早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

谁帮我解答一道阅读题阅读短文如下Henryisalittlefatherthanhewantstobe.Hewantstolosesomeweight.Sohe'sonadiet.Hetriesnottoeattoomuchandheeatsverylittlesugarbecauseitwillmakehimfat.Healsodoesexercises

题目详情
谁帮我解答一道阅读题阅读短文如下
Henry is a little father than he wants to be.He wants to lose some weight.So he's on a diet.He tries not to eat too much and he eats very little sugar because it will make him fat.He also does exercises everyday.He swims,and he runs about two miles a day.Now he is stronger than before.Henry's cousin.She doesn't eat much meat.She eats a lot of fruit and vegetables,because she thinks they are better for her health
根据短文内容,判断正确【T】错误【F】
【 】1.Henry wants to be thinner
【 】2.He eats more than before
【 】3.Susan is older than Henry but she is healthier and thinner than he is.
Henry is a little father than he wants to be.He wants to lose some weight.So he's on a diet.He tries not to eat too much and he eats very little sugar because it will make him fat.He also does exercises everyday.He swims,and he runs about two miles a day.Now he is stronger than before.Henry's cousin.Susan,is healthier than Henry.She is aso younger and thinner then he is.She does exercises everyday She doesn't eat much meat.She eats a lot of fruit and vegetables,because she thinks they are better for her health
▼优质解答
答案和解析
1,F(因为Henry不是想更瘦thinner,而是想更强壮stronger)
2,F(他没有吃得更多,而是尝试着不去吃那么多)
3,根本判断不了,你的短文不完整.