
基础闯关全练水滴石穿全面过关?答案P1291.下列加点字的注音有误的一项是()A.拽出(zhuài 2020-07-14 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
下列词语中加点字的读音全都正确的一组是()A.呱呱(guā)而泣谂知(shěn)笑靥(yè)玉醅(p 2020-11-27 …
英文单词分类填空动物类1.O()t()p()s2.k()t()e()3.l()b()t()r4.a( 2021-02-05 …