早教吧作业答案频道 -->英语-->
AboycalledMariohadmanyfriends,andhewasproudofit.Whoeverhemet,hewouldliketoshowoff(炫耀)howpopularhewasatschool.Oneday,hisgrandpasaidtohim,“Mario,Iknowthatyoudon’thaveasmanyfriendsasyou
题目详情
A boy called Mario had many friends,and he was proud of it.Whoever he met,he would like to show off(炫耀) how popular he was at school.
One day,his grandpa said to him,“Mario,I know that you don’t have as many friends as you think.Many of them are not true to you.”
Mario thought maybe his grandpa was right.However,he wasn’t sure how he could test whether his schoolmates were real friends or not,so he asked his grandpa.The old man answered,“I have just exactly what you need.It’s in my room.Wait a minute.”The old man left,soon returning as if(好像) carrying something in his hand,but Mario could see nothing there.
“Take it.It’s a very special chair.Because it’s invisible,it will be hard for you to sit on it.However,if you manage to sit on it,you can use the chair’s magic power(力量) to tell who your real friends are.”
Mario took the strange invisible chair to school.At break time he asked everyone to form a circle,and he put himself in the middle,with his chair.
“Nobody move.You’re about to see something amazing,”said Mario.Then he tried sitting on the chair.Having difficulty seeing it,he missed and fell to the ground.Everyone had a pretty good laugh.“Wait,wait,”said Mario,making another try.But again he missed the seat.
Mario didn’t give up.He kept trying to sit on the magic chair.Finally,he did it.This time he felt himself in mid-air.
Then he experienced the magic that his grandpa had been talking about.Looking around,Mario saw George,Lucas and Diana holding him up,so he wouldn’t fall.But some schoolmates whom he had regarded as friends had done nothing but made fun of him.Mario was quite thankful to his grandpa,who helped him test who his true friends were.
52.Mario’s grandpa gave him a special chair to___.
A.sit on in the school
B.be his birthday present
C.test who his true friends are
D.play games with his friends at school
53.What does the underlined word“invisible”mean in Chinese in the passage?___
A.感激的 B.有帮助的 C.神奇的 D.看不见的
54.Mario succeeded in sitting on his chair finally because___.
A.his friends taught him
B.he had tried many times
C.his friends held him
D.the chair had magic power
55.Which would be the best title(标题)for this story?___
A.A Magic Chair B.A Kind Grandpa
C.Mario’s True Friends D.How to Test Friends.
One day,his grandpa said to him,“Mario,I know that you don’t have as many friends as you think.Many of them are not true to you.”
Mario thought maybe his grandpa was right.However,he wasn’t sure how he could test whether his schoolmates were real friends or not,so he asked his grandpa.The old man answered,“I have just exactly what you need.It’s in my room.Wait a minute.”The old man left,soon returning as if(好像) carrying something in his hand,but Mario could see nothing there.
“Take it.It’s a very special chair.Because it’s invisible,it will be hard for you to sit on it.However,if you manage to sit on it,you can use the chair’s magic power(力量) to tell who your real friends are.”
Mario took the strange invisible chair to school.At break time he asked everyone to form a circle,and he put himself in the middle,with his chair.
“Nobody move.You’re about to see something amazing,”said Mario.Then he tried sitting on the chair.Having difficulty seeing it,he missed and fell to the ground.Everyone had a pretty good laugh.“Wait,wait,”said Mario,making another try.But again he missed the seat.
Mario didn’t give up.He kept trying to sit on the magic chair.Finally,he did it.This time he felt himself in mid-air.
Then he experienced the magic that his grandpa had been talking about.Looking around,Mario saw George,Lucas and Diana holding him up,so he wouldn’t fall.But some schoolmates whom he had regarded as friends had done nothing but made fun of him.Mario was quite thankful to his grandpa,who helped him test who his true friends were.
52.Mario’s grandpa gave him a special chair to___.
