早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Passage1(2015广东珠海一模)MostyoungboyslikespendingtimeonthingslikevideogamessuperheromoviesandsportsbutKena9-year-oldboyfromthePhilippinesisspendinghisfreetimetryingtostartananimalshelter(庇

题目详情

Passage 1 ( 2015广东珠海一模)

       Most young boys like spending time on things like video games superhero movies and sports but Ken a 9-year-old boy from the Philippines is spending his free time trying to start an animal shelter (庇护所) for atrisk dogs.

       In February photos of Ken feeding dogs on the street circled the Internet and immediately attracted many people who wanted to help.

I feel sorry for the dogs with no owners while other dogs around the world are being pampered (宠养) ” Ken told Pet360 in an email.“It really isn’t fair.And they are really thin."

       When Ken began feeding the dogs which had health problems they would not let the boy get close. But after several feedings the dogs allowed the boy to help them. When animal lovers found out what Ken was doing’donations started to roll in and Ken and his father were able to start a nonprofit (非营利的) animal shelter called Happy Animals Club. The donations helped three dogs Blackie Brownie and White Puppy receive highquality canned food and treatment.After two months with Ken at Happy Animals Club the dogs look like completely different animals and will be adopted (领养) soon.

       In May Ken and his father hire a 10 000-square-foot lot (场地) ,where Ken hopes to build a nokill animal shelter to help more dogs. I want the dogs to have a home where they can have shelter eat and have fun " says Ken.

       Ken wants to save dogs from the city pound (宠物收留所) where most animals are put down. Right now Ken doesn^ have e- nough money to start the shelter. If you also want to save homeless dogs you can visit the Happy Animals Club’s website and offer some help.

1. What makes Ken different from other boys of his age?

   A. That he lives at a shelter.

   B. That he wants to save homeless dogs.

   C. That he loves animals very much.

   D. That he loves watching superhero movies.

2. When animal lovers knew what Ken was doing they        .

   A. were surprised   B. felt very excited

   C. supported him   D. brought dogs to him

3. Blackie Brownie and White Puppy are given as examples to show that        .

   A. many dogs are waiting to be adopted

   B. dogs can become very friendly in the end

   C. highquality canned food is very important

   D. the donations can improve some dogs’ lives

4. What’s the writer’s purpose of writing the last paragraph?

   A. To encourage us to help Ken save dogs.

   B. To ask us to bring homeless dogs to Ken.

   C. To show it’s really not easy to raise money.

   D. To tell us about the Happy Animals Club’s website.

▼优质解答
答案和解析
1. B 2. C 3. D 4. APassage 1[语篇解读]本文讲述了一个九岁的男孩Ken救助狗的故事,后来他得到人们的捐赠,开办了一个非营利的动物收容所Happy Animals Club (快乐动物倶乐部) 。1. B细节理解题。由第一段可知答案。2. C 推理判断题。由第二段中 When animal lovers found out what Ken was doing donations started to roll in...可知他们支持他。3. D 推理判断题。由第二段中 The donations helped three dogs Blackie Brownie and White Puppy receive highquality canned food and treatment.可推断出答案。4. A主旨大意题^由最后一段可知作者的目的是鼓励人们帮助Ken拯救狗。