早教吧作业答案频道 -->英语-->
Iwasthetypical"Ican't"child.Whatevermymothertoldoraskedmetodowasimmediatelyfollowedbymycry,"Ican't."Asaresult,Iachievedveryfewtasksorworkscompletely.Oneevening,mymothercalledmeintothe
题目详情
I was the typical"I can't"child.Whatever my mother told or asked me to do was immediately followed by my cry,"I can't."As a result,I achieved very few tasks or works completely.
One evening,my mother called me into the family room."I want you to read this article,"Mother began."It's about Marlo Thomas.She tells how a simple poem that she was forced to learn by her father changed her life.She went from saying‘I can't'to‘I can'.According to this article,she was able to change her life and her career by learning the rules in the poem."
I took the small magazine from Mother and looked down at the pages.There was Marlo-my hero.Beside her photo,there was the poem called"I Can"."I want you to remember that poem,"Mother said."It's not too long and you can learn it.I want you to know it perfectly by this time tomorrow,"said my mother.I went back to my bedroom with the magazine.With a heavy heart,I threw myself into the bed and began my task.
"Can't is a word that is the enemy to ambition,"I began to read the lines.I read it again and again."An enemy ambush(埋伏) to shatter(破碎) your will…"I continued until I proudly recited the poem the following evening.It has now become my life rule.Marlo Thomas did not know me,but her story changed my life.
Saying"I can"helped me to get through the worst moments of my life:Saying"I can"encouraged me to complete things.A simple poem learned at seven is a poem that will support me to seventy-seven,maybe even longer.
51.One evening my mother asked me to___,
A.read an article
B.meet Marlo
C.write a poem
D.take photos
52.From the underlined sentence in Paragraph 3,we know that the writer was___".
A.hungry
B.relaxed
C.unhappy
D.too heavy
53.On the following evening,I___.
A.read the lines on TV
B.read more stories about Marlo
C.proudly recited the poem
D.had a long talk with my mother
54.What can we learn from the passage?___
A.Marlo is very popular among teenagers.
B.I become interested in poems all my life.
C.Marlo always encourages me to work hard.
D.Saying"I can"has helped me get over difficulties through the writer's life.
55.What's the best title of the passage?___
A.A simple poem I can and I
B.Marlo Thomas
C.A great mother
D.The enemy to ambition.
One evening,my mother called me into the family room."I want you to read this article,"Mother began."It's about Marlo Thomas.She tells how a simple poem that she was forced to learn by her father changed her life.She went from saying‘I can't'to‘I can'.According to this article,she was able to change her life and her career by learning the rules in the poem."
I took the small magazine from Mother and looked down at the pages.There was Marlo-my hero.Beside her photo,there was the poem called"I Can"."I want you to remember that poem,"Mother said."It's not too long and you can learn it.I want you to know it perfectly by this time tomorrow,"said my mother.I went back to my bedroom with the magazine.With a heavy heart,I threw myself into the bed and began my task.
"Can't is a word that is the enemy to ambition,"I began to read the lines.I read it again and again."An enemy ambush(埋伏) to shatter(破碎) your will…"I continued until I proudly recited the poem the following evening.It has now become my life rule.Marlo Thomas did not know me,but her story changed my life.
Saying"I can"helped me to get through the worst moments of my life:Saying"I can"encouraged me to complete things.A simple poem learned at seven is a poem that will support me to seventy-seven,maybe even longer.
51.One evening my mother asked me to___,
A.read an article
B.meet Marlo
C.write a poem
D.take photos
52.From the underlined sentence in Paragraph 3,we know that the writer was___".
A.hungry
B.relaxed
C.unhappy
D.too heavy
53.On the following evening,I___.
A.read the lines on TV
B.read more stories about Marlo
C.proudly recited the poem
D.had a long talk with my mother
54.What can we learn from the passage?___
A.Marlo is very popular among teenagers.
B.I become interested in poems all my life.
C.Marlo always encourages me to work hard.
D.Saying"I can"has helped me get over difficulties through the writer's life.
55.What's the best title of the passage?___
A.A simple poem I can and I
B.Marlo Thomas
C.A great mother
D.The enemy to ambition.
