早教吧作业答案频道 -->英语-->
Thewaywecookisimportant.Inmanycountries,thetwosourcesofheatusedforcookingarenat-uralgasorelectricstoves.TheWorldHealthOrganization(WHO)warnsthatmillionsofpeoplearedyingeveryyearfromindoorairpollution.T
题目详情
The way we cook is important.In many countries,the two sources of heat used for cooking are nat-ural gas or electric stoves.The World Health Organization (WHO) warns that millions of people are dying every year from indoor air pollution.The WHO finds that poor cooking,heating and lighting technologies are killing millions of people each year.
Indoor air pollution results from the use of dangerous fuels and cook stoves in the home.WHO of-ficials say nearly three billion people are unable to use clean fuels and technologies for cooking,heat-ing and lighting.And they say more than seven million people die from exposure to indoor or outdoor air pollution each year.Of that number,the WHO says about 4.3 million people die from household air pollution given off by simple biomass(生物燃料 ) and coal stoves.
These findings show that the home use of poisonous fuels is to blame for many of these deaths.
These fuels inrlude wood,coal,animal waste and so on.Carlos Dora is Coordinator in the WHO's De-partment of Public Health,Environmental and Social Determinants of Health.He says people should not use unprocessed coal and kerosene (煤油 ) fuel indoors.He says opening a window or door to let out the harmful air will not correct the situation.It will only pollute the outdoors."New technologies and clean fuels can rid people of this problem."
The United Nations found that more than 95 percent of families in suh-Saharan Africa depend on solid fuels for cooking.It says huge populations in India,China and Latin American countries,such as Cuatemala and Peru,are also at risk.
Nigel Bruce is a professor of Public Health at the University of Liverpool.He says researchers are developing good stoves and other equipment to bum fuels in a more efficient way."There are already many technologies for clean fuels available now.An effective and reasonably low-cost ethanol(酒精)stove that is made by Dometic (a Sweden-based company) is now being tested out.Another interesting development is electric induction stoves."In India,you can buy an induction (屯磁) stove for about 8.AndinAfricayoucanbuyasolarlampforlessthan1.
25.According to Carlos Dora,what is the best solution to indoor air pollution?___
A.People should use an effective air cleaner.
B.People should use new technologies and clean fuels.
C.People should open a window or door to let out the harmful air.
D.People should prevent themselves from being exposed to harmful air.
26.How is Paragraph 2 mainly developed?___
A.By listing numbers.
B.By following time order.
C.By describing a process.
D.By making classifications.
27.What can we learn from the passage?___
A.Burning solid fuels can help limit indoor air pollution.
B.People can buy ethanol stoves made by Dometic in India.
C.There are already two technologies for clean fuels available for use.
D.Most of the deaths from indoor pollution are in developing countries.
28.Which would be the best title for the passage?___
A.The Way We Cook Is Changing
B.Cause of indoor Air Pollution
C.Indoor Air Pollution Kills Millions Each Year
D.The Development of Electric Stoves.
Indoor air pollution results from the use of dangerous fuels and cook stoves in the home.WHO of-ficials say nearly three billion people are unable to use clean fuels and technologies for cooking,heat-ing and lighting.And they say more than seven million people die from exposure to indoor or outdoor air pollution each year.Of that number,the WHO says about 4.3 million people die from household air pollution given off by simple biomass(生物燃料 ) and coal stoves.
These findings show that the home use of poisonous fuels is to blame for many of these deaths.
These fuels inrlude wood,coal,animal waste and so on.Carlos Dora is Coordinator in the WHO's De-partment of Public Health,Environmental and Social Determinants of Health.He says people should not use unprocessed coal and kerosene (煤油 ) fuel indoors.He says opening a window or door to let out the harmful air will not correct the situation.It will only pollute the outdoors."New technologies and clean fuels can rid people of this problem."
The United Nations found that more than 95 percent of families in suh-Saharan Africa depend on solid fuels for cooking.It says huge populations in India,China and Latin American countries,such as Cuatemala and Peru,are also at risk.