A.sit on in the school
B.be his birthday present
C.test who his true friends are
D.play games with his friends at school
53.What does the underlined word“invisible”mean in Chinese in the passage?___
A.感激的 B.有帮助的 C.神奇的 D.看不见的
54.Mario succeeded in sitting on his chair finally because___.
A.his friends taught him
B.he had tried many times
C.his friends held him
D.the chair had magic power
55.Which would be the best title(标题)for this story?___
A.A Magic Chair B.A Kind Grandpa
C.Mario’s True Friends D.How to Test Friends.
▼优质解答
答案和解析
52.C 细节理解题.Mario的爷爷给了他一把特别的椅子为了试验他真正的朋友是谁.根据if you manage to sit on it,you can use the chair’s magic power(力量)to tell who your real friends are.可知答案.故选C.
53.D 猜测词义题.短文中划线单词“invisible”的汉语意思是什么?根据The old man left,soon returning as if(好像) carrying something in his hand,but Mario could see nothing there及下文可知爷爷拿在手里的东西--那把椅子是看不见的.故选D.
54.C 细节理解题.因为朋友们举着他,所以Mario终于成功坐在了椅子上.根据Mario saw George,Lucas and Diana holding him up,so he wouldn’t fall.可知答案,故选C.
55.A 主旨大意题.通读全文为了验证Mario的真正朋友是谁,于是爷爷给了他一把特别的椅子.椅子是不存的,朋友们一起用力托起了Mario才让他坐到了椅子上.通过这把椅子Mario知道了真正的朋友是谁.椅子是短文的中心,故最佳题目是A Magic Chair一把魔力椅子.故选A.
53.D 猜测词义题.短文中划线单词“invisible”的汉语意思是什么?根据The old man left,soon returning as if(好像) carrying something in his hand,but Mario could see nothing there及下文可知爷爷拿在手里的东西--那把椅子是看不见的.故选D.
54.C 细节理解题.因为朋友们举着他,所以Mario终于成功坐在了椅子上.根据Mario saw George,Lucas and Diana holding him up,so he wouldn’t fall.可知答案,故选C.
55.A 主旨大意题.通读全文为了验证Mario的真正朋友是谁,于是爷爷给了他一把特别的椅子.椅子是不存的,朋友们一起用力托起了Mario才让他坐到了椅子上.通过这把椅子Mario知道了真正的朋友是谁.椅子是短文的中心,故最佳题目是A Magic Chair一把魔力椅子.故选A.
看了 AboycalledMari...的网友还看了以下:
已知字母组合成英语单词1、e e t t i n h r 2、e e r a t w h 3、o 2020-05-14 …
matlab 程序出错,帮我看看错在哪儿了函数function dvdt=huxi(t,v) gl 2020-05-16 …
inta,*p,**w;p=&a,w=&p;取a的值的表达式为( )。 2020-05-26 …
应用题不懂,不理解.比如说功率的计算公式是:P=W/t可以变形为W=Pt,t=W/P.功的计算公式 2020-08-02 …
关于功率公式P=W/t和P=Fv的说法正确的是()A.由P=W/t知,只要知道W和t就可以求出任意 2020-08-02 …
关于功率的公式P=W/t和P=Fv,下列说法正确的是A.由P=W/t知,只要知道W和t就可求出任意 2020-08-02 …
物理关于力学的知识W,P,F,S,T的关系现在已知P=FV,P=W/T,W=FS还有哪些公式? 2020-11-04 …
lingo求救急MODEL:SETS:ID/1..4/;NO(ID):a,b,n;endsetsma 2020-12-19 …
我不理解电功率的公式P=UI.根据之前学过的机械功率,我知道W=FS,P=W/t.即P=FS/t可对 2021-01-05 …
根据电功公式W=UIt得W=Pt得t=W/P,请问如果W的单位是千瓦时,P的单位是瓦,根据电功公式W 2021-02-03 …