▼优质解答
答案和解析
51.A.细节理解题.根据One evening,my mother called me into the family room."I want you to read this article,"Mother began.可知,有一天晚上,母亲叫我去房间了,母亲说"我希望你读一下这篇文章",因此母亲的作者让作者读了一篇文章,即答案为A.read an article;
52.C.细节理解题.根据划线部分的前一句,It's not too long and you can learn it.I want you to know it perfectly by this time tomorrow,即母亲说这首诗并不长,我希望你在明天的这个把它理解透彻了,因此可知作者的母亲在这里给了她一个任务,随后作者拿着书去了自己的房间.划线句的后面说I began to read the lines.I read it again and again.我回去后一遍一遍的读,后面还有I continued until I proudly recited the poem the following evening.我一直读直到第二天傍晚能够背下来,因此说作者认为这是一项必须完成的任务,因此With a heavy heart,I threw myself into the bed and began my task.的意思就是怀着一可沉重的心,我躺在床上开始完成自己的任务,因此这里作者应该是不高兴的,即C.unhappy
53.C.细节理解题.根据I continued until I proudly recited the poem the following evening.可知,第二天傍晚作者已经可以背诵这首诗了,因此答案为C.proudly recited the poem.
54.D.细节理解题.根据Saying"I can"encouraged me to complete things.可知,通过对这首诗的朗读和背诵,作者明白了说"我可以"可以鼓励自己完成所做的事情,且后面提到A simple poem learned at seven is a poem that will support me to seventy-seven,maybe even longer.即我在傍晚七点学习的这首简单的诗会支持我走到77岁,甚至更长的时间,说明这首诗让自己学到的东西可以影响作者的一生,即D.Saying"I can"has helped me get over difficulties through the writer's life.
55.D.文章主旨题.根据文章的内容,主要描述的就是作者从经常说不能到转变为说"我可以"的过程,作者的主要目的就是激励我们要学会说"我能",要学会尝试并完成每一件事情,而文章中提到Can't is a word that is the enemy to ambition,"不能"是我们追求目标路上的敌人,也就是说enemy to ambition就可以知道"I can't",因此答案为D.The enemy to ambition.
52.C.细节理解题.根据划线部分的前一句,It's not too long and you can learn it.I want you to know it perfectly by this time tomorrow,即母亲说这首诗并不长,我希望你在明天的这个把它理解透彻了,因此可知作者的母亲在这里给了她一个任务,随后作者拿着书去了自己的房间.划线句的后面说I began to read the lines.I read it again and again.我回去后一遍一遍的读,后面还有I continued until I proudly recited the poem the following evening.我一直读直到第二天傍晚能够背下来,因此说作者认为这是一项必须完成的任务,因此With a heavy heart,I threw myself into the bed and began my task.的意思就是怀着一可沉重的心,我躺在床上开始完成自己的任务,因此这里作者应该是不高兴的,即C.unhappy
53.C.细节理解题.根据I continued until I proudly recited the poem the following evening.可知,第二天傍晚作者已经可以背诵这首诗了,因此答案为C.proudly recited the poem.
54.D.细节理解题.根据Saying"I can"encouraged me to complete things.可知,通过对这首诗的朗读和背诵,作者明白了说"我可以"可以鼓励自己完成所做的事情,且后面提到A simple poem learned at seven is a poem that will support me to seventy-seven,maybe even longer.即我在傍晚七点学习的这首简单的诗会支持我走到77岁,甚至更长的时间,说明这首诗让自己学到的东西可以影响作者的一生,即D.Saying"I can"has helped me get over difficulties through the writer's life.
55.D.文章主旨题.根据文章的内容,主要描述的就是作者从经常说不能到转变为说"我可以"的过程,作者的主要目的就是激励我们要学会说"我能",要学会尝试并完成每一件事情,而文章中提到Can't is a word that is the enemy to ambition,"不能"是我们追求目标路上的敌人,也就是说enemy to ambition就可以知道"I can't",因此答案为D.The enemy to ambition.
看了 Iwasthetypical...的网友还看了以下:
关于量子力学的用角动量量子化J=n*(hbar)推rn和En的过程中:圆轨道给出mv^2/r=e^ 2020-05-15 …
按字母拼单词1、M-F-R-R-E-A2、V-T-E-S3、O-S-E-M-U4、S-L-U-E- 2020-05-16 …
纵横字谜之英语暑假作业题(s)(o)(r)(r)(n)(g)(r)(e))(a)(k)(k)(e) 2020-06-06 …
V,D,E,E,E,L,L,L,L,O,O,O,R,R,S,S把所给的字母填入方格中,使横向,纵向 2020-06-06 …
D,E,E,E,L,L,L,L,O,O,O,R,R,S,S,V把所给的字母填入方格中,使横向,纵向 2020-06-06 …
求解一个6阶的方阵R,满足条件:R*R'=diag(1,1,1,1,1,1)并且[0.0535,0 2020-06-22 …
完全平方式问题R'/(R+R')^2求最大值,把下面的平方式展开变成R'/(R^2+2RR'+R' 2020-06-27 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
matlab求解二阶导数方程,四个方程四个未知量>>symst>>E=32;G=10.81;b=2 2020-07-19 …
这几个字母怎么拼才是单词呢?B-E-E-N-M-O-R-VA-E-R-T-WA-B-C-D-O-P- 2021-02-09 …