早教吧作业答案频道 -->英语-->
Whatdoyoudowiththethingsyoulove?Youprobablytakecareofthemandkeepthemsafe.That'snotwhatCameronPaynedoes.ThisfifthgraderfromNorthCarolinaissharinghisloveofbooksbygivingthemaway.In2008,Cameronwaslooking
题目详情
What do you do with the things you love?You probably take care of them and keep them safe.That's not what Cameron Payne does.This fifth grader from North Carolina is sharing his love of books by giving them away.
In 2008,Cameron was looking for a way to help Iris community when he heard about a family who lost everything in a house fire.He was sad that all of their books were destroyed,and he wanted to find a way to help them.That's when he created his program,which gives books away to people in need.
Cameron collects books for young people of all ages and reading levels.He collects books for kids who are.blind or low vision,too,because he wants everyone to have books.
Cameron knows that books can help kids think about their future.They do this by helping kids dream about what they might be when they grow up.Learning about new things can give kids new interests.Seven years later,Cameron is still giving away books.
Many of the books he gives away were given to him by others,but Cameron's grandmother also shops for books that don't cost a lot.She buys books that are new or that look new.In addition to working with schools.Cameron and his grandmother give books to children ir,places near their home,such as hospitals,libraries,and day camps.
Cameron wants to keep his program going and growing.Over the past seven years,he has given away more than 3,000books.He has also won many prizes for ins work.His program has grown over the years,too.Last Christmas,Cameron was even able to give away toys and clothes.
Cameron Payne is making a difference in kids'lives by giving away the things he love:books.Who needs help in your community?How might you help?
88.Is Cameron Payne student at present?___
89.What does Cameron Payne's program do?___
90.How long has Cameron rim the program9___
91.How did Cameron get all his books?___
92.Besides books,what else did Cameron give away?___
93.What do you think of Cameron and his program'?(Explain in 2-3sentences)___.
In 2008,Cameron was looking for a way to help Iris community when he heard about a family who lost everything in a house fire.He was sad that all of their books were destroyed,and he wanted to find a way to help them.That's when he created his program,which gives books away to people in need.
Cameron collects books for young people of all ages and reading levels.He collects books for kids who are.blind or low vision,too,because he wants everyone to have books.
Cameron knows that books can help kids think about their future.They do this by helping kids dream about what they might be when they grow up.Learning about new things can give kids new interests.Seven years later,Cameron is still giving away books.
Many of the books he gives away were given to him by others,but Cameron's grandmother also shops for books that don't cost a lot.She buys books that are new or that look new.In addition to working with schools.Cameron and his grandmother give books to children ir,places near their home,such as hospitals,libraries,and day camps.
Cameron wants to keep his program going and growing.Over the past seven years,he has given away more than 3,000books.He has also won many prizes for ins work.His program has grown over the years,too.Last Christmas,Cameron was even able to give away toys and clothes.
Cameron Payne is making a difference in kids'lives by giving away the things he love:books.Who needs help in your community?How might you help?
88.Is Cameron Payne student at present?___
89.What does Cameron Payne's program do?___
90.How long has Cameron rim the program9___
91.How did Cameron get all his books?___
92.Besides books,what else did Cameron give away?___
93.What do you think of Cameron and his program'?(Explain in 2-3sentences)___.
▼优质解答
答案和解析
88.答案:Yes,he is.细节理解题.根据This fifth grader from North Carolina is sharing his love of books by giving them away.可知他还是五年级的学生,故答案是 Yes,he is.
89.答案:The program is about giving books away to people in need.细节理解题.根据That's when he created his program,which gives books away to people in need.可知这个项目是捐赠书给那些有需要的人,故答案是The program is about giving books away to people in need.
90.答案:Seven years.细节理解题.根据Over the past seven years,he has given away more than 3,000books.可知这个项目已经开办七年了,故答案是 Seven years.
91.答案:He got his books from others and his grandmother also buys some.细节理解题.根据Many of the books he gives away were given to him by others,but Cameron's grandmother also shops for books that don't cost a lot可知别人给他一些书,他的奶奶也买一些,故答案是He got his books from others and his grandmother also buys some.
