早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Potatochips,whicharepopulareverywheretoday,hadanunusualorigin.Thesnackcameaboutbecauseofacomplaintandanargument.AnAmericannamedGeorgeCrumiscreditedwithinventingpotatochips.(71)In1853,CrumworkedinSara

题目详情
Potato chips,which are popular everywhere today,had an unusual origin.The snack came about because of a complaint and an argument.An American named George Crum is credited with inventing potato chips.(71)___
In 1853,Crum worked in Saratoga Springs as the chef.One day a customer sent his serving of fried potatoes hack to the chef,complaining that they should have been sliced thinner.Chef Crum prepared another serving of thinner fried potatoes.The customer again returned them.By this time,Crum was angry.He thinly sliced a large number of potatoes and then salted and fried them.(72)___To Crum's surprise,the customer loved them.The man even requested more.Afterwards,the customer left the restaurant to tell everyone about the delicious new food.
(73)___What is known is that Crum named his new dish"potato crunches,"although locally they became known as Saratoga Chips.When Crum opened a new restaurant,he put baskets of his chips on all the tables.Some people claimed,however,that potato crunches were not even on the menu.People who are aware of the success of the potato chip industry think it strange that Crum never patented his Saratoga Chips.
An important advance in the potato chip industry came in 1926,when Laura Scudder developed the waxed paper bag at her potato chip factory.Scudder had her workers take home sheets of waxed paper to make into small bags.The workers used their clothing irons to iron the sheets of paper.The heat from the irons quickly melted the wax,causing the sheets of paper to stick together.(74)___The tops were then sealed with heated irons.The hags kept the chips fresher so they could be shipped to customers far away.
Three years later,a new type of fryer allowed further development in the cooking of potato chips.With the continuous fryer,many more chips could be cooked at the same time.Today,people all over the country enjoy the tasty snack.(75)___

A.In the early 1900s,things changed,and several companies around the United States began making potato chips.
B.Although the potato chip began as an accident,it is now one of America's most popular snack foods.
C.The next day,they hand packed potato chips into the bags,but the job was not quite finished.
D.They sold the chips to neighborhood stores from boxes and glass cases.
E.No one knows exactly how Crum reacted to the experience.
F.He did not,however,intend to invent anything.
G.His aim was to annoy the demanding customer.
▼优质解答
答案和解析
FGECB71.F 根据上文讲到:一个叫George crum的美国人被认为是薯片的发明者.选项意思与前句构成转折关系,衔接恰当.故选F.
72.G 根据上文中提到Crum was angry.可以判断他炸薯片的目的是使这个要求苛刻的顾客生气,前后顺承恰当.故选G.
73.E 根据下句中What is known is that…,空处应与其前后呼应,形成转折关系.故选E.
74.C 根据上文Scudder had her workers take home sheets of waxed paper to make into small bags.此处应表示接下来这些包的用途.故选C.
75.B 根据最后一段句意是叙述总结薯片的最后的发展结果,随着新技术的应用,薯片制作更快更多,得到了全国人民的欢迎.最后一句填总结全文的句意,符合文章结构.故选B.