早教吧作业答案频道 -->英语-->
TherearemillionsofcharitiesintheUK.Infact,youcanhardlythinkofanygoodbusinessthatdoesn'thaveacharitylinked(联系的)toit.TheBritishpeoplearesogenerouswithcharities.Alotofpeoplearequitepreparedtodonate
题目详情
There are millions of charities in the UK.In fact,you can hardly think of any good business that doesn't have a charity linked (联系的) toit.
The British people are so generous with charities.A lot of people are quite prepared to donate money to charities,even when they are short of money themselves.There are many reasons why people give money to charities.Sometimes it's a personal reason,say their parents died of cancer so they give money to cancer research,or of a religious reason.Many religions (宗教) encourage their followers to donate a part of their income (收入) to the poor.Many religious people feel it is their duty to help others as part of their faith (信仰).Still,other people just give donations because they have some spare money and they think it is a good thing to do.
Many people think it is necessary to give donations to charities because they wish to make the lives and situations of those in need better.
The British government has made it quite easy for people to give money to charity as you can pay through your payroll (工资单).So when you get your salary,you automatically (自动地) get some money taken out and give it to charity.Some people have some money taken out to give to charities,such as Save the Children Fund,thinking it is a good way to save children around the world.
28.What does the underlined word"it"in Paragraph 1mean?___
A.The UK.
B.The religion.
C.A business.
D.A charity.
29.According to Paragraph 2,the number of reasons why the British people are generous with charities is___.
A.two
B.three
C.four
D.five
30.The passage is mainly about___.
A.charities in the UK
B.the history of the charities in the UK
C.the generous and kind people in the UK
D.the relationship between the British government and charities.
The British people are so generous with charities.A lot of people are quite prepared to donate money to charities,even when they are short of money themselves.There are many reasons why people give money to charities.Sometimes it's a personal reason,say their parents died of cancer so they give money to cancer research,or of a religious reason.Many religions (宗教) encourage their followers to donate a part of their income (收入) to the poor.Many religious people feel it is their duty to help others as part of their faith (信仰).Still,other people just give donations because they have some spare money and they think it is a good thing to do.
Many people think it is necessary to give donations to charities because they wish to make the lives and situations of those in need better.
The British government has made it quite easy for people to give money to charity as you can pay through your payroll (工资单).So when you get your salary,you automatically (自动地) get some money taken out and give it to charity.Some people have some money taken out to give to charities,such as Save the Children Fund,thinking it is a good way to save children around the world.
28.What does the underlined word"it"in Paragraph 1mean?___
A.The UK.
B.The religion.
C.A business.
D.A charity.
29.According to Paragraph 2,the number of reasons why the British people are generous with charities is___.
A.two
B.three
C.four
D.five
30.The passage is mainly about___.
A.charities in the UK
B.the history of the charities in the UK
C.the generous and kind people in the UK
D.the relationship between the British government and charities.
▼优质解答
答案和解析
28.C细节理解题.根据上一句There are millions of charities in the UK英国有数以百万计的慈善机构,可知此处应该是:实际上,你几乎不可能想到任何一个公司和慈善事业没有联系.故此处的it指的是慈善事业,故答案为:C.
29.B细节理解题.根据第二段的Sometimes it's a personal reason;or of a religious reason;other people just give donations because they have some spare money and they think it is a good thing to do.可知英国热衷慈善的原因有3个,故答案为:B.
30.A细节理解题.根据文章内容可知本文讲述的是英国的慈善事业,故答案为:A.
29.B细节理解题.根据第二段的Sometimes it's a personal reason;or of a religious reason;other people just give donations because they have some spare money and they think it is a good thing to do.可知英国热衷慈善的原因有3个,故答案为:B.
30.A细节理解题.根据文章内容可知本文讲述的是英国的慈善事业,故答案为:A.
看了 Therearemillio...的网友还看了以下:
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
●考查下列文法:G(V T,V N,E,P)其中:V T={+,*,(,),i}V N={E,T,F 2020-05-25 …
纵横字谜之英语暑假作业题(s)(o)(r)(r)(n)(g)(r)(e))(a)(k)(k)(e) 2020-06-06 …
重新排列字母,写出单词1.s,a,p,e,c,2.r,o,e,t,c,k,3.d,c,o,o,t, 2020-06-06 …
写单词,这些单词打乱顺序了!:1.d,f,e,n,i,f,e,r,t,()2.g,h,o,e,t, 2020-07-26 …
字母组词1.e,t,n,l,a,c,r2.h,e,c,p,a3.t,a,e,r,w4.i,t,a,a 2020-10-31 …
英语:下1.将下联打乱的字母组成单词,并写出汉语意思1.a,e,h,g,c,n[]2.e,i,s,t 2020-12-10 …
把给的字母中多余的一个字母丢掉,再把正确的单词拼出来(1)s,t,e,b,a,k,e(2)r,t,a 2020-12-14 …
把给的字母中多余的一个字母丢掉,再把正确的单词拼出来.(1)s,t,e,b,a,k,e(2)r,t, 2020-12-14 …
rsa算法问题26个字母对应1—26,s对应的就是19,t对应的就是20,对其进行加密,设n=33p 2021-02-04 …