早教吧作业答案频道 -->英语-->
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Manypeoplefindithardtomakefriends.小题1:Allittakesisforyoutogetoutofyourshellandrememberthat
题目详情
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Many people find it hard to make friends. 小题1: All it takes is for you to get out of your shell and remember that if you love yourself, others will too. Especially being a teen, making friends can be hard or easy depending on several factors. Relax. It’s all about confidence---if you are nervous or try too hard to look cool you’ll just act strange. So you won’t make many friends. You will stand out as overdoing(做得过分) something. You have to act as you have had plenty of friends in the past, so even the “cool” ones will want to speak to you. 小题2: Be relaxed.People will like you for passing a peaceful energy. Make the first move. Don’t be shy because it won’t help you in anything. Look around for people that seem interesting, and go up to talk to them. A good subject to talk about to anyone is music because almost everybody likes music. 小题3: Try not to get deep when you are first meeting somebody. 小题4: Everyone likes to be heard. So give attention to what others say, look straight in their eyes and show you’re paying attention. If this person feels that you’re listening to him, your new friend will enjoy your company more. Develop friendships. You may talk to someone now but soon they’ll forget you if you stop. 小题5: Say their name as often as you can. When you greet them, say things like, “Hey Alex!”,“What’s going on, Sarah?’’ If you do that every day, they’ll be happy that you care about them and remember them, so they won’t forget you and you will be good friends.
F. Think of good reasons why someone would like to meet you. G. You’d better take a time to say hi to them every day and ask how they are doing. |
▼优质解答
答案和解析
小题1:A 小题2:F 小题3:C 小题4:B 小题5:G |
小题1:文章第一句陈述一个普遍的认识:很多人发现交友很难。然后转折,话锋一转,其实不然,紧接着陈述应该怎么做交友就会容易。故选A 小题2:从下文People will like you for passing a peaceful energy就是F答案的一个理由。 小题3:本段谈论交流的话题,结合最后一句Try not to get deep when you are first meeting somebody.(第一次交谈尽量不要太深入)可以得知交谈时的得体话题,故选C 小题4:从下文Everyone likes to be heard人人都想被听,因此首句应该是做一个倾听者。 小题5:从上下文可看出要保持别人持续对你有印象,不能停止,要尽可能的多说出他的名字,所以与G吻合 |
看了 根据短文内容,从短文后的选项...的网友还看了以下:
质量为100g得球从1.8m的高处落到水平板上又弹回到1.25m的高处在整个过程中重力对球所做的功是 2020-03-31 …
●下列关于网络核心层的描述中,正确的是(70)。(70)A.为了保障安全性,应该对分组进行尽可能多的 2020-05-26 …
有一平面镜挂场0.8米在墙上,一位身高1.8米同学站在离镜面1米处,他有没有看见自己的全身像,他此 2020-06-04 …
六年级学生人数比五年级学生人数多6分之1,多的部分是()年级学生人数滴6分之1,五年级学生人数+( 2020-06-10 …
1.52km等于多少m?1.52km=?m1km=1000m但1.52km我脑子转不过来教教我马上 2020-06-11 …
以地面为基准,A处高+2.5米,B处高-17.8米,C处高-32.4米.1、A处比B处高多少?2、 2020-06-12 …
以地面为基准,A处高+2.5米,B处高-17.8米,C处高-32.4米(1).A处比B处高多少米? 2020-06-12 …
印花税额不足1元的处理税法规定:(1)财产租赁合同的计税依据为租赁金额;经计算税额不足1元,按1元 2020-06-18 …
赵叔叔用84万元购买甲乙两处住房.两年后,甲处住房房价上涨了1/5,乙处住房房价降低了1/3此时甲 2020-06-26 …
文中共有10处语言错误,每句中最多有两处.错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改.注意:1.每处错误 2020-07-14 …