早教吧作业答案频道 -->英语-->
★Call492-9345tolearnabouttraining,expenseandotherrequirementsthatareneedtocareforahomelesschildinyourfamily.★AttendaGeneralMeetingattheMountJoyOffice.Thursday,February4thor18th6:00pm-8:00pm
题目详情
![]() | |
★Call 492-9345 to learn about training,expense and other requirements that are need to care for a homeless child in your family. ★Attend a General Meeting at the Mount Joy Office.Thursday,February 4th or 18th 6:00pm-8:00pm.Call 492-9338 for cither of the General Meetings. ★Volunteers are welcome.Call 492-9396 to become a member of F.U.N. | |
Families United Network(F.U.N.) 3908 Corey Road,Harrisburg,PA17100 | ![]() |
A.8,000
B.14,000
C.17,100
D.22,000
70.The underlined expression“emotional support”means caring for a child's___.
A.food
B.education
C.houses
D.feelings
71.Which telephone number can people call to ask about the General Meetings?___
A.492-9345
B.492-9338
C.492-9396
D.492-3908
72.The General Meetings will be held___.
A.every Thursday in February
B.three times in February
C.between February 4th and 18th
D.on February 4th and 18th
73.The purpose of the material above is to help___.
A.children with no homes
B.families with no children
C.schools with little money
D.teachers with little training
74.We can read material above probably from the___section of a newspaper.
A.fashion
B.sports
C.advertisement
D.business.
▼优质解答
答案和解析
答案:
69.B 细节理解题 根据广告中Nearly 14,000 children in PA State have lost their homes 可知在宾夕法尼亚州大约14,000孩子无家可归.故选B
70.D 词义猜测题 根据perhaps your family is able to provide housing and emotional support for a child or a group who have no homes of their own,who need love and care.可知也许你的家庭能够给无家可归的、需要爱和关心的孩子们提供住所和…结合划线单词的下文who引导的定语从句who need love and care可猜测还要提供情感支持即照顾孩子的感受(feelings),故选D
71.B 细节理解题 根据Call 492-9338 for cither of the General Meetings,可知拨打电话492-9338,故选B
72.D 细节理解题 根据Attend a General Meeting at the Mount Joy Office.Thursday,February 4th or 18th 6:00pm-8:00pm可知全体会议在2月4日和18日这两天召开,故选D
73.A 内容归纳题 根据本文是一则呼吁人们帮助无家可归的孩子们的布告.文中呼吁人们给无家可归的孩子们提供房子和情感支持.并且公布了已经有8000多家庭参加了这次救助活动.最后给出了联系电话和参与方式可知以上材料的目的是帮助无家可归的孩子.故选A
74.C 推理判断题 根据本文是一则呼吁人们帮助无家可归的孩子们的布告,可推知在报纸广告部分读到以上材料,故选C
69.B 细节理解题 根据广告中Nearly 14,000 children in PA State have lost their homes 可知在宾夕法尼亚州大约14,000孩子无家可归.故选B
70.D 词义猜测题 根据perhaps your family is able to provide housing and emotional support for a child or a group who have no homes of their own,who need love and care.可知也许你的家庭能够给无家可归的、需要爱和关心的孩子们提供住所和…结合划线单词的下文who引导的定语从句who need love and care可猜测还要提供情感支持即照顾孩子的感受(feelings),故选D
71.B 细节理解题 根据Call 492-9338 for cither of the General Meetings,可知拨打电话492-9338,故选B
72.D 细节理解题 根据Attend a General Meeting at the Mount Joy Office.Thursday,February 4th or 18th 6:00pm-8:00pm可知全体会议在2月4日和18日这两天召开,故选D
73.A 内容归纳题 根据本文是一则呼吁人们帮助无家可归的孩子们的布告.文中呼吁人们给无家可归的孩子们提供房子和情感支持.并且公布了已经有8000多家庭参加了这次救助活动.最后给出了联系电话和参与方式可知以上材料的目的是帮助无家可归的孩子.故选A
74.C 推理判断题 根据本文是一则呼吁人们帮助无家可归的孩子们的布告,可推知在报纸广告部分读到以上材料,故选C
看了 ★Call492-9345t...的网友还看了以下:
英语单词填空(组成单词)1)d.l.e.d.m.i2)l.e.p.o.i.ee3)u.y.g.o. 2020-04-25 …
V,D,E,E,E,L,L,L,L,O,O,O,R,R,S,S把所给的字母填入方格中,使横向,纵向 2020-06-06 …
D,E,E,E,L,L,L,L,O,O,O,R,R,S,S,V把所给的字母填入方格中,使横向,纵向 2020-06-06 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
已知椭圆E的中心在坐标原点O,焦点在坐标轴上,且经过两点.(1)求椭圆E的方程;(2)若平行于OM 2020-07-24 …
三元一次方程组a*x+b*y+c*z+d=0,e*x+f*y+g*z+h=0,i*x+j*y+k* 2020-08-03 …
求大神帮忙写一篇英文短文16句话每句依次以“H,O,W,I,S,T,I,L,L,L,O,V,E,Y, 2020-11-26 …
关于冠词an是不是所有以f,h,i,m,n,s,x,a,e,l,o,开头的单词都是用an有没有例外? 2020-11-28 …
英语:下1.将下联打乱的字母组成单词,并写出汉语意思1.a,e,h,g,c,n[]2.e,i,s,t 2020-12-10 …
这几个字母怎么拼才是单词呢?B-E-E-N-M-O-R-VA-E-R-T-WA-B-C-D-O-P- 2021-02-09 …