早教吧作业答案频道 -->英语-->
TheCommonwealthgameshavemeantthattheeyesoftheworldhavebeenfocusedonourfaircity-Melbourne.Anditwouldlookprettygood,wouldn'tit?Andwhatbetterwaytoregainourtitleasworld'smostliveablecity?I'mtoldthatwerecentl
题目详情
The Commonwealth games have meant that the eyes of the world have been focused on our fair city-Melbourne.And it would look pretty good,wouldn't it?And what better way to regain our title as world's most liveable city?I'm told that we recently lost the right to say this to foreign friends proudly when the international list was re-examined and we slipped to the fourth place.
It's hard to see how Melbourne could have lost its crown (桂冠) when you look at what it has to offer.24hours Coles,free transport for drunks on New Year's Eve,a new freeway,it's all here.
The first focus for the international press will obviously be the endless stadiums dotted around the city.But as well as being full every other weekend,these great places often play host to slightly older kids.At Rod Laver,even the olds get a look-in as the Christian evangelical (教会的) road show rolls into town once a year for a night of stadium worship (崇拜).
Another pleasure Melbourne enjoys is that it's very easy to get around.There's a bit of a squeeze during rush hour for sure,but nothing like Bangkok,where the journey home can take longer than growing a beard and parking is barely distinguishable from the drive itself.Driving here is a piece of cake.It must be because the wise people who hand out the taxis seem to actively encourage a career behind the wheel within 24hours of landing in the country as an educational tool for getting to know the city.No slowing down for learning bends,just go,go,go!
As for the social life,with over 40million bars in Melbourne's CBD alone,we have plenty of places for spectators to celebrate national victory,making this town as good as any and it happens 24hours a day,7days a week.
Unfortunately,the athletes themselves don't get to smell the roses to the same degree.But the rest of the world will know that this is the place to be.The most liveable city in the world.By far the easiest place on earth to cheat death,which is essentially what we're talking about.
63.In Paragraph 1and 2the author is wondering___.
A.how Melbourne has fallen behind
B.when the international list was re-examined
C.what they should do to regain the world's focus
D.whether Melbourne can offer greater convenience
64.What does the author mainly want to show in the passage?___
A.The casual life styles of Melbourne.
B.The various social activities in Melbourne.
C.The competitive advantages of Melbourne.
D.The convenient transportation in Melbourne.
65.From the underlined sentence,we can infer the athletes___.
A.have minimum social activities
B.take no interest in the beauty of the city
C.are forbidden to live in the busy city centre
D.are unwilling to celebrate the victory publicly
66.Which of the following shows the structure of the passage?___

CP:Central Point P:Point Sp:Sub-point (次要点) C:Conclusion.
It's hard to see how Melbourne could have lost its crown (桂冠) when you look at what it has to offer.24hours Coles,free transport for drunks on New Year's Eve,a new freeway,it's all here.
The first focus for the international press will obviously be the endless stadiums dotted around the city.But as well as being full every other weekend,these great places often play host to slightly older kids.At Rod Laver,even the olds get a look-in as the Christian evangelical (教会的) road show rolls into town once a year for a night of stadium worship (崇拜).
Another pleasure Melbourne enjoys is that it's very easy to get around.There's a bit of a squeeze during rush hour for sure,but nothing like Bangkok,where the journey home can take longer than growing a beard and parking is barely distinguishable from the drive itself.Driving here is a piece of cake.It must be because the wise people who hand out the taxis seem to actively encourage a career behind the wheel within 24hours of landing in the country as an educational tool for getting to know the city.No slowing down for learning bends,just go,go,go!
As for the social life,with over 40million bars in Melbourne's CBD alone,we have plenty of places for spectators to celebrate national victory,making this town as good as any and it happens 24hours a day,7days a week.
Unfortunately,the athletes themselves don't get to smell the roses to the same degree.But the rest of the world will know that this is the place to be.The most liveable city in the world.By far the easiest place on earth to cheat death,which is essentially what we're talking about.
63.In Paragraph 1and 2the author is wondering___.
A.how Melbourne has fallen behind
B.when the international list was re-examined
C.what they should do to regain the world's focus
D.whether Melbourne can offer greater convenience
64.What does the author mainly want to show in the passage?___
A.The casual life styles of Melbourne.
