早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。Theultimate(最终的)goaloflifeistoachievehappinessandthewaytoachievehappinessistowisemanagement.SosaysTheSims(模拟人生),anA

题目详情


阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。
The ultimate (最终的) goal of life is to achieve happiness and the way to achieve happiness is to wise management. So says The Sims (模拟人生),an American strategic life-simulation computer game that lets you create direct and manage the lives of SimCity’s residents.
Similar to the life of a real person the game begins with the creation of your simulated(模拟的)people: pick a name and a gender decide on personality/astrological sign (星座) and then choose a look from a variety of heads bodies and skin tones. Each little Sim person has all basic needs (Hunger Comfort Fun etc.) like a human which can be satisfied by interaction with other Sims or purchased objects. Name gender and appearance don’t affect gameplay much but personality determines how your Sim plays with others.
One gameplay goal is to improve your Sim and eventually help him or her achieve happiness. With proper management he or she can climb a career ladder which nets him or her more money. This allows the purchase of higher quality stuff which lets you improve your Sim even more. With suitable care your Sim can have a mate kids and a mansion with an indoor pool. Mismanage your new simulated family and fights will break out jobs will be lost and the house will fall apart.
With The Sims you can create whatever and whomever you desire. Triumph or tragedy? You name it. In your real life it is the same case.
[写作内容]
1. 约30个词概括短文的要点;
2. 然后以约120个词写一篇文章,并包括以下要点:
1)模拟人生就是规划人生,说出人生规划的重要性。
2)就如何有效规划高三学习,谈谈你的具体做法。
[写作要求] 
1. 可以参照阅读材料的篇章结构组织故事,但不得直接引用原文中的句子;
2. 标题自定。
[评分标准] 概括准确,语言规范,内容合适,篇章连贯。

▼优质解答
答案和解析

Plan Our Life Well
The Sims is an American computer game in which you can realize the way to achieve happiness in your real life by creating directing and managing a simulated identity in the Sim world.
Today we are living in a fluctuating society. This urges a severe and immediate need for us to plan and organize our life properly beforehand. Whatever we do we must have a draft or blueprint for the next step. Otherwise we are likely to be eliminated in this competitive world.
As a Senior Three student I am supposed to plan our study efficiently so that I can grasp a wide range of subjects and knowledge. Consequently it is essential for me to allocate more time on subjects I am weak in. The moment I get up in the morning I will spend time reading English or Chinese aloud because it can make me more energetic. In the evening study I first concentrate on my weak subjects and then switch to the subjects that I excel in for a change. Reviewing the bits and pieces that I learn every day is what I do before bed because it is the ideal time for memory
We Have Different Ideas!
This may be the most important choice—the turning point in my life. Never before have I been so serious. For me a Senior Three student which university to choose is really a hard question especially when I hold a completely different opinion from my parents.
I’m longing for Beijing University for its long history beautiful campus and academic atmosphere. Besides it’s a good chance to experience a different culture.
But to my great surprise when my parents heard this they are strongly against my idea. Moreover I was shocked to find mum crying! She asked in tears “Why don’t you stay in Guangzhou? So young a girl how can you take good care of yourself? Beijing oh! It’s too far away. What if I want to see you or you want to see me?” My father also asked me a serious question “Are you sure you can find a good job in Guangzhou after graduation?”
Actually I’ve thought about all these. As an independent and active girl I certainly can handle all the problems. I insist on my choice but I really value my parents’ agreement.

解析

看了 阅读下面的短文,然后按照要求...的网友还看了以下:

阅读下面的文章,回答下列各题行吟阁遐想黄秋耘前几天,翻出一张旧照片,是我自己拍的武昌东湖旁边的行吟  2020-05-16 …

丰碑阅读答案a “他的衣服那么单薄……想薄片一样薄薄的贴在身上”与这一句相照应的句子b”好像是云中  2020-05-17 …

阅读材料《天津条约》签订后,游历护照开始出现。通商口岸的外国人从领事馆取得护照,经当地海关道盖印,  2020-06-20 …

阅读下面的这首诗,完成1、2题。拟行路难(其三)鲍照璇闺玉墀上椒阁,文窗绣户垂绮幕。中有一�阅读下  2020-06-25 …

流沙河一诗阅读问题理想如珍珠,一颗缀连着一颗,A(贯)古今,(串)未来,莹莹光无尽.美丽的珍珠链,  2020-06-29 …

阅读下面的文字,按要求作文。一位摄影师在为一伙人照相,可是连照了三次,都没成功,原因是无论摄影师如  2020-07-08 …

阅读下面文字,完成1~4题。行吟阁遐想黄秋耘前几天,翻出一张旧照片,是我自己拍的武昌东湖旁边的行吟  2020-07-11 …

一句话照亮世界阅读一句话照亮世界麦家家有良田,可能要被水淹掉;家有宫殿,可能要被火烧掉;肚子里有文  2020-07-29 …

阅读:我的母亲(丰子恺)中国文化馆要我写一篇《我的母亲》,并寄我母亲的照片一张。照片我有一张四寸的肖  2020-11-02 …

阅读下列文字,回答后面的问题。我的母亲中国文化馆要我写一篇《我的母亲》,并寄我母亲的照片一张。照片我  2020-12-26 …