早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Breakfastisthemostimportantmealoftheday,butmanypeopledon'thaveit.Commonreasonsfornoteatingbreakfastincludeshortageoftime,notfeelinghungry,traditionaldislikeforbreakfast,anddieting(节食).Breakfastsimplym

题目详情
Breakfast is the most important meal of the day,but many people don't have it.Common reasons for not eating breakfast include shortage of time,not feeling hungry,traditional dislike for breakfast,and dieting(节食).
Breakfast simply means"break the fast".You eat nothing for at least 6to 12hours each night.Even though you have been sleeping,you have still been burning energy.And in the morning your body needs energy for the day's work ahead.
A good breakfast should provide up to 1/3of your total calories(卡路里)that your body needs for the day.Generally speaking,we eat 400less calories for breakfast than for dinner.If breakfast doesn't interest you in the morning,try eating a lighter dinner earlier in the evening or save half your dinner for breakfast in the morning.
If you still aren't hungry in the morning,start with something small like juice or bread or have nutritious(有营养的)mid-morning snack later when you are hungry.
So,you say you're on a diet.Some people are afraid that eating breakfast will make them hungrier during the day and they will eat more.It is true that eating breakfast is likely to make you feel hungry throughout the day.That's because your body is working correctly.Although you may feel as if you are eating more all day long,in fact you're probably not.
Not eating breakfast may cause you to overeat,because a fall in blood sugar often makes you feel hungry later.To make things worse,since your body is in a slowed state,it will not be able to burn those extra calories well.If you feed your body healthy snacks and meals throughout the day,you may not become hungry so easily and eat too much when you have meals.
Since breakfast is the first and most important meal of the day,your choice is important.The best breakfast foods are fruits,juice,lean meat,and grain products such as bread,rice,noodles and cereals.

58.The underlined word"fast"means"a period during which someone___."
A.moves quickly
B.works hard
C.goes without food
D.sleeps in bed
59.From the passage,we know that___.
A.breakfast provides us most of the energy
B.breakfast may help to save the dinner
C.breakfast might make people overeat
D.breakfast helps our body work well
60.What is the best title for this passage?___
A.Breakfast and Energy 
B.Why Not Eat Breakfast
C.Breakfast and Dieting
D.What to Eat for Breakfast.
▼优质解答
答案和解析
58.C  词义猜测题.根据第二段后文You eat nothing for at least 6to 12hours each night你每晚至少6到12个小时什么也没吃,可知应选C.
59.D  细节理解题.根据第二段And in the morning your body needs energy for the day's work ahead.早晨你的身体需要能量来完成一天的工作;第三段A good breakfast should provide 1/3 of your total calorie needs for the day一个好的早餐提供一天所需三分之一的热量.故吃好早饭是为了更好的工作,故选D.
60.B 标题理解题:根据第一段Breakfast is the most important meal of the day,but many people don't have it早餐是一天中最重要的一餐,但许多人没有吃.下文具体介绍了吃早饭的重要性,故选B.