早教吧作业答案频道 -->英语-->
Haveyoueverfeltthattherearen'tenoughhoursintheday?Thesedayswehavetodoourjobs,lookafterourhomes,saveenergytohelptheenvironment,anddoexercisetostayhealthy!Likemanyofus,AlexGadsdenneverhadenoughtime.He
题目详情
Have you ever felt that there aren't enough hours in the day?These days we have to do our jobs,look after our homes,save energy to help the environment,and do exercise to stay healthy!Like many of us,Alex Gadsden never had enough time.He ran a business and a home and needed to lose weight.So he decided to do something about it.He invented the cycle washer.
The 29-year-old man now starts each day with a 45-minute cycle ride.He not only feels healthier but he saves on his energy bills and does the washing too.
He said,"It gives the user a good workout.I've only used it for two weeks but I've already noticed a difference."
"I usually get up at around six thirty now and get straight on the cycle washer.I keep it in the garden,so it's nice to get out in the fresh air.After that,I feel full of energy.Then I have breakfast and a shower and I really feel ready to start the day."The green washing machine uses 25liters of water a wash,and takes enough clothes to fill a carrier bag.He normally cycles for 25minutes to wash the clothes,and then for another 20minutes to dry them.And it doesn't use any electricity,of course.
Mr.Gadsden,the boss of a cleaning company,believes his machine could become very popular.With an invention which cleans your clothes,keeps you fit and reduces your electricity bill,he may well be right.
56.From this passage we can learn that Alex Gadsden___.
A.is an inventor of a company
B.is nearly thirty years old
C.always stays healthy
57.The cycle washer helps Alex Gadsden a lot EXCEPT___.
A.producing fresh air
B.keeping him healthy
C.saving him money
58.The green washing machine doesn't need___to wash the clothes.
A.water
B.electricity
C.time
59.It normally takes Alex Gadsden___minutes to dry the clothes only.
A.20
B.25
C.45
60.What does the writer suggest(暗示)in the last sentence?___
A.The machine won't succeed.
B.Only bosses can afford the machine.
C.People may welcome the machine.
The 29-year-old man now starts each day with a 45-minute cycle ride.He not only feels healthier but he saves on his energy bills and does the washing too.
He said,"It gives the user a good workout.I've only used it for two weeks but I've already noticed a difference."
"I usually get up at around six thirty now and get straight on the cycle washer.I keep it in the garden,so it's nice to get out in the fresh air.After that,I feel full of energy.Then I have breakfast and a shower and I really feel ready to start the day."The green washing machine uses 25liters of water a wash,and takes enough clothes to fill a carrier bag.He normally cycles for 25minutes to wash the clothes,and then for another 20minutes to dry them.And it doesn't use any electricity,of course.
Mr.Gadsden,the boss of a cleaning company,believes his machine could become very popular.With an invention which cleans your clothes,keeps you fit and reduces your electricity bill,he may well be right.
56.From this passage we can learn that Alex Gadsden___.
A.is an inventor of a company
B.is nearly thirty years old
C.always stays healthy
57.The cycle washer helps Alex Gadsden a lot EXCEPT___.
A.producing fresh air
B.keeping him healthy
C.saving him money
58.The green washing machine doesn't need___to wash the clothes.
A.water
B.electricity
C.time
59.It normally takes Alex Gadsden___minutes to dry the clothes only.
A.20
B.25
C.45
60.What does the writer suggest(暗示)in the last sentence?___
A.The machine won't succeed.
B.Only bosses can afford the machine.
C.People may welcome the machine.
▼优质解答
答案和解析
56-60:BABAC
56题答案:B考查细节理解题,根据文中的第三段The 29-year-old man now starts each day with a 45-minute cycle ride29岁的男子现在开始每天骑自行车45分钟可知接近30,故答案是B.
57题答案:A考查细节理解题,根据文中的第三段He not only feels healthier but he saves on his energy bills and does the washing too他不仅感觉更健康,但他节省了他的钱和也洗了衣服可知没有说产生新鲜空气,故答案是A.
58题答案:B考查细节理解题,根据文中的最后一段keeps you fit and reduces your electricity bill可知减少电费,故答案是B.
59题答案:A考查细节理解题,根据文中的倒数第二段and then for another 20minutes to dry them.可知 20分钟,故答案是A.
60题答案:C考查细节理解题,根据文中的大意可知 人们可能欢迎这个新机器,故答案是C.
56题答案:B考查细节理解题,根据文中的第三段The 29-year-old man now starts each day with a 45-minute cycle ride29岁的男子现在开始每天骑自行车45分钟可知接近30,故答案是B.
57题答案:A考查细节理解题,根据文中的第三段He not only feels healthier but he saves on his energy bills and does the washing too他不仅感觉更健康,但他节省了他的钱和也洗了衣服可知没有说产生新鲜空气,故答案是A.
58题答案:B考查细节理解题,根据文中的最后一段keeps you fit and reduces your electricity bill可知减少电费,故答案是B.
59题答案:A考查细节理解题,根据文中的倒数第二段and then for another 20minutes to dry them.可知 20分钟,故答案是A.
60题答案:C考查细节理解题,根据文中的大意可知 人们可能欢迎这个新机器,故答案是C.
看了 Haveyoueverfel...的网友还看了以下:
英语达.请把下列个题中的字母组成一个你所学过的单词.o,m,w,l,c,e,ee,g,h,t,io 2020-05-13 …
英语翻译I'dliketophoneEastleigh,that'sE-A-S-T-L-E-I-G 2020-05-13 …
连字成词(英语)l u o e b s r u s r e t o s w a e s r t e 2020-05-14 …
H,L,L,E,O拼凑的英文单词是什么 2020-05-17 …
英语单词辨音找出画()部分读音与其余不同的单词()1.A .kn(ee) B.n(e)ck C.r 2020-05-17 …
对英语单词熟练的人来!c,o,l,t,e,s()g,g,p,a,n,e,t,l,()gosomew 2020-06-07 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
一.看一看,将下列字母组成单词.1.t,o,e,f,n2.c,s,e,a,b,u,e3.l,e,p, 2020-10-31 …
9个字母,已知有:c,o,t,l,n,u,o无顺序.是什么单词啊.急还有1个i,还有e,总共是:c, 2020-12-05 …
英语:下1.将下联打乱的字母组成单词,并写出汉语意思1.a,e,h,g,c,n[]2.e,i,s,t 2020-12-10 …