早教吧作业答案频道 -->英语-->
DearAddie,I'mveryexcitedtohaveyouasmypenfriend.Iguessit'smyturntotellyouaboutmyself.Firstofall,Ilivewithmyparents,twosisters,andourpetdog.Ourtownisonlyaboutahalf-hourawayfromNewYorkCity.Myoldes
题目详情
Dear Addie,
I'm very excited to have you as my pen friend.I guess it's my turn to tell you about myself.
First of all,I live with my parents,two sisters,and our pet dog.Our town is only about a half-hour away from New York City.My oldest sister just turned 17,that means she now has a driver's license.She drives us to the mall.Do you have a mall near you?My other sister is 11and her name is Lucy.I guess I would say that she is my best friend.We still fight sometimes.She rides horses and takes lessons every Saturday morning.I have to go with her sometimes,and that is truly the most boring thing in the world.Do you like horses?
I play soccer in the fall; I'm on the swim team during the summer.I like swim,but I am really looking forward to diving this year.Next year I will start music lessons in school.
Our house has eight rooms and a small garden where every year we try to grow vegetables.We mostly get zucchini because the rabbits eat everything else.I guess rabbits don't like zucchini.I have a bike and mum agrees me to ride up and down our street,but nowhere else.I hope that I will get to ride it to school someday.Right now I take a bus.
Well,that is enough about me for now.I look forward to hearing from you again soon.I hope your surfing lessons went well.And I hope your mum does let you learn to play the drums.
Write soon
Love,
Jessica
46.In this letter,Jessica doesn't talk about___.
A.her family numbers
B.her spare time
C.her house
D.her past
47.What does the underlined word"fall"mean here?___
A.跌倒
B.降落
C.秋天
D.瀑布
48.Jessica thinks riding horses is very___.
A.boring
B.excellent
C.cheerful
D.crazy
49.Zucchini may be a kind of___.
A.animals
B.vegetable
C.flower
D.fruit
50.What might be Addie's problem?___
A.She can't take surfing lessons.
B.She has no family.
C.There are no malls near her house.
D.She wants to play the drums.

I'm very excited to have you as my pen friend.I guess it's my turn to tell you about myself.
First of all,I live with my parents,two sisters,and our pet dog.Our town is only about a half-hour away from New York City.My oldest sister just turned 17,that means she now has a driver's license.She drives us to the mall.Do you have a mall near you?My other sister is 11and her name is Lucy.I guess I would say that she is my best friend.We still fight sometimes.She rides horses and takes lessons every Saturday morning.I have to go with her sometimes,and that is truly the most boring thing in the world.Do you like horses?
I play soccer in the fall; I'm on the swim team during the summer.I like swim,but I am really looking forward to diving this year.Next year I will start music lessons in school.
Our house has eight rooms and a small garden where every year we try to grow vegetables.We mostly get zucchini because the rabbits eat everything else.I guess rabbits don't like zucchini.I have a bike and mum agrees me to ride up and down our street,but nowhere else.I hope that I will get to ride it to school someday.Right now I take a bus.
Well,that is enough about me for now.I look forward to hearing from you again soon.I hope your surfing lessons went well.And I hope your mum does let you learn to play the drums.
Write soon
Love,
Jessica
46.In this letter,Jessica doesn't talk about___.
A.her family numbers
B.her spare time
C.her house
D.her past
47.What does the underlined word"fall"mean here?___
A.跌倒
B.降落
C.秋天
D.瀑布
48.Jessica thinks riding horses is very___.
A.boring
B.excellent
C.cheerful
D.crazy
49.Zucchini may be a kind of___.
A.animals
B.vegetable
C.flower
D.fruit
50.What might be Addie's problem?___
A.She can't take surfing lessons.
B.She has no family.
C.There are no malls near her house.
D.She wants to play the drums.

▼优质解答
答案和解析
46.D 推理判断题.根据I live with my parents,two sisters,and our pet dog Brighty我和我的父母、两个姐妹和我们的宠物狗布莱蒂生活在一起,Our house has eight rooms and a small backyard where every year we try to grow vegetables.我们的房子有8个房间和一个小后院,每年我们试着在那儿种菜,I take tap dancing classes.我上踢踏舞课,可知选D,没有提到过去.
47.C词义猜测题. 根据下一句 I'm on the swim team during the summer.夏天我参加游泳队,可知此处应该是:秋天我踢足球.故选C.
48.A 细节理解题.根据and that is truly the most boring thing in the world.那真是世界上最无聊的事情,故选A.
49.B 词义猜测题.根据上一句Our Our house has eight rooms and a small garden where every year we try to grow vegetables.我们的房子有8个房间和一个小后院,每年我们试着在那儿种菜.可以推断出此处应该是:我们会收获西葫芦,此处的Zucchini就是蔬菜,故选B.
50.D细节理解题.根据 I hope your mum does let you learn to play the drums.我希望你的妈妈会让你学打鼓,可知选D,Addie的问题可能就是她要学打鼓.
47.C词义猜测题. 根据下一句 I'm on the swim team during the summer.夏天我参加游泳队,可知此处应该是:秋天我踢足球.故选C.
48.A 细节理解题.根据and that is truly the most boring thing in the world.那真是世界上最无聊的事情,故选A.
49.B 词义猜测题.根据上一句Our Our house has eight rooms and a small garden where every year we try to grow vegetables.我们的房子有8个房间和一个小后院,每年我们试着在那儿种菜.可以推断出此处应该是:我们会收获西葫芦,此处的Zucchini就是蔬菜,故选B.
50.D细节理解题.根据 I hope your mum does let you learn to play the drums.我希望你的妈妈会让你学打鼓,可知选D,Addie的问题可能就是她要学打鼓.
看了 DearAddie,I'mv...的网友还看了以下:
英语单词填空(组成单词)1)d.l.e.d.m.i2)l.e.p.o.i.ee3)u.y.g.o. 2020-04-25 …
拼写组词n,a,l,e,n,h,cn,n,o,i,l,eo,m,g,n,ac,h,c,i,o,e 2020-05-17 …
根据提示词,写出相应的问句或答句A:?(you,last)B:M-I-L-L-E-RA:?(you 2020-05-22 …
下列各组中加点字的读音全都正确的一项是()A.薄荷(bó)耀目(yào)万籁(lài)雷电霹雹(b 2020-06-28 …
B=μnI=μI/L 2020-07-11 …
推断题:现有如下反应(反应条件均不给),推断物质⑴A→B+C+D⑵C+E→C+F+D⑶D+G→H⑷ 2020-07-30 …
选出下列字音有误的一项A.傀儡kuǐ落枕lùo勒索lèB.勒紧lēi羸弱léi擂台lèiC.罹难lí 2020-11-07 …
求大神帮忙写一篇英文短文16句话每句依次以“H,O,W,I,S,T,I,L,L,L,O,V,E,Y, 2020-11-26 …
学长们,请帮助我完成对话,一空一词A:()yuorname,please?B:()()isJill. 2020-12-18 …
英文单词分类填空动物类1.O()t()p()s2.k()t()e()3.l()b()t()r4.a( 2021-02-05 …