Nigel Bruce is a professor of Public Health at the University of Liverpool.He says researchers are developing good stoves and other equipment to bum fuels in a more efficient way."There are already many technologies for clean fuels available now.An effective and reasonably low-cost ethanol(酒精)stove that is made by Dometic (a Sweden-based company) is now being tested out.Another interesting development is electric induction stoves."In India,you can buy an induction (屯磁) stove for about 8.AndinAfricayoucanbuyasolarlampforlessthan1.
25.According to Carlos Dora,what is the best solution to indoor air pollution?___
A.People should use an effective air cleaner.
B.People should use new technologies and clean fuels.
C.People should open a window or door to let out the harmful air.
D.People should prevent themselves from being exposed to harmful air.
26.How is Paragraph 2 mainly developed?___
A.By listing numbers.
B.By following time order.
C.By describing a process.
D.By making classifications.
27.What can we learn from the passage?___
A.Burning solid fuels can help limit indoor air pollution.
B.People can buy ethanol stoves made by Dometic in India.
C.There are already two technologies for clean fuels available for use.
D.Most of the deaths from indoor pollution are in developing countries.
28.Which would be the best title for the passage?___
A.The Way We Cook Is Changing
B.Cause of indoor Air Pollution
C.Indoor Air Pollution Kills Millions Each Year
D.The Development of Electric Stoves.
▼优质解答
答案和解析
25.B 文章结构题.第二段例举了一系列的数字来说明室内空气污染的严重性,故选B.
26.B 细节理解题.根据第三段最后一句New technologies and clean fuels can rid people of this problem.可以得出本题答案B.
27.A 推理判断题.根据第四段The United Nations found that more than 95 percent of families in sub-Saharan Africa depend on solid fuels for cooking.It says huge populations in India,China and LatinAmerican countries,such as Guatemala and Peru,are also at risk.本段所提及的国家均属于发展中国家,因此可以得出室内空气污染主要集中于发展中国家,故选A.
28.D.主旨大意题.根据第一段The World Health Organization(WHO) warns that millions of people are dying every year from indoor air pollution.The WHO finds that poor cooking,heating and lighting technologies are killing millions of people each year.以及科普文结构可以得出本句为文章的主题句,故选D.
26.B 细节理解题.根据第三段最后一句New technologies and clean fuels can rid people of this problem.可以得出本题答案B.
27.A 推理判断题.根据第四段The United Nations found that more than 95 percent of families in sub-Saharan Africa depend on solid fuels for cooking.It says huge populations in India,China and LatinAmerican countries,such as Guatemala and Peru,are also at risk.本段所提及的国家均属于发展中国家,因此可以得出室内空气污染主要集中于发展中国家,故选A.
28.D.主旨大意题.根据第一段The World Health Organization(WHO) warns that millions of people are dying every year from indoor air pollution.The WHO finds that poor cooking,heating and lighting technologies are killing millions of people each year.以及科普文结构可以得出本句为文章的主题句,故选D.
看了 Thewaywecookis...的网友还看了以下:
sèe,you-t中文意思 2020-05-13 …
连字成词(英语)l u o e b s r u s r e t o s w a e s r t e 2020-05-14 …
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
按字母拼单词1、M-F-R-R-E-A2、V-T-E-S3、O-S-E-M-U4、S-L-U-E- 2020-05-16 …
重组字母为单词e,e,r,w,he,e,r,t,he,e,se,a,sw,m,s,ir,t,p,i 2020-07-09 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
squareestimatedmargin(s.e.m只知道是一统计词汇 2020-08-04 …
高斯过程求期望如果X1(t),X2(t),X3(t),X4(t)都是高斯随机过程那么E[X1(t)X 2020-10-31 …
把给的字母中多余的一个字母丢掉,再把正确的单词拼出来(1)s,t,e,b,a,k,e(2)r,t,a 2020-12-14 …
把给的字母中多余的一个字母丢掉,再把正确的单词拼出来.(1)s,t,e,b,a,k,e(2)r,t, 2020-12-14 …