早教吧作业答案频道 -->英语-->
Youwillgotoseniorhighschool.Itisacompletelynewexperience.Maybeyou'llbeexcitedorafraidofmovinguptoseniorhighschool.Butyoushouldn'tworry.We'regotaguidetohelpyou.You'renotalone.Rememberthateverybodyelsei
题目详情
You will go to senior high school.It is a completely new experience.Maybe you'll be excited or afraid of moving up to senior high school.But you shouldn't worry.We're got a guide to help you.
You're not alone.Remember that everybody else in your year is in the same boat.You may not notice it,but they're just as nervous as you are.
Moving to senior high school is a chance,not a problem.Things are different,and all you need to do is to be polite and learn the new rules.The teachers will help you if you don't know what to do or are worried about something.Teachers are probably the best people for you to ask for help,because they have experience in helping new students.Pay attention to what your teachers say.
Everything changes.There are lots of differences between junior high school and senior high school.You will have your lessons with different teachers in different rooms.You will have homework for different subjects on different days,so make sure you get organized.Make sure you know which rooms your classes are in and which days you have your different subjects on.
Other points:
▲If you've got an older brother or sister at the school,then ask them for advice.
▲Be yourself!It sounds simple,but things will become better if you just act naturally.
▲Having early nights makes a difference.You'll also find it easier to get up in the morning!
63.The author says that you're not alone,because other students___.
A.feel the same as you do
B.will help you if possible
C.will learn the new rules with you
64.What does the author think of moving up to senior high school?___
A.It is a difficult problem.B.It's a good chance.C.It's worrying.
65.Which of the following does the author suggest you do?___
A.Just act naturally.B.Don't be shy.C.Change yourself.
66.The main purpose of the passage is to___.
A.tell students about a new experience
B.teach students how to organize themselves
C.help students that are going to senior high school.
You're not alone.Remember that everybody else in your year is in the same boat.You may not notice it,but they're just as nervous as you are.
Moving to senior high school is a chance,not a problem.Things are different,and all you need to do is to be polite and learn the new rules.The teachers will help you if you don't know what to do or are worried about something.Teachers are probably the best people for you to ask for help,because they have experience in helping new students.Pay attention to what your teachers say.
Everything changes.There are lots of differences between junior high school and senior high school.You will have your lessons with different teachers in different rooms.You will have homework for different subjects on different days,so make sure you get organized.Make sure you know which rooms your classes are in and which days you have your different subjects on.
Other points:
▲If you've got an older brother or sister at the school,then ask them for advice.
▲Be yourself!It sounds simple,but things will become better if you just act naturally.
▲Having early nights makes a difference.You'll also find it easier to get up in the morning!
63.The author says that you're not alone,because other students___.
A.feel the same as you do
B.will help you if possible
C.will learn the new rules with you
64.What does the author think of moving up to senior high school?___
A.It is a difficult problem.B.It's a good chance.C.It's worrying.
65.Which of the following does the author suggest you do?___
A.Just act naturally.B.Don't be shy.C.Change yourself.
66.The main purpose of the passage is to___.
A.tell students about a new experience
B.teach students how to organize themselves
C.help students that are going to senior high school.
▼优质解答
答案和解析
答案:63.A 细节理解题.根据第二行句子Remember that everybody else in your year is in the same boat.You may not notice it,but they're just as nervous as you are.记住和你同一年中的每个人都在同一条船上,你可能没有注意到,它们和你一样紧张.可知作者说你不孤独是因为其他学生和你有一样的感受.
64.B 细节理解题.根据第三行句子Moving to senior high school is a chance,not a problem.上高中是一个机会而不是一种问题.故选B.
65.A 细节理解题.根据倒数第二行句子Be yourself!It sounds simple,but things will become better if you just act naturally.做你自己!听起来简单,但如果你表现的自然一点,事情会变得更好.可知作者建议表现的自然一点.故选A.
66.C 细节理解题.根据第一行句子You will go to senior high school.你将去上高中.We're got a guide to help you.我们有一个指南来帮助你.和整篇文章的内容可知这篇文章主要是告诉学生去上高中不要担心,并提出了一些建议.
64.B 细节理解题.根据第三行句子Moving to senior high school is a chance,not a problem.上高中是一个机会而不是一种问题.故选B.
65.A 细节理解题.根据倒数第二行句子Be yourself!It sounds simple,but things will become better if you just act naturally.做你自己!听起来简单,但如果你表现的自然一点,事情会变得更好.可知作者建议表现的自然一点.故选A.
66.C 细节理解题.根据第一行句子You will go to senior high school.你将去上高中.We're got a guide to help you.我们有一个指南来帮助你.和整篇文章的内容可知这篇文章主要是告诉学生去上高中不要担心,并提出了一些建议.
看了 Youwillgotosen...的网友还看了以下:
在下面空白处根据所给的拼音填上恰当的字。1.左(gù)右盼3.(yáo)头摆尾5.(lì)声呵斥7 2020-05-13 …
选出下列加点的词语读音正确的一项是()A.荆棘(jí)燕(Yān)国鄱(Pó)阳湖日削(xuē)月 2020-05-16 …
(1)下面核反应中X代表中子的是A.N+He→O+XB.He+Al→P+XC.Tn→Pa+XD.U 2020-07-20 …
设函数y=f(x)在点x0处可微,则下面表达式不正确的是()A.limx→x0f(x)=f(x0) 2020-07-22 …
如图为某大城市零售业区位决策示意图,读图完成17-18题.N、O、P、Q四地中,仅考虑利润因素,零售 2020-11-23 …
下列说法中正确的是A.乙烯中C=C的键能是乙烷中C-C的键能的2倍B.氮气分子中含有1个s键和2个p 2020-11-29 …
读某地近地面和高空四点气压图(单位:hPa)(如图),回答3-4题.若近地面和高空四点构成热力环流, 2020-12-04 …
下列加点字读音全都正确的一组是()A.宫绦(tiáo)商埠(bù)纨绔(kuà)敛声屏(bǐng)气 2020-12-26 …
地壳中含量最多的前四种元素依次是()A.C、H、O、SB.N、O、Al、FeC.0、Si、Al、Fe 2021-02-01 …
地壳中含量多的几种元素的质量分数按由大到小的顺序排列,正确的是()A.H、O、C、NB.O、Si、A 2021-02-01 …