早教吧作业答案频道 -->英语-->
根据短文内容,从短文后的七个选项中选出正确的填入空白处。选项中有两项为多余选项。EvaluatingSources(来源)ofhealthInformationMakinggoodchoicesaboutyourownhealthrequairsreasonableevaluation.A
题目详情
| 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出正确的填入空白处。选项中有两项为多余选项。 Evaluating Sources (来源) of health Information Making good choices about your own health requairs reasonable evaluation. A key first step in bettering your evaluation ability is to look carefully at your sources of healthy information. Resonable evaluation includes knowing where and how to fins relevant information, how to separate fact from opinions, how to recognize poor reasoning, and how to analyze information and the reliability of sources. 小题1: Go to the original source. Media reports often simplify the results of medical research. Find out for yourself what a study really reported, and determin whether it was based on good science. Think about the type of study. 小题2: Watch for misleading language. Some studies will find that a behaviour “contributes to” or is “associated with” an outcome; this does not mean that a certain course must lead to a certain result. 小题3: Carefully read or listen to information in order to fully understand it. Use your common sense. Ifa report seems too good to be true, probably it is. Be especially careful of information contained in advertisements. 小题4: Evaluate “scientific” statements carefully, and be aware of quackery(江湖骗术). 小题5: Friends and family members can be a great source of ideas and inspiration, but each of us needs to find a healthy lifestyle that works for us. Developing the ability to evaluate reasonably and independently about the health problems will serve you well throughout your life.
F. Be aware that information may also be incorrectly explained by an author’s point of view. G. The following suggestions can help you sort through the health information you receive from common sources. |
▼优质解答
答案和解析
| 小题1:G 小题2:D 小题3:F 小题4:B 小题5:A |
| 【文章大意】本文是一篇说明文。文章讲述了如何鉴别一些健康信息。 小题1:G考查上下文的语境理解及逻辑推理。根据上文可知,前面的几个how to表明,你如何做出选择。而G是下面这些建议帮你鉴别正确的健康信息。顺理成章。 小题2:D考查上下文的语境理解及逻辑推理。根据关键词定位可知,本段的关键词是:original source。只有D选项一致。 小题3:F考查上下文的语境理解及逻辑推理。根据上文举例,如:contribute to,associated with可知,要注意解释的欺骗性。故选F。 小题4:B考查上下文的语境理解及逻辑推理。根据上文报道似乎很真实,就是为了诱导你买东西。故选B。 小题5:A考查上下文的语境理解及逻辑推理。最后总结做出适合你的选择,朋友和家人是主意的好的来源。 |
看了 根据短文内容,从短文后的七个...的网友还看了以下:
草根文化根植于民众,具有平民文化的特征,综合反映了草根阶层的现实意志和情感意愿,它有别于“阳春白雪 2020-07-28 …
如图是植物根尖纵切面的显微结构图.据图回答:(1)从根尖的作用来看.D在根的生长过程中起作用;C中 2020-07-31 …
哥白尼的日心说和达尔文的进化论,从根本上动摇了欧洲封建神学的理论基础,二者都()A.继承发展了希腊人 2020-11-14 …
草根文化,顾名思义,是一种滋生、成长在草根阶层的文化,为草根所创造、传承,为草根所喜爱、享受。对此, 2020-11-22 …
王安石变法不可能从根本上摆脱封建统治危机的主要原因是()A.农民负担依然沉重B.不能从根本上消除封建 2020-11-28 …
文章《落棋有声》文章理解根据文意,说说题目“落棋有声”有什么含义“请根据对文章的理解,并结合提示语, 2020-11-28 …
从1930年到1990年空运的成本巳从平均每英里68美分降到11美分纽约与伦敦之间三分钟的电话费从2 2020-12-15 …
从1930年到1990年空运的成本巳从平均每英里68美分降到11美分纽约与伦敦之间三分钟的电话费从2 2020-12-15 …
小明小文二人沿铁路相向而行,一列火车从小明身边开过用了10秒,离开小明后8分又遇到小文,从小文身边开 2020-12-15 …
14世纪,文艺复兴运动兴起。对该事件认识正确的是()A.实质上是复古希腊、罗马文化B.从意大利开始的 2021-01-14 …