92.答案:Toys and clothes.细节理解题.根据Last Christmas,Cameron was even able to give away toys and clothes.除了书还捐赠玩具和衣物,故答案是Toys and clothes
93.答案:I think Cameron is a kind-hearted person.He shares what he loves with other children through his program.What he does makes a difference in kids'lives.推理判断题;本文是说Cameron所做的善举,故可知他是一位热心kind-hearted的人,故I think Cameron is a kind-hearted person.根据North Carolina is sharing his love of books by giving them away.可知他通过他的项目和其他朋友分享自己喜爱的书,He shares what he loves with other children through his program.再者Cameron Payne is making a difference in kids'lives by giving away the things he love:books可知他的所做对孩子的生活带来影响.故答案是I think Cameron is a kind-hearted person.He shares what he loves with other children through his program.What he does makes a difference in kids'lives.
89.答案:The program is about giving books away to people in need.细节理解题.根据That's when he created his program,which gives books away to people in need.可知这个项目是捐赠书给那些有需要的人,故答案是The program is about giving books away to people in need.
90.答案:Seven years.细节理解题.根据Over the past seven years,he has given away more than 3,000books.可知这个项目已经开办七年了,故答案是 Seven years.
91.答案:He got his books from others and his grandmother also buys some.细节理解题.根据Many of the books he gives away were given to him by others,but Cameron's grandmother also shops for books that don't cost a lot可知别人给他一些书,他的奶奶也买一些,故答案是He got his books from others and his grandmother also buys some.
92.答案:Toys and clothes.细节理解题.根据Last Christmas,Cameron was even able to give away toys and clothes.除了书还捐赠玩具和衣物,故答案是Toys and clothes
93.答案:I think Cameron is a kind-hearted person.He shares what he loves with other children through his program.What he does makes a difference in kids'lives.推理判断题;本文是说Cameron所做的善举,故可知他是一位热心kind-hearted的人,故I think Cameron is a kind-hearted person.根据North Carolina is sharing his love of books by giving them away.可知他通过他的项目和其他朋友分享自己喜爱的书,He shares what he loves with other children through his program.再者Cameron Payne is making a difference in kids'lives by giving away the things he love:books可知他的所做对孩子的生活带来影响.故答案是I think Cameron is a kind-hearted person.He shares what he loves with other children through his program.What he does makes a difference in kids'lives.
看了 Whatdoyoudowit...的网友还看了以下:
判断下列说法中正确的是w.w.w.k.s.5u.c.o.mA.布朗运动是液体分子的无规则运动B.分 2020-04-13 …
A.渚清(zhǔ)凋伤(diāo)霜鬓(bìn)B.暮砧(zhān)千载(zài)塞上(sài)C 2020-05-13 …
(09年惠州市调研)物体做平抛运动时,它的竖直方向和水平方向的夹角a的正切tga随时间t变化的图像 2020-05-14 …
who's that in the picture?( ) A It's me B that's 2020-05-16 …
重新排列字母,写出单词1.s,a,p,e,c,2.r,o,e,t,c,k,3.d,c,o,o,t, 2020-06-06 …
下列词语中加粗字的注下列词语中加粗字的注音全都正确的一项是[]A.渚清(zhǔ)凋伤(diāo)霜 2020-06-29 …
哪位哥哥姐姐给个讲解下面的表达式中正确的是()A.Strings="你好";inti=3;s+=i 2020-07-03 …
下列情况会对人体健康造成较大危害的是A.用小苏打(NaHCO3)发酵面团制作馒头B.用食醋清洗热水 2020-07-15 …
三元一次方程组a*x+b*y+c*z+d=0,e*x+f*y+g*z+h=0,i*x+j*y+k* 2020-08-03 …
(09年惠州市调研)某一时刻a、b两物体以不同的速度经过某一点,并沿同一方向做匀加速直线运动,已知两 2020-11-12 …