早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

GuitarPlayerWantedAreyoualoverofmusic?Canyouplaytheguitar?Canyousingordance?JoinourSunshineRockBand.PleasecallMikeat5478-6598orsendemailtosunshine@yahoo.comHotClubDoyouliketoplaytabletenni

题目详情
 Guitar Player Wanted
Are you a lover of music?Can you play the guitar?Can you sing or dance?Join our Sunshine Rock Band.Please call Mike at 5478-6598 or send email to sunshine@yahoo.com
  Hot Club
Do you like to play table tennis?Do you want to play it well?Mr.Zhang is a good teacher.
You can come here every Saturday afternoon from 2:30 to 5:30.
Telephone:8665-7868
Address:Room 15,Lantian Hotel
  Swimming Wanted
Can you swim?Do you like children?Can you teach them to swim on Sundays?Come and join us.
Call Joe at 8472-9999 for more information.
  Summer Job
Do you like to talk with people?Do you like to write stories?Would you like to work for a magazine?Then come and work as a correspondent.Please call Karen 5561-8823
根据短文内容,选择最佳答案.
56.Sunshine Rock Band needs___.
A.a guitar player   
B.a reporter  
C.a swimming coach
57.If you can swim very well and like children very much,you    will pay attention to the___advertisement.
A.first            
B.second     
C.third
58.If you like writing,you can call___for a job.
A.8472-9999       
B.8665-7868  
C.5561-8823
59.Your classmate wants to learn table tennis,so you can advise her to call___.
A.Joe             
B.Mr.Zhang    
C.Karen
60.What does the underline (画线的) word‘correspondent'mean  in Chinese?___
A.记者            
B.医生       
C.工程师.
▼优质解答
答案和解析
56.A细节题.根据Guitar Player Wanted 可知,阳光摇滚俱乐部需要吉他手.故选A
57.C细节题.根据Can you swim?Do you like children?Can you teach them to swim on Sundays可知,如果你游泳非常好,并且非常喜欢孩子,你就会对第三则广告感兴趣.故选C
58.C细节题.根据文章Do you like to talk with people?Do you like to write stories?Would you like to work for a magazine?Then come and work as a reporter.Please call Karen at 5561-8823.可知,如果你喜欢写作的话,你可以拨打电话5561-8823寻找一个工作.故选C
59.B细节题.根据文章Do you like to play table tennis?Do you want to play it well?Mr Zhang is a good teacher.You can come here every Saturday afternoon from 2:30 to 5:30.可知,如果你有同学想学乒乓球,你可以建议他给张老师打电话.故选B
60.A词义猜测题.根据前几句Do you like to talk with people?Do you like to write stories?Would you like to work for a magazine?你喜欢和人交谈吗?你喜欢写故事吗?你愿意为杂志社工作吗?可以推断出此处应该是记者的意思,故选A