B.The various social activities in Melbourne.
C.The competitive advantages of Melbourne.
D.The convenient transportation in Melbourne.
65.From the underlined sentence,we can infer the athletes___.
A.have minimum social activities
B.take no interest in the beauty of the city
C.are forbidden to live in the busy city centre
D.are unwilling to celebrate the victory publicly
66.Which of the following shows the structure of the passage?___

CP:Central Point P:Point Sp:Sub-point (次要点) C:Conclusion.
▼优质解答
答案和解析
ACAD
63 A 细节题.题目问的是:"在一二段中作者想知道什么?"根据第二段It's hard to see how Melbourne could have lost its crown (桂冠) when you look at what it has to offer.很难弄懂Melbourne怎么会失去了桂冠.故选A.
64 C 细节题.题目问的是:"在文章里作者主要想说什么?"第三段中The first focus for the international press will obviously be the endless stadiums dotted around the city.和第四段中 Another pleasure Melbourne enjoys is that it's very easy to get around.和第五段中we have plenty of places for spectators to celebrate national victory可以归纳出墨尔本的竞争优势.故选C.
65 A 推断题.题目问的是:"从划线句子可以推断出运动员______?"根据the rest of the world will know that this is the place to be.The most livable city in the world.可知运动员不能体会到这是宜居住的城市,因为他们的社会活动比较少.故选A.
66 D 细节题.题目问的是:"下面哪个图表示文章的结构?"阅读全文可知本文先讲了一个事实,作者先就墨尔本排名退步表示不解.后三段分别提出三个优点,最后得出结论.可见本文结构为D图所示.
63 A 细节题.题目问的是:"在一二段中作者想知道什么?"根据第二段It's hard to see how Melbourne could have lost its crown (桂冠) when you look at what it has to offer.很难弄懂Melbourne怎么会失去了桂冠.故选A.
64 C 细节题.题目问的是:"在文章里作者主要想说什么?"第三段中The first focus for the international press will obviously be the endless stadiums dotted around the city.和第四段中 Another pleasure Melbourne enjoys is that it's very easy to get around.和第五段中we have plenty of places for spectators to celebrate national victory可以归纳出墨尔本的竞争优势.故选C.
65 A 推断题.题目问的是:"从划线句子可以推断出运动员______?"根据the rest of the world will know that this is the place to be.The most livable city in the world.可知运动员不能体会到这是宜居住的城市,因为他们的社会活动比较少.故选A.
66 D 细节题.题目问的是:"下面哪个图表示文章的结构?"阅读全文可知本文先讲了一个事实,作者先就墨尔本排名退步表示不解.后三段分别提出三个优点,最后得出结论.可见本文结构为D图所示.
看了 TheCommonwealt...的网友还看了以下:
f(x)=px-q/x-2lnx,f(x)=qe-p/e-2,(e为自然对数的底数)(1)求p与q 2020-05-16 …
●文法G=({E},{+,*,(,),a},P,E),其中P由下列产生式组成E->E+E|E*E|( 2020-05-25 …
文法G=({E},{+,*,(,),a},P,E),其中P由下列产生式组成E->E+E|E*E|(E 2020-05-26 …
考查文法:G(VT,VN,E,P) 其中,VT={+,*,(,),i},VN={E,T,F},E为开 2020-05-26 …
A.(A, B, D, C, P, E, I, J, H, G)B.(A, B, D, C, E, 2020-05-26 …
文法G=({E),{+,*,(,),a},P,E),其中P由下列产生式组成E->E+E|E*E|(E 2020-05-26 …
设g(x)=px-q/x-2f(x),其中f(x)=lnx,且g(e)=qe-p/e-2.(e为自 2020-08-02 …
编译原理的两个题~~非常感谢~~~已知文法G[E]:EàET+|T,TàTF*|F,FàFP-|P, 2020-11-23 …
已知文法G:(1)E→E+T|T(2)T→T*F|F(3)F→P↑F|P(4)P→(E)|i1.已知 2020-12-07 …
英文单词分类填空动物类1.O()t()p()s2.k()t()e()3.l()b()t()r4.a( 2021-02-05 …